Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: HRUŠKE- kaj narest iz njih? 24.8.2007 15:54:31
|
|
|
|
April
|
Lahko jih narežeš na hrhlje in posušiš. Narediš kompot, jaz ga pijem vsak dan.
|
|
|
|
RE: HRUŠKE- kaj narest iz njih? 24.8.2007 18:18:34
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Vržeš jih v sokovnik in imaš sok, tako sem danes naredila sok iz ta rumenih hrušk - njami....
|
|
RE: HRUŠKE- kaj narest iz njih? 24.8.2007 18:53:58
|
|
|
|
Anonimen
|
žganje,sok,marmelada,kompot,osušiš za kompot,zržeš in daš v skrinjo za pozim za pecivo napr,....maš polno tega...
|
|
|
|
RE: HRUŠKE- kaj narest iz njih? 24.8.2007 20:49:02
|
|
|
|
bamby
|
Bolj hitro jest, kot gnijejo .
|
|
|
|
RE: HRUŠKE- kaj narest iz njih? 24.8.2007 22:58:28
|
|
|
|
Gina
|
Narediš navaden biskvit, vanj daš narezane hruške. Meni je to ful dobro. Lahko narediš tudi jogurtov biskvit s hruškami, recept je malo bolj spodaj. Po moje bi bila tudi pita s hruškami dobra. Veš kaj je pa delala moja mami - hruško je popekla v roru,, potem olupila in polila s stopljeno čokolado. Če daš zraven še kepico sladoleda imaš kraljevsko malico.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki RECEPTI: Tri jesenske enolončniceNa jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?