Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Fotografiranje novorojenčka 24.8.2007 13:14:00
|
|
|
|
Dejča
|
Mah, ne poslušaj teh starih vraž v smislu, da vsaka fotka vzame otroku (človeku) nekaj duše ... No, resno - zakaj bi mu pa škodilo? Pretiravati res ni treba, sploh s flešem ne - pa bolj zato, ker najbrž malega moti, če mu kar naprej bliska pred očmi, kot pa kaj drugega.
|
|
|
|
RE: Fotografiranje novorojenčka 24.8.2007 13:17:38
|
|
|
|
crci06
|
zame bi bil samo fleš problematičen, če ga je preveč. Jaz sem svojega nekajkrat slikala brez fleša, in potem še 1,2x s flešom, tolk, da ni bil res light show. Pa čez nekaj minut, dni kakorkoli že again and again. Takle fleš za take micebe učke, navajene teme je pomoje kr hud.
|
|
|
|
RE: Fotografiranje novorojenčka 24.8.2007 13:28:52
|
|
|
|
simona76
|
Ja, ravno fleš naj bi bil problematičen zaradi učk. Jaz slikam rajši brez, če pa z njim pa tako, da gleda stran.
|
|
|
|
RE: Fotografiranje novorojenčka 24.8.2007 13:35:07
|
|
|
|
neisha80
|
Biba78 ne poslušaj "dobronamernih" nasvetov,naredi tako,kot ti misliš,da je prav.Pa tudi lepo bo s pikico ćez par let gledat slikice,ko ne boš mogla verjet,da je iz tega novorojenčka na sliki zrastlo tako čudovito bitje....
|
|
|
|
RE: Fotografiranje novorojenčka 24.8.2007 14:28:12
|
|
|
|
livia
|
Glih na pol metra mu res ni treba s flešom bliskat, drugače pa po mojem ni problem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?