Fotografiranje novorojenčka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

biba78 -> Fotografiranje novorojenčka (24.8.2007 13:04:27)

Pozdravljene,

našega novorojenčka smo v bolnici nekajkrat veselo poslikali - včasih se je ob tem sprožil fleš, včasih ne. Nato me je, ko smo prišli domov, babica opozorila, da tega ne kaže početi. Zdaj sem kar zaskrbljena.

Koliko lahko fotografiranje škodi novorojenčku??

Hvala lepa za vaše odgovore!

Dejča -> RE: Fotografiranje novorojenčka (24.8.2007 13:14:00)

Mah, ne poslušaj teh starih vraž v smislu, da vsaka fotka vzame otroku (človeku) nekaj duše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ... No, resno - zakaj bi mu pa škodilo? Pretiravati res ni treba, sploh s flešem ne - pa bolj zato, ker najbrž malega moti, če mu kar naprej bliska pred očmi, kot pa kaj drugega.

crci06 -> RE: Fotografiranje novorojenčka (24.8.2007 13:17:38)

zame bi bil samo fleš problematičen, če ga je preveč.
Jaz sem svojega nekajkrat slikala brez fleša, in potem še 1,2x s flešom, tolk, da ni bil res light show. Pa čez nekaj minut, dni kakorkoli že again and again.
Takle fleš za take micebe  učke, navajene teme  je pomoje kr hud. 

simona76 -> RE: Fotografiranje novorojenčka (24.8.2007 13:28:52)

Ja, ravno fleš naj bi bil problematičen zaradi učk. Jaz slikam rajši brez, če pa z njim pa tako, da gleda stran.

neisha80 -> RE: Fotografiranje novorojenčka (24.8.2007 13:35:07)

Biba78 ne poslušaj "dobronamernih" nasvetov,naredi tako,kot ti misliš,da je prav.Pa tudi lepo bo s pikico ćez par let gledat slikice,ko ne boš mogla verjet,da je iz tega novorojenčka na sliki zrastlo tako čudovito bitje....

livia -> RE: Fotografiranje novorojenčka (24.8.2007 14:28:12)

Glih na pol metra mu res ni treba s flešom bliskat, drugače pa po mojem ni problem.

Naja30 -> RE: Fotografiranje novorojenčka (24.8.2007 16:21:01)

Ah, moja tašča je že v porodnišnici veselo bliskala s flešem, pa je tamala ful trznila. Ne vem, jaz sem potem raje brez fleđa slikala. Je treba vseeno malo pazit te male očke.

Stran: [1]