|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bi si upale?
24.8.2007 8:24:28   
CeluLitka
IZVIRNO SPOROČILO: *Malena*

Trojči, pa kaj tebi bi bilo lepo, da bi tvoj partner tebe preko SMS - ov preverjal? Očitno ne.

Jaz sem bila na tem, in lahko rečem - podn od podna. Najbolj grdo dejanje od osebe, ki si mu zvest, in ga ljubiš,  je zame to, da ti ne zaupa.

Jaz bi se vprašala zakaj te je preverjal.  Verjetno je že imel razlog.

In ta punca, ki bi rada preverila moža, ga tudi verjetno ima (razlog). Nekaj sodimo tule, pa sploh ne vemo kakšno je ozadje.
Še kaj bolj podlega se dogaja v razmerjih, zato mislim, da je preverjanje s SMS-ji malenkost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
24.8.2007 8:43:11   
Ze pequeno
Samo, e je moški slučajno nedolžen, nič grdega ne počne, je popolnoma zvset, mu na misel ne pride, da bi kadarkoli prevaral, pa potem izve, da mu je partnerka nastavila past, v katero se ni ujel, mislim, da gre zaupanje v tem primeru v franže. Nikoli več ji ne bo mogel tako zaupati, kot ji je lahko do sedaj.

Sam najprej preverim vsa dejstva in se potem odločim kaj bom storil.

Drugače smo pa vsikrvavi pod kožo.

(odgovor članu CeluLitka)
Neposredna povezava do sporočila: 77
24.8.2007 21:03:40   
čaki
Raje se ne spuščaj v to, ker na koncu boš ti ta grda. Naj si ona kupi še eno telefonsko kartico, pa naj pošilja sms-e po mili volji. Jaz se v to ne bi spustila. 

se podpišem

(odgovor članu Ze pequeno)
Neposredna povezava do sporočila: 78
27.8.2007 10:52:44   
trojči
Ne vem od kod mlajšemu sinu včasih kaka ideja, da "lažem". Pričkal bi se z mano do nezavesti, pa ga samo mirno vprašam, če sem se mu že kdaj zlagala. In če me je slišal komu drugemu lagati? In povem, da ne lažem, ker se mi ne da potem razmišljati, komu sem kaj rekla, da se ne bi kje kaj zagovorila. user posted image  Življenje sem si na srečo uredila tako, da se ne rabim nikomur nikdar lagati.

Mlajšemu torej teh očitkov sploh ne zamerim, ker sem sama pri sebi mirna. OK, on je otrok, se še uči, so neke razlike, če ti laž očita otrok ali odrasli. No, bila sem tudi sama preverjana, na vse mogoče načine, a ker takrat nisem vedela, me tisto ni nevem kako vrglo s tira.

Če ima prijateljica utemeljen sum, naj moža preveri. Če bo zvedel, mu bo pač povedala kako in zakaj. Nima kaj zamerit.

Nekaj drugega še razmišljam. Če smo zdaj za to, da se nič ne preverja in čaka, da sam/a pove, če ga/je ravno ne zasačimo gor? user posted image

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 79
27.8.2007 10:56:23   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: trojči

Nekaj drugega še razmišljam. Če smo zdaj za to, da se nič ne preverja in čaka, da sam/a pove, če ga/je ravno ne zasačimo gor? user posted image

Včasih malce preveč razmišljaš  user posted image

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 80
27.8.2007 11:07:44   
trojči
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

IZVIRNO SPOROČILO: trojči

Včasih malce preveč razmišljaš  user posted image

O tem moram še razmisliti. user posted image

Daddy, eno mojo napako ti je uspelo odpraviti, zdaj pridno pišem o obeh spolih, ... sem učljiva.... uf, zdaj sem se spomnila, da se moram it učit. user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 81
27.8.2007 11:16:02   
Anonimen
Naj vam povem zakaj ga hoče preverit?
Ker jo pretepa,ko pride kasno domov,laže.....
In sluti,da ima drugo.

(odgovor članu trojči)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
27.8.2007 11:17:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

In sluti,da ima drugo.

user posted image
In če jo vara bo kaj? Zapustila ga?

A ni pretepanje dost velik razlog da ga pustiuser posted image

Jaz resnično več ne razumem ljudiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
27.8.2007 11:20:33   
Anonimen
Zgleda,da ni zadosten razlog,da ga zapusti.Nevem sama sem ji že rekla pa marsikdo drug vendar nima kam it.Pravi,da je včasih dober kar ne more sama verjet.In upa,da bo bolje nekoč...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
27.8.2007 11:22:36   
maruškaŠ
In sluti,da ima drugo.

Ja bi sodelovala - in to z veseljem! (prej sem bila prepričana,d a ne bi sodelovala pri čem takem)  Vendar bi svojemu vse povedala.

Sicer ne vem zakaj ji pretepanje ni zadosten razlog, vendar če bi ji s to pomočjo odprlaoči, da bi šla stran od nasilneža - hvala bogu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
27.8.2007 11:24:57   
Anonimen
Če sedaj najde miljon izgovorov zakaj ne gre stran oz. nima kam it, tud pol ne bo mela kam it k bo zvedela da jo vara. Samo moje mnenje pač. Če bi bila to moja prijateljica bi ji ponudila da pride k meni. 100%. In ji potem pomagala it kam na svoje. In res ne bi rada videla kaj ji bo naredil če izve da ga je "preverjala". Jaz takrat ne bi bila rada v bližini.

(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
27.8.2007 11:26:29   
srki
In ko bi to ugotovila, bi imela razlog, da ga še ona nabuta, al kakouser posted image . Res, zakaj vedeti, če jo vara, če je že tepež dovolj?

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 87
27.8.2007 11:28:47   
Anonimen
Nevem srki ampak boji se vsega njega,življenja brez njega.....Saj pride k meni vsak dan,da se mi zaupa ampak kaj,ko ji drugače nevem pomagat kot z nasveti in,da jo malo potolažim.Upa,da bo bolje...

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
27.8.2007 11:29:37   
daddy

In sluti,da ima drugo.

Jao, ko bo tole prebrala naša Trojči, to bo šele kukulele ......

Ampak moj odgovor glede "preverjanja" in "nastavljanja pasti" je kljub temu isti kot prej. Če je verjeti temu, kar si napisala zdaj, pol ta zveza itak ni vredna počenega groša. Že brez detektivskih igric imata milijon problemov za rešit, volje pa očitno ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
27.8.2007 11:40:28   
muška
jaz pa ne vem zakaj si ta ženska ne kupi druge kartice in ga kar sama preizkusi, če že "mora" to nardit. Ne vem tudi zakaj mora to obešat na velik zvon in tretjega mešat v svoj zakon oz. v "drek".

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 90
27.8.2007 21:18:49   
Anonimen
Probala ja in mi je napisal:jebi se.

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
27.8.2007 21:23:31   
Anonimen

fak user posted image  sori, meni je vse smešno danes

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 92
27.8.2007 21:24:38   
Anonimen

mišljeno kot-1)vem da si ti budalo, al 2)ne zajebavaj me user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 93
27.8.2007 21:31:51   
Anonimen
In sluti,da ima drugo.

Kdo je že komu prijateljuser posted image
On je tvojemu možu al kako žeuser posted image
In vidve bi se še igrice z njim šleuser posted image
Pa še nasilen je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 94
27.8.2007 21:37:07   
Anonimen
Ja, kar preverjaj ga.

On bo imel dodaten razlog, da te nabuta (pa še polna luna mu bo pomagala), ti pa boš izpadla "kriva", ker sumiš v njega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
27.8.2007 22:41:30   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image Oprosti ampak to je pa res smešnouser posted image user posted image user posted image

Itak da je to napisal. Sej ni butl. Kdo ti pa kar tko piše ene bedarije če te ne poznauser posted image
Kter defekt bi pa zagrabu za to. Ja halo nouser posted image
A resno kdo zagrabi če mu ena neznanka nekaj napiše, on pa kar odpiše nazajuser posted image
In številko je dobila pa ....kje?
Kolk butast folk taca ta planetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
28.8.2007 10:19:47   
Micy
Nism vseh brala, ker se mi ne da, bom pa sam tole napisala.

Ne vem kaj so to za ene babe in kake veze imajo z svojimi možmi ,dost hudo pa je da jim ne zaupajo in da se ne znajo odkrito pogovorit , če že kaj sumi da jo vara al kej podobnega.
Ne vem zakaj ga je treba zdaj preverjat z nekimi SMS in ne vem kaj še vse, pol bo pa slučajno zapel(kar nebi bilo nič čudnega če bi), bo pa največji prasec, kurbir in prevarant, sam tega pa ne bo vedla da ga je sama v to porinla.
Pa še neki, tudi jaz svojemu ne zaupam 100% mu pa 99% tisti 1% je še vedno za rezervo. Še noben se ni nobene branu če mu je nastavlala in se mu ponujala, sploh če je bil kak pir preveč, zato ne vem zakaj dece spravljat v take brezvezne situacije. Aja pa da o ženskah ne govorim, kakšne packe znajo ene bit.
Upam da se tale mož od tele babe čim prej pobere. Ti pa če si prijateljica se jo izogibaj na veliki razdalji.

lep dan še naprej

Love is in di er.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 97
28.8.2007 19:24:00   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Se spustit v nekaj takega:prijateljica me je prosila,če bi sprobale njenega moža.Preko mene seveda,da bi mu pošiljala kakšne pokvarjene sms-se.

Reč možu od te "prijateljice", naj se čimprej znebi hudiča bolanega. Naj teče proč kolker ga noge nesejo in se sploh ne ustavi.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 98
30.8.2007 19:26:38   
najina pikica*
jst tut nebi sodelovala v kaki takih igrcah,pa ne zaradi tega da ji nebi pomagala in ustregla pri njenih raziskavah samo kaj pa vem na koncu se vedno pol ubrne in je kriva glih tista oseba k skuša pomagat.....tako da ne hvala!

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 99
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Dobrodelnost
Uredništvo RR

Ali veste, da Ringaraja izvaja tudi družbeno odgovorne in dobrodelne akcije?

Da (49%)

Ne (51%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!