|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vedeti spol
22.8.2007 12:05:28   
mala pikica
Jaz tudi ne bi vzdržala, da ne bi vprašala. Presenečenje je bilo tudi takrat, ko so mi prvič na pregledu rekli, verjetno ni bilo nič manjšo kot če bi mi v porodni povedali. Je pa res, da so v 17.tednu rekli, da je user posted image , v 18.tednu pa je osebni G rekel, da je siguren, da je user posted image . Pa je bilo še eno presenečenje. No, danes v 21.tednu, je G še enkrat rekel, da misli, da je user posted image . Bomo videli... Je pa vseeno lušno vedet. Čeprav pa je res, da so se G že nemalokrat tudi zmotili. Kaj hočemo...

_____________________________

Vsak dan nam sije sonček Gašper!


(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Vedeti spol
22.8.2007 12:06:06   
tintin
ne veva in ne bova izvedela dokler ne priveka iz trebuščka. Naj bo presenečenje. Spol mi je še najmanj pomemben, samo da bo zdrav/a.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Vedeti spol
22.8.2007 12:12:35   
marita
nisem vprašala ne v prvo, pa tudi v drugo ne bom. Zakaj? Itak ne moreš nč več spremenit, kar je je. Pa naj bo fant al punca, kater kol bo, bo enako ljubljen in zaželjen. Rabim še kaj več ? Js ne.

Marita

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Vedeti spol
22.8.2007 13:26:09   
Anonimen
Jaz sem hotela vedet že v tistem trenutku ko je bil test pozitivenuser posted image . Pa sem morala vseeno počakat do NS. Sedaj pa še 3 tedne da se pokaže, če se niso G že 9 mesecev motili in so mu jajčka odpadlauser posted image .
Drugače pa je meni tudi med nosečnostjo presenečenje izvedet spol, pa potem se lepše in bolj osebno pogovarjaš z user posted image , pa možu lahko rečem da njegov sin spet razgraja in mi dela težave, da je čisto po njemuuser posted image .
Pa itak zaradi lažje izbire barv oblačil, sobice itd.
Pa še v porodni mislim da ne bom toliko pri sebi da bi imela resnično še voljo za čakat presenečenje kaj bo. Tam bom samo tulila naj ga že ven spravijouser posted image user posted image user posted image .Ali pa da se s CR konča in bodo vsi v porodni, pa mož, pa sorodniki prej vedeli kaj je kot pa jaz.....ob tej misli pa me celo zmrazi.
Pa itak sem firbec 100huser posted image .

(odgovor članu marita)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Vedeti spol
22.8.2007 13:28:45   
mišk
Men se zdi edino, zarad česa bi vprašala to, da bi vedla v kakšni barvi vse pripravit. Pa še pol se lahk zmotjo,... Sicer pa nisem glih pristaš tega, da mora bit za fantka strogo vse plavo, za punčko pa roza.
Jst v glavnem se bom pustila presenetit!

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Vedeti spol
22.8.2007 14:24:56   
Shana banana
Jaz za enkrat še ne vem katerega spola je user posted image , a verjetno bom vprašala pri morfologiji. Pa ne zaradi barv, vse bo bolj nevtralno. To pa zaradi vsaj dveh razlogov. 1. je, da se je moja kolegica pripravila na fantka, saj ji ga je g. (ki je mimogrede zelo priznana) napovedala, pa je rodila zdravo in prekrasno punčko- a vseeno- to je bil zanjo velik šok, saj je povedala svojim staršem, ki so si želeli fantka in so bili ob rojstvu vsi skupaj kar malo razočarani. Kot drugo pa zato, ker bi rada, da je za vse druge to skrivnost do rojstva.user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Vedeti spol
22.8.2007 14:30:21   
Kaštrun
midva sva za spol izvedela šele v 28. tednu in mi ni žal. G je rekla, da se tako lepo vidi in da če nama lahko pove. pa sva rekla "dajte samo med noge slikat, pa bomo potem doma ugotavljali" pa pravi ona "no, glejte kako se lepo vidi" pa pravim jaz "ja, fant bo a ne?" pa pravi "ne, ma pa luštno žemljico" user posted image  no, tako smo izvedeli za pupo. veselje ob porodu ni bilo nič manjše, mi je pa bilo neizmerno lepo, da sem se lahko v nosečnosti z njo pogovarjala in da je dobila "osebnost" in hkrati tudi ime. ampak vsak ima pravico da vpraša in vsak ima pravico da reče, da noče vedeti. aja pa še to. ko sem zvedela za punčko sem bila full presenečena ker sem mislila da bo fant, ampak sem ji šla takoj kupit eno majčko za iz porodnišnice. lep občutek ko kupiš "nekaj za dušo" in ne pač spet v zeleni in rumeni barvi, da bo ja nevtralno.

_____________________________

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Vedeti spol
22.8.2007 14:57:33   
Nasy
Pri tej tehnologiji, ki nam danes daje to možnost, se jaz tudi vprašam, zakaj pa ne, če se da. Nisem pa tak fan barv, jaz sem nosila vse barve in moja sestrica za mano ali celo kakšnim žlahtnikom, tako da okoli tega ne bom norela, da bi moglo bit vse roza ali plavo. Kar bo, naj bo, samo, da bo vse ok!

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Vedeti spol
22.8.2007 14:58:05   
urssyy
ja res je fajn vedeti katerega spola je user posted image , ki ga nosimo 9 mesecev, še preden se rodi. Saj ne da bi ga imeli zaradi spola bolj ali manj radi, ampak da se sama pripravim. Če pa bo napaka in bo ob rojstvu drugačen spol kot so napovedali bo pač presenečenje- so what..samo da bo zdravo. Ja ampak tole glede spola pred porodom bo sladka skrivnost le zame in mojega user posted image , nikakor ne bom povedala nikomur drugem, ker potem pa res nastane zmeda...user posted image , če se zmotijo..

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Vedeti spol
22.8.2007 17:06:03   
Naty*Taja
Sej ne, da je kako drugačno presenečenje, če izveš ob rojstvu, je pa drugačen filing pričakovanja...
Mi smo prvič vprašali, drugič pa ne in prvič se mi sploh ni zdelo, da je mali šele zdej prišel, ker sem se že prej par mesecev z njim pogovarjala po imenu user posted image , mala je pa bila en čas fantek, en čas punčka, en čas dete.... ko se je pa rodila pa je bil občutek v porodni fenomenalen - smo imeli res spoznavni trenutek.
Pa še vprašat sem mogla, kaj imamo, ker mi niso povedali takoj ko je ven prilezla, in me je  babica ful čudno pogledala: "a ne veste? Punčko imate"
Takšni so bili pa moji občutki in izkušnje glede vedeti spol pred ali po rojstvu. In  pri naslednjih ga definitivno nočem vedet - cote pa itak imam za oba user posted image

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Vedeti spol
22.8.2007 17:39:49   
Anonimen
Se kar pod viv podpišem.

Bi me najverjetneje kar pobralo, če ne bi vedelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




šampon in ostalo
piule

ali kupujete lsno kozmetiko pri frizerju?

da (8%)

ne (83%)

šampone (4%)

lake,utrjevalce (2%)

balzame (1%)

maske (2%)


Število vseh glasov: 439

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!