Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 21.8.2007 10:27:00
|
|
|
|
piščanc
|
jaz je tud še nisem dobila. pa mi je rekla ena, da naj pokličem, češ da je sigurno kaj narobe. pa je baje vse OK, samo poslali še niso, sem klicala, ampak jaz idiot nisem vprašala ali plačam ali dobim nazaj.
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 21.8.2007 10:29:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj je tudi klical, pa so mu rekli da kao ni oddal Je skor živčnega fasal. Pol sm pa neuradno izvedela da je kar nekaj vlog kao neoddanih ker niso vnešene v bazo. Njihova napaka itak. Tko da se bomo kar načakali verjetno še. Tak da je pametno poklicat pa vprašat.
|
|
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 21.8.2007 15:16:38
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Najboljše je verjetno res poklicat, da vidite sploh kaj se dogaja z vašo odločbo, da vas nebodo čez čas res kje terjali, da še kao niste oddale.
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 21.8.2007 22:15:35
|
|
|
|
benika
|
Moj je tudi še ni dobil (niti odločbe ne) Po najinih izračunih mu morajo vrnit cca. 600 €.
|
|
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 23.8.2007 18:27:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Mateja, midve sva potem na istem, pri istu davčni z istimi napakmi. Le da sem jaz odločbo dobila julija. Ma v rit naj grejo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?