|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Saj res - kako pa kaj dohodnina?
20.8.2007 22:52:56   
Anonimen
A je sploh še katera, ki je ni dobila? A pa sploh katera ve, kdaj bodo spet kaj pošiljali? Razen to, da oktobra enkrat bodo.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina?
20.8.2007 22:55:05   
total
Moj je letos dobil kr 2,so zamujali od lani...grozno.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2007 22:56:29   
Anonimen
A dej nehej, a res ali kaj? Ja pa saj do oktobra je pa zakonski rok. Kako ste pa potem prilagali dohodnino za nevem kaj vse, ko jo je treba?

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2007 22:57:18   
Anonimen
Moj či jo še zdej ni dobil. Je rekla Vida, da bo. Definitivno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2007 22:59:29   
kofetek2010
Moj je še tud ni dobil. user posted image  
Zadnji 2.leti jo je dobil v novembru. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2007 23:01:01   
Anonimen
Vida pa itak pojma nima, še tega ne ve, da sem se jaz pritožila na uno taprvo odločbo. Ni bila v redu, ne.

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2007 23:01:15   
total
Ja res Splišni,pošvigajo se oni na zakonski rok...če je pa treba plačat,pa pošlejo 2 mesca prej.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

Neposredna povezava do sporočila: 7
20.8.2007 23:04:19   
kofetek2010
Saj datum na odločbi je oktobrski, samo kaj, ko se še kak mesec valja bogsigavedi kje. Pa ima moj kr nekaj € za nazaj dobit (mu 4. otroci fajn nanesejo). user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.8.2007 23:05:58   
Anonimen
Jaz moram tudi nazaj dobit, 600 evrov.

Neposredna povezava do sporočila: 9
20.8.2007 23:07:26   
Njuškalo
600 evrov je pa velik.Bojo počakal, da jim napjprej ljudje vrnejo, da bojo to skupaj nabraluser posted image Joj, dobre ste..da takole potrpežljivo čakate.Jaz vsako leto norim, kdaj bo..ker mi gre na živce, da moram nekaj čakat, pa sem ponavadi že med junijskimi srečnežiuser posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.8.2007 23:07:38   
kofetek2010
BANDA. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.8.2007 23:10:54   
Anonimen
Njuškalo, a misliš, da zato, ker gnjaviš? Ne bi rekla.

Ko sem jaz zadnjič, ko sem se šla pritožit, malo zagnjavila, da piše, da se lahko tudi ustno pritožim (je hotela pisno), je rekla, da O.K., samo da potem moram pa do petih tam pri njeje stat, da bo imela čas zapisnik naredit. Ura je bila pa enajst. Tako da sem pridkano šla še skozi trojna vrata in lepo izpolnila, napisala in kopirala, kar so mi dali.
Mogoče moram pa zdaj zato tako dolgo čakat na odločbo, ker sem si drznila pritožit se.

Neposredna povezava do sporočila: 12
20.8.2007 23:13:08   
Njuškalo
Ne, saj jaz ne težim na davčni,jaz sem samo tako živčna, kdaj bo že..nasplošno.Da bi mogla čakat do oktobra...živa groza.user posted image Sklepam, da , če si drzneš pritožiti, da še bolj zavlačujejo.Jaz upam, da ti bojo čimprej poslaliuser posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.8.2007 23:15:27   
Anonimen
Aja, a samo tako si živčna. A pa se mogoče se kaj z vudujem ukvarjaš, s črno magijo in to, pa jim kakšne živčne signale pošilčjaš? Ali pa jim šivanke v riti zapikaš?user posted image  No ja, če se splača ... daj jim še v mojem imenu eno veliko sredi riti zapiči!user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
20.8.2007 23:42:16   
Anonimen
Jaz tudi še nisem dobila dohodnine.Imam pa za plačat,sicer malenkost...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
21.8.2007 6:22:26   
dory
pr nas je hecno,ker smo oddajal isti dan....midva s tamalim sva dobila v prvi rundi, oce pa se do danes nic :)..pa more tud nazaj dobit ene 600€...banda...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.8.2007 7:28:55   
Erdbeere
jaz sem se tud pritožila na prvo odločbo, pa še tud ni popravka user posted image user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.8.2007 7:56:55   
BLAŽIKA
Tudi moj je dobil 500e vrnjenih in je že imel izplačane, tako, da znesek verjetno ne vpliva na touser posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.8.2007 8:00:35   
anajmad
Jst še tudi nisem dobila odločbe. Sem že pred mesecem klicala,pa so mi rekli,da enkrat do novembra bom že dobila,naj se ne sekiram. Moram pa tud kr velik dobit nazaj. Ej,na žalost zdej ne.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.8.2007 8:15:42   
Mikica
Jaz je tudi nisem dobila in vsi moji sodelavci prav tako ne... so iz podjetja napačne podatke poslal, pa nas zdaj čekirajo... Vida pravi naj se ne sekiramo, da bo user posted image

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.8.2007 8:53:25   
žarnica
ne,nisem dobila-očitno moram biti vsako leto med zadnjimi in bom spet dobila oktobra.

SO pa že vsi sosedje dobili,pa moji sorodniki tudi. S fantom sva isti dan oddala,pa je on dobil že v 1.rundi.

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.8.2007 9:41:46   
Naja31
Moj mož je do zdaj vsako leto dobil konec decembra. Enkrat je klical okrog 20. decembra in so rekli, da so pozabili nanj user posted image . Za zakonski rok jim pa dol visi.
Dobiva pa prihodke iz tujine in imajo vsako leto hude težave z njegovo odločbo, ker vsako leto znova ugotavljajo kako in kaj.
Ne vem pa kaj bova letos naredila ker je treba do 15. 11. oddati vlogo za znižano plačilo vrtca. A kdo ve kaj narediš če do takrat nimaš dohodninske odločbe?

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.8.2007 9:43:32   
Anonimen
Meni še niso poslali odločbe, morajo mi pa vrniti okrog 700 evrčkov.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
21.8.2007 9:45:41   
Anonimen
Jaz nism še nč dobilauser posted image , pa moj tud neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
21.8.2007 9:49:49   
srki
Mater, oni lahko zamujajo, če pa mi zamudimo, je pa takoj kazen. Njih bi bilo treba po žepu treščit, Če se moramo vsi roka držat, naj se ga tudi oni.

Drugače pa, moja je že itak zapravljena.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?