|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kozmetika za dojencke
19.11.2004 13:02:50   
kepa*
Sem v fazi pocasnega nakupovanja za prihajajocega cmrlja, pa me nekaj zanima: Kaj menite o kozmetiki Babylove od DM za dojencke? Nekako sem zasledila, da se najbolj hvali in priporca Bubchen, mene pa zanima, kaj menite o Babylove?
Je cenejsa, pa zato verjetno ni kaj slabsa, ali pac?
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kozmetika za dojencke
19.11.2004 13:06:49   
Anonimen
Je bila o tem že večkrat debata, pa tiste, ki jo uporabljajo nimajo pripomb, nasprotno.

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kozmetika za dojencke
19.11.2004 13:25:22   
Anonimen
Kupujem SAMO Babylove. Se nam najbolje obnese in ji najbolj paše na kožico.
je pa pri vsakem drugače, zato ničesar ne kupuj v velikih količinah!

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kozmetika za dojencke
19.11.2004 14:09:22   
Jančika_
En velik JA za Babylove! In kot pravi alja, pri vsakem je drugače, tako da poskusi, pa boš videla.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kozmetika za dojencke
19.11.2004 14:34:36   
Seven*
Babylove kozmetika je ZAKON! Pa se FUL poceni.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kozmetika za dojencke
19.11.2004 14:38:59   
Ajsha
Najboljse je NE uporabljat kozmetike za dojenčke. Nega z uporabo vode in mandljevega olja je popolnoma dovolj za dojenčkovo kožo. Dojenčki ne rabijo vsega tega, kar lahko prebereš na embalaži.Vse to kožo samo draži in izsušuje. Moja bejba je stara pol leta in ima res krasno kožo. Pa še nekaj - a ni škoda prekriti naravnega dojenčkovega vonja s parfumom iz kreme/kopeli/mleka ?

Samo moje mnenje in nasvet pa lep pozdrav!

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kozmetika za dojencke
19.11.2004 14:48:59   
kimi
Jaz imam od bubchen zato ker so v porodnišnici to uporabljali in se mi je zdelo zelo kvalitetno pa še prej mi je prijateljica rekla da v porodnišnici uporabljajo najboljše stvari bubchen, potem aptamil mleko tako da sem kar pri bubchen ostala le robčke za ritko kupujem od babylove

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kozmetika za dojencke
19.11.2004 14:55:16   
analizapola
Na zacetku smo uporabljali aventov sampon za kopanje, uporabljali pa smo le 1x tedensko, vsak dan pa smo jo namazali z navadnim mandljevim oljem (pod vrtom, gubice pod pazduho, pod koleni...)
nimam izkusenj z babylove kozmetiko
:muca:

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kozmetika za dojencke
19.11.2004 15:01:17   
Seven*
Ajsha, se popolnoma strinjam. Najbolje je cimdalj pocakat. Jaz sem sele zdaj zacela redno uporabljat kozmetiko, pa je Jakob star 5.5 meseca. Pa se to ne vsak dan..

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kozmetika za dojencke
23.11.2004 18:53:40   
StBarbara
Prve dva meseca sem uporabljala samo olje in enkrat tedensko milo- pa je mali imel skos suho kožo.:(

Potem pa sem začela uporabljat tekoč šampon od Aventa in Bepantol losijon za po telesu. Zdaj je pa ok....vsaka koža po svoje zato (če) kupuj zelo majhne količine.
lp :metulj:

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.