Kozmetika za dojencke (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

kepa* -> Kozmetika za dojencke (19.11.2004 13:02:50)

Sem v fazi pocasnega nakupovanja za prihajajocega cmrlja, pa me nekaj zanima: Kaj menite o kozmetiki Babylove od DM za dojencke? Nekako sem zasledila, da se najbolj hvali in priporca Bubchen, mene pa zanima, kaj menite o Babylove?
Je cenejsa, pa zato verjetno ni kaj slabsa, ali pac?
Hvala.

Anonimen -> Kozmetika za dojencke (19.11.2004 13:06:49)

Je bila o tem že večkrat debata, pa tiste, ki jo uporabljajo nimajo pripomb, nasprotno.

Anonimen -> Kozmetika za dojencke (19.11.2004 13:25:22)

Kupujem SAMO Babylove. Se nam najbolje obnese in ji najbolj paše na kožico.
je pa pri vsakem drugače, zato ničesar ne kupuj v velikih količinah!

Jančika_ -> Kozmetika za dojencke (19.11.2004 14:09:22)

En velik JA za Babylove! In kot pravi alja, pri vsakem je drugače, tako da poskusi, pa boš videla.

Seven* -> Kozmetika za dojencke (19.11.2004 14:34:36)

Babylove kozmetika je ZAKON! Pa se FUL poceni.

Ajsha -> Kozmetika za dojencke (19.11.2004 14:38:59)

Najboljse je NE uporabljat kozmetike za dojenčke. Nega z uporabo vode in mandljevega olja je popolnoma dovolj za dojenčkovo kožo. Dojenčki ne rabijo vsega tega, kar lahko prebereš na embalaži.Vse to kožo samo draži in izsušuje. Moja bejba je stara pol leta in ima res krasno kožo. Pa še nekaj - a ni škoda prekriti naravnega dojenčkovega vonja s parfumom iz kreme/kopeli/mleka ?

Samo moje mnenje in nasvet pa lep pozdrav!

kimi -> Kozmetika za dojencke (19.11.2004 14:48:59)

Jaz imam od bubchen zato ker so v porodnišnici to uporabljali in se mi je zdelo zelo kvalitetno pa še prej mi je prijateljica rekla da v porodnišnici uporabljajo najboljše stvari bubchen, potem aptamil mleko tako da sem kar pri bubchen ostala le robčke za ritko kupujem od babylove

analizapola -> Kozmetika za dojencke (19.11.2004 14:55:16)

Na zacetku smo uporabljali aventov sampon za kopanje, uporabljali pa smo le 1x tedensko, vsak dan pa smo jo namazali z navadnim mandljevim oljem (pod vrtom, gubice pod pazduho, pod koleni...)
nimam izkusenj z babylove kozmetiko
:muca:

Seven* -> Kozmetika za dojencke (19.11.2004 15:01:17)

Ajsha, se popolnoma strinjam. Najbolje je cimdalj pocakat. Jaz sem sele zdaj zacela redno uporabljat kozmetiko, pa je Jakob star 5.5 meseca. Pa se to ne vsak dan..

StBarbara -> Kozmetika za dojencke (23.11.2004 18:53:40)

Prve dva meseca sem uporabljala samo olje in enkrat tedensko milo- pa je mali imel skos suho kožo.:(

Potem pa sem začela uporabljat tekoč šampon od Aventa in Bepantol losijon za po telesu. Zdaj je pa ok....vsaka koža po svoje zato (če) kupuj zelo majhne količine.
lp :metulj:

Stran: [1]