Rožica I
|
Sama sem bila včasih skoraj psiho glede tega, kar kdo reče (tipična rakica )! Jasno pa je, da sem navzven kazala totalno nasprotno podobo. No in kot se zmeraj v življenju vsak dan nekaj naučimo..., sem, seveda ob pomoči totalno samozavestne osebe- zelooo bivši fant), začela na vse gledat drugače. KAKO? Sestavila sem si nov sistem vrednot. Na prvo mesto sem postavila (za spremembno ) sebe. Potem tedanjega partnerja, potem starše, potem prijatelje, potem učitelje, potem... Jasno, da ko sem dobila , sem ga postavila ob bok sebi! In takrat se nehaš sekirat zaradi neke partnerjeve bivše (ker s tem, ko se sekiraš zaradi nje, ji daješ moč!). Zakaj? Ker te ženske na tvojem spisku vrednot NI! Začni tako, da si pustiš 5 minut na dan mislit na neke "sekirajoče" zadeve, potem vsak dan manj... Na koncu si reči, moj čas je preveč dragocen, da bi ga trošila za take bedastoče! (In če tip gre nazaj k bivši, naj mu bo srečno, zame pa pač ni bil tisti TAPRAVI!) Avtosugestija, ljubica, je, (zame), prava pot !