|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sekiranje
16.8.2007 21:50:57   
Anonimen

Sekiranje je itak lastnost nesamozavestnih ljudi. Pa ne žalim zdej koga... povem kot je. Žal sem tudi sama med sekirajočimi.Saj vem da sama sebi škodim.....
Bo treba delat na sebi in na antisekiranju.

IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa*

Ker ima tako navado da se vsem podreja in to me zelo moti. Pred nobenim ne izraža svojega mnenja, samo pred mano.
Izhaja pa to iz njegovega otroštva...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
16.8.2007 21:54:18   
Anonimen
ja, pr men je blo pa tako, da so me vedno vzgajali v tem duhu: "kaj bodo pa drugi rekli?" Vedno smo se morali mulci pred drugimi kazati v najboljši luči, potem je pa sekiranje kar samo po sebi prišlo zraven.
Moja mati se nč ne sekira zdaj pri 75 letih-včasih se pa je. Zdaj pa jo briga vse skupaj. Mogoče moram tud jst počakat do 75. leta....zaenkrat mi ne uspeva še preveč.

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
16.8.2007 22:32:25   
Anonimen
tukaj pa ni recepta. res je-vzgoja naredi tudi en del pri tem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
16.8.2007 23:57:10   
Allia
Jaz tudi mislim, da k sekiranju veliko pripomore vzgoja. sem tudi sama med tistimi, ki se sekirajo in večkrat zaradi kakšnih stvari ne morem niti zaspat, ker meljem in meljem....in na koncu nič ne zmeljem in niti ne spimuser posted image Meni se zgodi, da pred izpiti nisem mogla včasih spat ali pa ko sem vzadnjič imela razgovor za službo tudi nisem celo noč spala.Ne vem kako se tega rešituser posted image in se manj sekirat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
17.8.2007 0:06:27   
Barbara111
jaz mislim ,da nam je to že prirojeno .Jaz si večkrat rečem zdaj se pa nebom več sekirala ,pa je ista zgodba naprej.user posted image

(odgovor članu Allia)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.8.2007 0:39:45   
Rožica I
Sama sem bila včasih skoraj psiho glede tega, kar kdo reče (tipična rakica user posted image )! Jasno pa je, da sem navzven kazala totalno nasprotno podobo.
No in kot se zmeraj v življenju vsak dan nekaj naučimo..., sem, seveda ob pomoči totalno samozavestne osebe- zelooo bivši fant), začela na vse gledat drugače. KAKO?
Sestavila sem si nov sistem vrednot. Na prvo mesto sem postavila (za spremembno user posted image ) sebe. Potem tedanjega partnerja, potem starše, potem prijatelje, potem učitelje, potem...
Jasno, da ko sem dobila user posted image , sem ga postavila ob bok sebi!

In takrat se nehaš sekirat zaradi neke partnerjeve bivše (ker s tem, ko se sekiraš zaradi nje, ji daješ moč!). Zakaj? Ker te ženske na tvojem spisku vrednot NI! Začni tako, da si pustiš 5 minut na dan mislit na neke "sekirajoče" zadeve, potem vsak dan manj... Na koncu si reči, moj čas je preveč dragocen, da bi ga trošila za take bedastoče! (In če tip gre nazaj k bivši, naj mu bo srečno, zame pa pač ni bil tisti TAPRAVI!)

Avtosugestija, ljubica, je, (zame), prava pot user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.8.2007 20:00:03   
natasarobi
Jaz sem bila pa ravno kontra - nekaj let nazaj sem bla ful flegma, še mama mi je rekla, da mi čisto za vse dol visi (ona se pa še danes obremenjuje in tuhta o vsem živem, še tisto o čemer bi morali drugi razmišljat), živela sem iz minute v minuto in ne dan za dan

Potem sem pa naredila diplomo in pripravništvo - to lahko štejem za prelomen dogodek in o takrat se mi zdi, da ful preveč razmišljam in se sekiram. Za menoj je težko leto - situacija se izboljšuje, ampak še vedno se sekiram brez veze.

Mogoče je res, da včasih delamo iz muhe slona, ampak naše težave, ki jih imamo se nam zdijo 'ogromne' ne glede na to, da sploh niso težave.

Meni včasih pomaga, da si rečem: 'Ej, eni imajo ne vem kakšne zdravstvene, finančne težave,...., jaz pa bluzim zaradi enega zobarja, službe v kateri sem dala odpoved,....' Poskusi na ta način, mogoče bo pomagalo.

p.s. joj, kako pogrešam tiste čase, ko mi je bilo vse ravno (življenje je bilo mnogo lepše)

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?