|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sekiranje
16.8.2007 10:55:47   
Anonimen
Živjo vsem.

Sem oseba, ki se velikokrat sekira. Tega bi se rada znebila, pa ne vem kako. Sekiram se že zaradi kakšnih malenkosti.

Mi npr. fant reče, da ga je bivša prek maila malo uprašala kako napreduje v lajfu, pa o tem razmišljam že 2 dni. Postanem kar malo sitna in razmišljam, zakaj ji more sploh kej odpisat. Pa saj vem, da je preteklost pustil za sabo.

Ampak se še vedno kar sekiram. No to je bil samo en zadnji primer. Različne situacije pridejo v življenju.

Kako vi to naredite, da se nič ne sekirate ali se?

Pa sej velikokrat slišim, ne sekiraj se, škoda živcev.....ja samo kako user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sekiranje
16.8.2007 11:02:37   
lejci86
jst se tudi full sekiram user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.8.2007 11:06:36   
Blejka26
jaz se tud kar precej sekiram,včasih prav za brez veze...ampak nimaš kaj.Včasih sesekiram,če komu kaj napačnega rečem potem pa cel dan premišljujem in premišljujem.Al pa če se moja pikica sam mal udari,se že sekiram...ampak temu ni pomoči

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.8.2007 11:09:28   
tanikaa
Jaz se ne sekiram prevečkrat. Se mi ne da. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.8.2007 11:11:01   
Anonimen
Pa sej velikokrat slišim, ne sekiraj se, škoda živcev.....ja samo kako

Tak si ali pa nisi. Po moje je težko se zdaj prepričevat, naj se ne sekiraš, ker takšna pač si po naravi. Jaz sem v kontra.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.8.2007 11:20:39   
Anonimen
ja pomoje je res da tak si al pa nisi kukr prav al bina. js sem tut bl flegma sorte. fotr me je v sredni šoli poimenoval mensejebist :) hehe! in prov dobr žvim priznam! :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.8.2007 11:25:58   
Taula
Žal sem jaz ista..non stop se neki grizem.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.8.2007 11:27:12   
purple
Tudi jaz se sekiram za vsako stvar. Si pač ne morem pomagati, takšna sem. Vem, da ti ni prijetno, spremenila pa se boš teško, oz. boš morala veliko delati na sebi, če se boš hotela.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.8.2007 11:32:17   
itata
jaz se isto žrem za vsak drek. pomaga mi edin to, da si probam dopovedat, da (v skoraj vseh primerih) ne bo pomagalo ali pa spremenilo ničesar niti a se sekiram al ne...

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.8.2007 11:37:30   
Anonimen
no sam tok še..moj dec je podobne sekiratste sorte . in prišlo je do tega da se je v službi tolk žrl in se pustil manipulirat s strani vsakega pezdeta da je zapadel v depresijo. pol sem ga po dolgem pregovarjanju spravla k homopatu, k mu je dal ena zdravila. in ga ozdravil. prvi pokazatelj napredka je blo, da se mu je kr na lepem začel ****t za vse živo :) res. pa začel je ful spat dobr. prej se je zbujal ob 3h ponoč in ob 4h vstajal in pol ne vem kva je sploh delal sam s sabo. pol je pa kr spal do 9h pa take fore. js sem kr neumn gledala  kva se dogaja :)

(odgovor članu itata)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.8.2007 11:48:01   
čaki
tud jest sem te sorte, da se ful sekiram. pa bi rada, da se nebi, pa ne morem...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.8.2007 11:54:25   
Polona31
Tako pač je! Jaz sem enaka. Če se nimam za kaj sekirati, se sekiram zaradi tega.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.8.2007 11:57:05   
Naja31
Jaz se pa sploh ne sekiram. Razen za res življenjsko pomembne stvari.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.8.2007 12:17:28   
Slončica
ne se sekirat,dokler ti pove za maile in ti jih mogoče celo pokaže? se nimaš za kej sekirat.Bolj ko boš flegma bolj bo teklo

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.8.2007 12:17:37   
petja
Jaz sem bila včasih taka, sicer ne tolk orto. Od poroda naprej se mi pa juser posted image  za vse skupaj, važn, da je tamala OK, zadovoljna, zdrava, srečna, ostali se pa lahko na trepalnice postavijo (sem ne štejejo bližnji in dobri prijatelji), pa me ne gane.

Men se v lajfu ne da več sekirat zaradi ljudi, ki mi nič ne pomenijo. Mogoče poglej s te strani - a misliš, da se ta bivša kaj sekira zaradi tebe user posted image . Al pa kdo drug, ki te tudi spravi v tako stanje, Itak, da ne, zakaj bi se pol ti user posted image .

Lp, petja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.8.2007 12:50:25   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Tak si ali pa nisi. Po moje je težko se zdaj prepričevat, naj se ne sekiraš, ker takšna pač si po naravi. Jaz sem v kontra.

Jaz sem ista. Flegmatik, da ni večjega. No, razen al bina

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.8.2007 13:16:29   
piščanc
jaz sem tud bolj flegma sorte. sam da se mamo fino, vse ostalo gre itak samo od sebeuser posted image

iz malega zraste veliko

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.8.2007 15:34:59   
srki
Ljudje smo si različni in nekateri se sekiramo zaradi malenkosti, žal in to take, ki so res nepomembne. Potem si rečem, da je še mnogo, mnogo hujših stvari, ki bi me lahko doletele, pa potem to "sekerancijo" potlačim. Pač, nisem flegmatičen tip človeka.

(odgovor članu lejci86)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.8.2007 15:56:58   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mi npr. fant reče, da ga je bivša prek maila malo uprašala kako napreduje v lajfu, pa o tem razmišljam že 2 dni. Postanem kar malo sitna in razmišljam, zakaj ji more sploh kej odpisat. Pa saj vem, da je preteklost pustil za sabo.

res je,kaj ji ima sploh za odpisat? če ve da tebi ne boprav,nej ne dela tega!
vprašaj ga kako bi bilo njemu,če bi si ti z bivšim pisala?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.8.2007 17:46:59   
karmy
jaz sem tudi bolj flegmatik zdaj ratala, prej sem se tud za vse sekirala, zdj mi je pa popolnoma ravno za druge.... noben se ne brigu zame ko sem jaz mela probleme, zakaj bi se jaz za druge? sej se šele pol zaveš kako idiotsko je bilo da si se sekiral ko ti vsi obrnejo hrbet in rečejo to ni moj problem... ti potem postane vse kristano jasno

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.8.2007 19:42:24   
ronja
Moja terapija je bla to, da sem mela par resnih bolezni v življenju, pa zdaj na vse skup malo bolj na izi gledam... Ker ko ne moreš dihat, recimo, te en mail od bivše sigurno ne sekira, verjemi na besedo;)

Zdaj pa kadar se začnem iz bilokaterega razloga smilit sama sebi, se spomnim na tiste, ki bi takoj zamenjali z mano (vedno se najde kdo, seveda v gl. imaginaren, hehe:) Recimo, ko mi je bilo norooooo slabo med user posted image in sem bruhala vsak ljubi dan vsaj 1x, večinoma pa večkrat, pa sem vmes fasala še pljučnico itd... sem si rekla, madona, ampak tu gor je vsaj 100 punc, ki bi takoj zamenjale z mano in bi jim bilo z veseljem slabo, samo da bi videle tisti dve user posted image ...

ko se vozim z biciklom v službo ali iz nje in me ujame res hud dež (ali pa se že v dežju odpravim) in sem mokra in me zebe ko cucka, si rečem, da je fino, da mam bicikel, ker je bo tako poti precej hitreje konec - in bom prišla domov ali v službo, nekam na toplo, skratka in si skuhala en vroč čajček, da me pogreje... In si predstavljam, kako so reveži živeli pred 100 leti, ko je bilo povsod mraz, nikjer centralne, skozi okna je pihalo, namočilo jih je pa lih tako, samo tako pogret se niso mogli...

ko mi recimo kot zdajle moja mala user posted image nikakor ne zaspi že cel dan in hoče ves čas nekaj od mene, si rečem, da je fino, da ji ni treba veliko spat, ker bo tako imela čas v življenju še kaj počet in bo bolj srečna...

Glede konkretnega primera pa ne vem, kaj bi si rekla, ker nisem ljubosumna in bi bila kvečjemu vesela, če bi mu bivša kaj napisala, kot sem jaz, če mi bivši čestitajo, zmenjeni smo da se dobimo s svojimi user posted image in nekak v tem res ne vidim problema...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.8.2007 19:54:35   
Anonimen
Jaz se ne sekiram dosti, se pa moj dragi.user posted image

Primer: Če mu moja mama kaj reče, je takoj užaljen in se potem sekira ker ne ve kako se ji naj opravičiuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
16.8.2007 21:17:55   
Anonimen
Če mu moja mama kaj reče, je takoj užaljen in se potem sekira ker ne ve kako se ji naj opraviči

Zakaj pa bi se potem on opravičeval,če mu mama kaj reče??

Jaz se sekiram edino za zdravje vseh nas.Za drugo mi dol visi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
16.8.2007 21:45:49   
Anonimen
Ker ima tako navado da se vsem podreja in to me zelo moti. Pred nobenim ne izraža svojega mnenja, samo pred mano.
Izhaja pa to iz njegovega otroštva...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
16.8.2007 21:48:42   
caillou
Ma se mi zdi da je sekiranje v veliki meri kar privzgojeno. Naša mati se je stalno nekaj sekirala in z njo se sem naučila sekirat tudi jaz. Za vsak najmanši drek sem se sekirala. Moj mož je pravo nasprotje in njegova familija tudi. Ne vem če sem jih vidla že kdaj se sekirat, z možem na čelu. Vedno vidijo še tisti miljonti procent možnosti, ki nas rešuje sekiranja in so popolnoma neobremenjeni.

Včasih pomaga že družba flegmatičnih ljudi, ki se zavedajo, da samo sekiranje ne bo rešilo problema. Važna je pozitivna energija, ki jo usmerjaš v to, da se problem reši še preden nastane.

No, za kakšno malenkost se pa tudi še sekiram.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?