valči
|
Moj primer je katastrofalen,pa se ni končalo s splavom,k sreči V 10. tednu g. ugotovi hematom pod posteljico,odredi strogo mirovanje,v 13. tednu začnem nenadoma grozno krvaveti.Kar vlilo se je ven,čutila sem pok,kot da je voda šla.Takoj v bolnico,zdravniki samo začudeno gledali,da plod še živi,kljub toliko krvi.Tudi strdki so šli ven,pa krči,pa hematm je rasel,namesto zginjal.Niso mogli verjet,kakšen borec je otrok Po 9. dneh me odpustijo,ker sem jim obljubila,da bom res mirovala doma.Krvavitv se je zmanjševala,do 20. tedna je ponehala,hematom je izginjal počasi.Redno sem hodila na preglede in sestra pri G. se je vsakič začudila,ko sem prišla na pregled,ginekolog je imel upanje. In sem res strogo mirovala do 20. tedna,jemala dabroston in Buscopan,ker so bili krči in sem sedaj v 31. tedu ,presrečna.Mi je rekel g.da če ne bi bila tako resna in strogo mirovala,bi lahko splavila,pravzaprav sem imela velike možnosti za to,ker je bilo toliko krvi. Jaz ti svetujem,da res STROGO počivaš,ker se splača,čimmanj v avtu,poslušaj zdravnike,to je vse,kar lahko narediš.Mogoče niti ne boš krvavela,vendar nikoli ne veš ziher je ziher.Srečno