Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Danes bom pa tudi jaz začela 24.8.2007 22:12:50
|
|
|
|
lucika
|
a tule se pa nič ne dogaja? jaz se trudim še naprej...rezultati sicer počasni,vendar 4 kg tudi ni malo, za slaba dva tedna:)
|
|
|
|
RE: Danes bom pa tudi jaz začela 24.8.2007 23:31:05
|
|
|
|
Allia
|
4 kg je full v 14 dneh.Kakšno dieto pa izvajaš?
|
|
|
|
RE: Danes bom pa tudi jaz začela 24.8.2007 23:33:52
|
|
|
|
Allia
|
Aha, sem zdaj prebrala da si na dieti kemičnega razkroja.A je hard? Čestitke in kar vztrajaj, ker mene zadnje čase malo meče .Glavno, da bo do četrtka prišla na 66kg.Imam jih zdaj 67,5, pa bom kakšen dan spet sadni naredila, pa upam da bo do četrtka oz. petka.
|
|
|
|
RE: Danes bom pa tudi jaz začela 24.8.2007 23:57:34
|
|
|
|
lucika
|
če je težko? hm... meni, ki rada jem, jaaaaa. al pa niti ne; v želodcu je ok, ker vse kar poješ je kar nasitno. v glavi pa je težko ja, ko bi, pa veš, da ne smeš:( jazse zaenkrat držim. razen tega, da moraš živila jest po vrsti nekak ne morem verjet. mogoče pa res, samo meni so ene stvari same pač ogabne.... allia, zakaj pa ravno do četrtka? kakšno dieto imaš pa ti? jaz sem taka: ali ful strogo, da se držim do pikice; ali pa pustim vse skupaj ob prvi malo večji skušnjavi. v dveh dneh ziher. upam, da bo šlo še naprej, ker jaz rabim -30, nažalost...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?