Rožica I
|
Jaz sem na svojega sina tudi ponosna, pa pri 5,5 letih ne zna abecede, ker ga ne učim le-te. Je pa res, da se da otroka strenirat, da je kot mali robotek..Vprašanje pa je, koliko je to dobro zanj!? Vse ob svojem času pravijo, menda ne brez razloga ! Preživnino pa si le uredi, mislim, da je bilo tu nekaj govora o tem: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1753431. Preživnina je otrokova, kot je ena tu gor omenila, zato jo ne urejaj, da bi zašila bivšega, ampak da jo bo užival otrok. Tudi moj sin ne živi s svojim biološkim očetom in sem mu to razložila po resnici, le v milejši obliki; starši se dostikrat ne razumemo med seboj, zato je bolje, da ne živimo skupaj, ampak to ne pomeni, da otrok več nimamo radi, prav nasprotno svoje otroke imata mama in oče najrajši na svetu, ne glede kje kdo živi. Tudi sem mu povedala, da je čisto možno, da bova oba z atijem imela še otroke, ampak ne več drug z drugim. In še, da bo on zmeraj zame in za atija imel posebno in enkratno mesto, kot ga ima vsak človek, saj smo vsi nekaj posebnega in enkratnega . Pa drži se, dekle, vse boš zmogla, boš videla !