Anonimen -> RE: ne vem več... (10.8.2007 22:35:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ampak ste pa res težke. Zakaj pa ne bi mogle z nasveti pomagati otroku, ki je ostal brez očeta? Jaz zelo zelo verjamem, da to ni lahko. V vrtcu se pogovarjajo o mamicah in očkih in otrok se gotovo čuti prizadetega, če nima enega od staršev. In se začnejo vprašanja, zakaj. Potem če se še sam počutiš krivega za situacijo, kot tale punca očitno se, mora sploh biti to grozno. Samo, anonimna, raje ne govori punčki, da očka živi pri drugi mamici, ker otrok res ni nič kriv in tako ji samo še otežuješ situacijo. S tem bo imela edino še manjši občutek varnosti. Ne vem ..., reci, da ne živite skupaj in da je še veliko takih. Gotovo še kakšne poznaš. Očeta pa res poskusi dobiti in prepričati v redne obiske. Saj ta nova bejba najbrž ve, da ima otroka, a ne? Splišni, po resnici povedano, jaz enostavno ko preberem tako zgodbo na tak NAČIN napisano, me mine do vsega. Najprej pomislim na ubogo deklico. In po resnici povedano imam občutek da se tu ne da naredit tisto kaj bi jaz želela. Sploh pa sem jezna da se ženska "spomne" čez nekaj let, da otroku pripada preživnina. A je naveden na rojstnem listu oče? Tega ne vemo. Torej, ga bo mogla tožit če ni otroka priznal. Ima še časa dobri 2 leti. Da pa mu pošilja slike in maile????????' N I K A DDDDDDDDDD
|
|
|
|