|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na kaj moram biti pozorna pri izbiri jasli?
16.11.2004 19:40:25   
jagoda
Pozdravljene!

Ker sem se preselila iz MB v LJ nimam pojma, kateri vrtci so v tem koncu fajn. Odločila sem se, da bomo Adama vpisali v Viške vrtce. Sem poklicala tja in so mi rekli, naj si pridem vrtce pogledat in potem čimprej oddat vlogo. Zdaj pa me zanima, kaj moram vprašati, ko bom tam. Na kaj moram biti še posebej pozorna? V čem se dober vrtec razlikuje od slabega?

Najlepša hvala vsem!

:bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek::kuza::kuza::kuza::muca::muca::muca::pujs::pujs::pujs:
Neposredna povezava do sporočila: 1
16.11.2004 20:21:53   
Anonimen
Glavne so vzgojiteljice. Če so te dobre, odtehtajo malo manjši vrt, manjše sobe ali kaj podobnega. Meni osebno je sicer všeč, če so prostori svetli in da ni vse skupaj preveč staro in zanemarjeno, kot je to v nekaterih kranjskih vrtcih, na žalost. Ampak, kot sem že rekla, glavne so vzgojiteljice. Mogoeč boš že v enem dnevu začutila, če so ti všeč ali ne oziroma kakšen je njihov odnos do otrok. Če boš vzgojiteljici ti zaupala, ji bo tudi otrok.

(odgovor članu jagoda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2004 20:24:14   
Nogavička
Jaz ti lahko povem, kaj je bilo zame važno:

1. da je vrtec obdan z zelenjem,
2. da imajo malčki v jaslih poseben, ograjen, prostor tudi zunaj,
3. da je igralnica dovolj velika, svetla.
4. koliko časa traja uvajanje.
5. zame je pomembna tudi prehrana - v vrtcu, ki sem ga jaz izbrala,, prehrano že prilagajajo novim spoznanjem (npr. polnozrnat kruh, nesladkan čaj in voda v neomejenih količinah...),

Glede programa se vrtci bistveno ne razlikujejo, saj imajo predpisnega. Razlikujejo se v dodatnih dejavnostih, nekateri jih imajo več, nekateri manj.

Glede vzgojiteljic pa mislim, da gre predvsem zato, kako se bo tvoj otrok ujel s svojo vzgojiteljico. In kako se boš ti ujela z njo.

To se ne da predvideti v prvih nekaj pogovorih in ogledih. Lahko pa začutiš splošno vzdušje v vrtcu.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

L.p.

Tea

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

PREHLAD
BUŠICA

Ste bili septembra že prehlajeni?

da (40%)

ne (48%)

samo otrok (12%)

Število vseh glasov: 350

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!