|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MATERINSKA ŠOLA
15.11.2004 19:46:35   
Lidy
A se morva za materinsko sama prijavit (kje v Ljubljani), a to mogoče G pove.
In Kdaj je najbolj fino? Mi smo jutri namreč v 18t.

pozdravček Lidy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   MATERINSKA ŠOLA
15.11.2004 20:07:51   
Soncnica
Hojla!

Nisem prepričana:zmeden::zmeden:, ampak mislim, da greš v novo porodnišnico in dobiš neke nalepke, sicer pa predhodna prijava ni potrebna

Kdaj pa misliš začet hodit? Jaz sem sedaj v 22 t in bom šla januarja v lj

lp:sloncek:

Sončnica

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   MATERINSKA ŠOLA
15.11.2004 20:22:06   
Lidy
Jaz sem tudi mislila jan. oz. feb. se mi zdi pred tem še prekmalu. Ampak me res zanima kakšen je postopek, da ne bomo kaj "zamudili" ;) .

Mogoče se pa celo januarja srečava :bravo: .

Lidy :rozica:

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   MATERINSKA ŠOLA
15.11.2004 20:42:06   
Pinja
Hojla punce!

V materinsko šolo v Lj. se je treba prijaviti, tečaj poteka v stari porodnišnici na Šlajmerjevi 3. Začetek tečaja je vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 16h ali 18h. Tečaj obsega 10 predavanj, obisk se priporoča po sedmem mesecu nosečnosti. Informacije dobite na št. 01/522-60-48 od pon. do pet. med 13 in 15 uro.

Pred začetkom tečaja se je potrebno oglasiti v sprejemni pisarni v novi porodnišnici Šlajmerjeva 4, s kartico zdravstvenega zavarovanja in dvignete nalepke.

To sem prepisala iz letaka, ki sem ga dobila pri G.

lp :sloncek:

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   MATERINSKA ŠOLA
15.11.2004 20:58:13   
Lidy
Pinja zelo - zelo ti hvala

Pazi nase in na :duda:

Lidy

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   MATERINSKA ŠOLA
16.11.2004 9:25:09   
Soncnica
Ja, Pinja, ful hvala! Lidy, jaz grem definitivno januarja ob 18h. Upam, da se vidimo!

lp

S.:sloncek:

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   MATERINSKA ŠOLA
16.11.2004 11:23:13   
tana 1
takole je preverjeno, ker grem v ljubljano, 6.12 začnemo.
greš v porodnišnico, v pritličje kjer imajo tudi ultrazvok, na enih vratih piše administrativni sprejem, delajo od 8-15 (ne pozabi nakartico zdr.zavarovanja) in tam samo rečeš da potrebuješ nalepke za materinsko šolo. Začne se vsak prvi ponedeljek v mesecu.
sm v 25t takrat bom glih 28t, pa mislim da ni prezgoda, sej potem na koncu že težko tolk časa sediš, pa še informacije dobiš kaj je dobro da imaš doma za:duda: in imaš še čas kupit
uživaj9nebesa

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   MATERINSKA ŠOLA
16.11.2004 11:43:24   
Pinja
Tana 1, a prijavit se pa ni treba prej po telefonu?

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   MATERINSKA ŠOLA
16.11.2004 15:03:30   
Suzi*
Ojla!

Tudi midva greva po vsej verjetnosti decembra na predavanja. :sloncek: Se pa še nisem prijavila. A je že treba??? :zmeden:

Ampak, kaj pa potem počnemo s temi nalepkami? A jih je treba plačat? Kakšen je sploh njihov pomen?

Se vidimo!

pa pa Suzi 24t6d

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   MATERINSKA ŠOLA
16.11.2004 15:18:13   
Pinja
Plačat ni treba nič! Vsako predavanje ti eno nalepko vzamejo, da preverijo prisotnost, se mi zdi :zmeden2:!

Za prijavo pa tud mene zanima, namreč na telefon se nihče ne javlja, pa naj bi dajali informacije :grrr:!

Nas bo pa v decembru velik iz RR tam. Sam jst sem že ful pozna 35t sem zdej :ups:. Ja se pač nikakor ne spravim k takim stvarem, vse zadnji trenutek :(!

lp :sloncek:

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   MATERINSKA ŠOLA
16.11.2004 17:21:10   
Lidy
Ful ste nam pomagale. Mislim, da midva ne bova dolgo čakala. Ali december ali januar.
Sončnica mogoče se pa res vidiva, in seveda ostale.

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   MATERINSKA ŠOLA
21.11.2004 18:23:01   
urskas
Ne, ni se potrebno prej prijavljati, če veš kdaj se začne prva ura (6.12.).
nalepke lahko dvigneš tudi kasneje in jih potem enkrat oddaš na predavanjih. Vzamejo pa vse na enkrat in jih imajo zato, da se nalepijo na dokumente (ne vem natančno). Prisotnost mamic ne kontrolirajo, očke pa kličejo dvakrat (takrat ko so predavanja o porodu in poporodnem obdobju).
Tako je v Ljubljani (preverjeno).

lp urskas

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?