MATERINSKA ŠOLA (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Lidy -> MATERINSKA ŠOLA (15.11.2004 19:46:35)

A se morva za materinsko sama prijavit (kje v Ljubljani), a to mogoče G pove.
In Kdaj je najbolj fino? Mi smo jutri namreč v 18t.

pozdravček Lidy

Soncnica -> MATERINSKA ŠOLA (15.11.2004 20:07:51)

Hojla!

Nisem prepričana:zmeden::zmeden:, ampak mislim, da greš v novo porodnišnico in dobiš neke nalepke, sicer pa predhodna prijava ni potrebna

Kdaj pa misliš začet hodit? Jaz sem sedaj v 22 t in bom šla januarja v lj

lp:sloncek:

Sončnica

Lidy -> MATERINSKA ŠOLA (15.11.2004 20:22:06)

Jaz sem tudi mislila jan. oz. feb. se mi zdi pred tem še prekmalu. Ampak me res zanima kakšen je postopek, da ne bomo kaj "zamudili" ;) .

Mogoče se pa celo januarja srečava :bravo: .

Lidy :rozica:

Pinja -> MATERINSKA ŠOLA (15.11.2004 20:42:06)

Hojla punce!

V materinsko šolo v Lj. se je treba prijaviti, tečaj poteka v stari porodnišnici na Šlajmerjevi 3. Začetek tečaja je vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 16h ali 18h. Tečaj obsega 10 predavanj, obisk se priporoča po sedmem mesecu nosečnosti. Informacije dobite na št. 01/522-60-48 od pon. do pet. med 13 in 15 uro.

Pred začetkom tečaja se je potrebno oglasiti v sprejemni pisarni v novi porodnišnici Šlajmerjeva 4, s kartico zdravstvenega zavarovanja in dvignete nalepke.

To sem prepisala iz letaka, ki sem ga dobila pri G.

lp :sloncek:

Lidy -> MATERINSKA ŠOLA (15.11.2004 20:58:13)

Pinja zelo - zelo ti hvala

Pazi nase in na :duda:

Lidy

Soncnica -> MATERINSKA ŠOLA (16.11.2004 9:25:09)

Ja, Pinja, ful hvala! Lidy, jaz grem definitivno januarja ob 18h. Upam, da se vidimo!

lp

S.:sloncek:

tana 1 -> MATERINSKA ŠOLA (16.11.2004 11:23:13)

takole je preverjeno, ker grem v ljubljano, 6.12 začnemo.
greš v porodnišnico, v pritličje kjer imajo tudi ultrazvok, na enih vratih piše administrativni sprejem, delajo od 8-15 (ne pozabi nakartico zdr.zavarovanja) in tam samo rečeš da potrebuješ nalepke za materinsko šolo. Začne se vsak prvi ponedeljek v mesecu.
sm v 25t takrat bom glih 28t, pa mislim da ni prezgoda, sej potem na koncu že težko tolk časa sediš, pa še informacije dobiš kaj je dobro da imaš doma za:duda: in imaš še čas kupit
uživaj9nebesa

Pinja -> MATERINSKA ŠOLA (16.11.2004 11:43:24)

Tana 1, a prijavit se pa ni treba prej po telefonu?

Suzi* -> MATERINSKA ŠOLA (16.11.2004 15:03:30)

Ojla!

Tudi midva greva po vsej verjetnosti decembra na predavanja. :sloncek: Se pa še nisem prijavila. A je že treba??? :zmeden:

Ampak, kaj pa potem počnemo s temi nalepkami? A jih je treba plačat? Kakšen je sploh njihov pomen?

Se vidimo!

pa pa Suzi 24t6d

Pinja -> MATERINSKA ŠOLA (16.11.2004 15:18:13)

Plačat ni treba nič! Vsako predavanje ti eno nalepko vzamejo, da preverijo prisotnost, se mi zdi :zmeden2:!

Za prijavo pa tud mene zanima, namreč na telefon se nihče ne javlja, pa naj bi dajali informacije :grrr:!

Nas bo pa v decembru velik iz RR tam. Sam jst sem že ful pozna 35t sem zdej :ups:. Ja se pač nikakor ne spravim k takim stvarem, vse zadnji trenutek :(!

lp :sloncek:

Lidy -> MATERINSKA ŠOLA (16.11.2004 17:21:10)

Ful ste nam pomagale. Mislim, da midva ne bova dolgo čakala. Ali december ali januar.
Sončnica mogoče se pa res vidiva, in seveda ostale.

urskas -> MATERINSKA ŠOLA (21.11.2004 18:23:01)

Ne, ni se potrebno prej prijavljati, če veš kdaj se začne prva ura (6.12.).
nalepke lahko dvigneš tudi kasneje in jih potem enkrat oddaš na predavanjih. Vzamejo pa vse na enkrat in jih imajo zato, da se nalepijo na dokumente (ne vem natančno). Prisotnost mamic ne kontrolirajo, očke pa kličejo dvakrat (takrat ko so predavanja o porodu in poporodnem obdobju).
Tako je v Ljubljani (preverjeno).

lp urskas

Stran: [1]