|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oblečena ali slečena?
15.11.2004 13:26:36   
leah
Zanima me v čem smo oz.ste bile oblečene pri porodu?
Ali dajo kako haljo,ali si zgoraj brez...itd....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Oblečena ali slečena?
15.11.2004 13:36:30   
Seven*
spalno srajco sem morala imeti. Tisto, ki jo imajo v porodnisnici.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Oblečena ali slečena?
15.11.2004 13:36:39   
ciciban
V spalni srajci si-dvignjeni.:nosecka:

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Oblečena ali slečena?
15.11.2004 13:49:44   
Anonimen
Ja, v porodnišnični spalni srajci si.

(odgovor članu leah)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Oblečena ali slečena?
15.11.2004 14:38:03   
Anonimen
Ja

(odgovor članu leah)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Oblečena ali slečena?
15.11.2004 14:54:25   
Blink1
Ja, spalna srajca, spodaj pa nič

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Oblečena ali slečena?
15.11.2004 16:00:47   
leah
A pa greš potem lahko v svojo spalno srajco?Mislim, ali se mi sploh splača imet svojo spalno srajco sabo,ker une bolniške so takkkooooo ogromne?

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Oblečena ali slečena?
15.11.2004 16:05:22   
Anonimen
Ne, ne splača, ker ti bodo tako ali tako svojo dali. Saj v bistvu niso tako grozne. Je bolj fajn, da so večje zaradi dojenja.

(odgovor članu leah)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Oblečena ali slečena?
15.11.2004 17:40:43   
BARBARA R.
Jaz sem se takoj naslednji dan preoblekla v svojo spalno srajco.Tako sem se bolje počutila,bolj samozavestno.

:muca:

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Oblečena ali slečena?
15.11.2004 23:12:17   
Bela
Me v bolonici smo mele vse srajce sprane, pretegnjene, brez gumbov...grozne, a tako komot!!!
A nismo se obremenjevale, prav luštno je blo, da smo se imele čemu smejat:)-

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Oblečena ali slečena?
16.11.2004 10:07:08   
Anonimen
Ja ne vem, če je danes "moderno" ali pa vsaj čisto običajno fene s sabo nosit, da si porodnice po pranju posušijo lase, potem mogoče res tudi domača spalna srajca ni odveč. Jaz sem sicer imela bolnišnično, pa mi je bilo čisto vseeno. Res so smotane, pa kaj. Vse, kar sem si želela, je bilo, da grem čimprej domov in čisto nič drugega.

(odgovor članu leah)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Oblečena ali slečena?
16.11.2004 13:32:46   
Annny
Tudi meni je bilo eno figo mar, če v njihovi spalni srajci ne izgledam manekenka:)- Itak sem se non stop preoblačila, ker mi je bilo obupno vroče, pa na začetku vsaka porodnica močno krvavi in spalka se mimogrede umaže. V bolnici mi je bilo važno samo to, da dobim SVEŽO spalko...smo jih cimre kar nekajkrat morale celo izmakniti z vozička, 'parkiranega' na hodniku, ker smo jih dobile premalo (eno na dan)..isto je bilo z brisačami..
Pri porodu (rodila z EA) sem pa imela tako haljo, ki je bila na hrbtu preklana do vratu in se je zavezala samo s trakcem- zaradi katetra, ki ti ga vstavijo v hrbtenico..je bilo prav hecno, ko sem šla med porodom na wc...s sabo sem morala peljati voziček z infuzijo in zraven še držati tisto haljo skupaj, drugače bi se mi videlo pol rite:)-..no, saj ne, da tega niso v porodni sobi navajeni, ampak meni je bilo res mal embarassing:)-

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Oblečena ali slečena?
16.11.2004 13:44:50   
TARA in MAJ
LEAH KO SEM ROJEVALA SM IMELA HLAČE MISLM KAKŠN VPRAŠANJE HUDO:)-

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Oblečena ali slečena?
16.11.2004 14:03:29   
Annny
Ja, take hlače z luknjo:)-:)-

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Oblečena ali slečena?
16.11.2004 14:04:07   
dory
...veliko luknjo :):)-

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Oblečena ali slečena?
16.11.2004 18:33:29   
Anonimen
Hojla ...meni pa je bilo čisto vseno v kaj sem bila oblečena,samo da je bilo hitro konec muk in da je dete privekalo na dan.9nebesa:)-Če je kero sram,pa naj se z rjuho pokrije čez glavo,da jo nihče ne bo videl:)-:)-:)-:)-Meni je bilo super,ko je k vznožju postelje stopil G.in z mano na veliko klepetal,jaz pa sem mu odgovarjala,kolikor sem mogla med popadki:)-:)-Garantiram vam,da vsem zaposlenim v bolnici gola koža ne pomeni prav nič!!Za njih je normalno,kot bi šli kupovat zrezke v mesnico:)-:)-Papa:rozica:Neva:rozica:

(odgovor članu leah)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Oblečena ali slečena?
16.11.2004 21:28:29   
Anja167
Se ti ne splača v svoje cunje, jih je škoda.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Oblečena ali slečena?
17.11.2004 9:47:05   
leah
Ja pišuka,vprašam a ne?Pač nisem še nikoli rodila, pa me zanima kako je s to zadevo.
Vprašanje se pa meni ne zdi nič neumno,ker nekje po svetu delajo tako, da so porodnice gole,nekje so lahko celo v svoji majci,modrcu,srajci,...skratka ne komplicirajo glede tega.Pri nas, pa kot sem izvedela iz vaših postov ženske nosijo bolnišnično spalno srajco.

Ne vem kaj se morte ene takoj obregnt ob tujo neizkušenost.

hvala vsem za odgovore.:)

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Oblečena ali slečena?
17.11.2004 10:04:40   
Anonimen
Leah, po mojem se nihče ne obreguje ob tvojo neizkušenost, kot si napisala. Normalno, da vprašaš, saj zato pa je ta forum. Posti se le nanašajo eden na drugega, ena nekaj v smehu napiše, pa se druga nanjo naveže itd., pa se na koncu že pozabi, kaj je sploh prva napisala.

Ti le vprašaj, kar te zanima, saj zato pa smo tukaj, da eden drugemu pomagamo.

(odgovor članu leah)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Oblečena ali slečena?
17.11.2004 14:06:06   
leah
Ne sej ni panike nisem tako občutljiva na te zadeve,samo vseeno zna bit kakšna mal pretiran "pametna".Saj veš....se čuti oz.bere.

Drugač, pa da ne bo pomote,mi je čist vseeno kako sem oblečena med porodom in nimam nobenih predsodkov,ampak sej veš, firbec pač,da vem kaj lahko pričakujem.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Oblečena ali slečena?
17.11.2004 18:44:26   
TARA in MAJ
ne da smo pametne sam ti si mal čudn vprašala pa sej mal heca ne škod vse pa tud ne morš tko resn vzet:)-:)-

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Oblečena ali slečena?
17.11.2004 20:03:47   
Pupica
samo v bolniško haljico(brez sp.perila) in zoknčke
:kuza:

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Oblečena ali slečena?
18.11.2004 9:49:36   
leah
Ne sej ni panike...nisem nič resn vzela...al pa sem bla glih v takem fellingu...kaj pa vem.
Važn, da zdej vem, da nam glih v Cavalliu oblečena....haha...JOKE!!!!

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Oblečena ali slečena?
18.11.2004 10:51:28   
TARA in MAJ
leah pa srečno
lp :rozica::rozica::rozica: so zate

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

sindarin

Ali vaši otroci imajo oz bodo imeli LEGO kocke?

da (85%)

ne (4%)

še ne vem (11%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!