Oblečena ali slečena? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

leah -> Oblečena ali slečena? (15.11.2004 13:26:36)

Zanima me v čem smo oz.ste bile oblečene pri porodu?
Ali dajo kako haljo,ali si zgoraj brez...itd....

Seven* -> Oblečena ali slečena? (15.11.2004 13:36:30)

spalno srajco sem morala imeti. Tisto, ki jo imajo v porodnisnici.

ciciban -> Oblečena ali slečena? (15.11.2004 13:36:39)

V spalni srajci si-dvignjeni.:nosecka:

Anonimen -> Oblečena ali slečena? (15.11.2004 13:49:44)

Ja, v porodnišnični spalni srajci si.

Anonimen -> Oblečena ali slečena? (15.11.2004 14:38:03)

Ja

Blink1 -> Oblečena ali slečena? (15.11.2004 14:54:25)

Ja, spalna srajca, spodaj pa nič

leah -> Oblečena ali slečena? (15.11.2004 16:00:47)

A pa greš potem lahko v svojo spalno srajco?Mislim, ali se mi sploh splača imet svojo spalno srajco sabo,ker une bolniške so takkkooooo ogromne?

Anonimen -> Oblečena ali slečena? (15.11.2004 16:05:22)

Ne, ne splača, ker ti bodo tako ali tako svojo dali. Saj v bistvu niso tako grozne. Je bolj fajn, da so večje zaradi dojenja.

BARBARA R. -> Oblečena ali slečena? (15.11.2004 17:40:43)

Jaz sem se takoj naslednji dan preoblekla v svojo spalno srajco.Tako sem se bolje počutila,bolj samozavestno.

:muca:

Bela -> Oblečena ali slečena? (15.11.2004 23:12:17)

Me v bolonici smo mele vse srajce sprane, pretegnjene, brez gumbov...grozne, a tako komot!!!
A nismo se obremenjevale, prav luštno je blo, da smo se imele čemu smejat:)-

Anonimen -> Oblečena ali slečena? (16.11.2004 10:07:08)

Ja ne vem, če je danes "moderno" ali pa vsaj čisto običajno fene s sabo nosit, da si porodnice po pranju posušijo lase, potem mogoče res tudi domača spalna srajca ni odveč. Jaz sem sicer imela bolnišnično, pa mi je bilo čisto vseeno. Res so smotane, pa kaj. Vse, kar sem si želela, je bilo, da grem čimprej domov in čisto nič drugega.

Annny -> Oblečena ali slečena? (16.11.2004 13:32:46)

Tudi meni je bilo eno figo mar, če v njihovi spalni srajci ne izgledam manekenka:)- Itak sem se non stop preoblačila, ker mi je bilo obupno vroče, pa na začetku vsaka porodnica močno krvavi in spalka se mimogrede umaže. V bolnici mi je bilo važno samo to, da dobim SVEŽO spalko...smo jih cimre kar nekajkrat morale celo izmakniti z vozička, 'parkiranega' na hodniku, ker smo jih dobile premalo (eno na dan)..isto je bilo z brisačami..
Pri porodu (rodila z EA) sem pa imela tako haljo, ki je bila na hrbtu preklana do vratu in se je zavezala samo s trakcem- zaradi katetra, ki ti ga vstavijo v hrbtenico..je bilo prav hecno, ko sem šla med porodom na wc...s sabo sem morala peljati voziček z infuzijo in zraven še držati tisto haljo skupaj, drugače bi se mi videlo pol rite:)-..no, saj ne, da tega niso v porodni sobi navajeni, ampak meni je bilo res mal embarassing:)-

TARA in MAJ -> Oblečena ali slečena? (16.11.2004 13:44:50)

LEAH KO SEM ROJEVALA SM IMELA HLAČE MISLM KAKŠN VPRAŠANJE HUDO:)-

Annny -> Oblečena ali slečena? (16.11.2004 14:03:29)

Ja, take hlače z luknjo:)-:)-

dory -> Oblečena ali slečena? (16.11.2004 14:04:07)

...veliko luknjo :):)-

Anonimen -> Oblečena ali slečena? (16.11.2004 18:33:29)

Hojla ...meni pa je bilo čisto vseno v kaj sem bila oblečena,samo da je bilo hitro konec muk in da je dete privekalo na dan.9nebesa:)-Če je kero sram,pa naj se z rjuho pokrije čez glavo,da jo nihče ne bo videl:)-:)-:)-:)-Meni je bilo super,ko je k vznožju postelje stopil G.in z mano na veliko klepetal,jaz pa sem mu odgovarjala,kolikor sem mogla med popadki:)-:)-Garantiram vam,da vsem zaposlenim v bolnici gola koža ne pomeni prav nič!!Za njih je normalno,kot bi šli kupovat zrezke v mesnico:)-:)-Papa:rozica:Neva:rozica:

Anja167 -> Oblečena ali slečena? (16.11.2004 21:28:29)

Se ti ne splača v svoje cunje, jih je škoda.

leah -> Oblečena ali slečena? (17.11.2004 9:47:05)

Ja pišuka,vprašam a ne?Pač nisem še nikoli rodila, pa me zanima kako je s to zadevo.
Vprašanje se pa meni ne zdi nič neumno,ker nekje po svetu delajo tako, da so porodnice gole,nekje so lahko celo v svoji majci,modrcu,srajci,...skratka ne komplicirajo glede tega.Pri nas, pa kot sem izvedela iz vaših postov ženske nosijo bolnišnično spalno srajco.

Ne vem kaj se morte ene takoj obregnt ob tujo neizkušenost.

hvala vsem za odgovore.:)

Anonimen -> Oblečena ali slečena? (17.11.2004 10:04:40)

Leah, po mojem se nihče ne obreguje ob tvojo neizkušenost, kot si napisala. Normalno, da vprašaš, saj zato pa je ta forum. Posti se le nanašajo eden na drugega, ena nekaj v smehu napiše, pa se druga nanjo naveže itd., pa se na koncu že pozabi, kaj je sploh prva napisala.

Ti le vprašaj, kar te zanima, saj zato pa smo tukaj, da eden drugemu pomagamo.

leah -> Oblečena ali slečena? (17.11.2004 14:06:06)

Ne sej ni panike nisem tako občutljiva na te zadeve,samo vseeno zna bit kakšna mal pretiran "pametna".Saj veš....se čuti oz.bere.

Drugač, pa da ne bo pomote,mi je čist vseeno kako sem oblečena med porodom in nimam nobenih predsodkov,ampak sej veš, firbec pač,da vem kaj lahko pričakujem.

TARA in MAJ -> Oblečena ali slečena? (17.11.2004 18:44:26)

ne da smo pametne sam ti si mal čudn vprašala pa sej mal heca ne škod vse pa tud ne morš tko resn vzet:)-:)-

Pupica -> Oblečena ali slečena? (17.11.2004 20:03:47)

samo v bolniško haljico(brez sp.perila) in zoknčke
:kuza:

leah -> Oblečena ali slečena? (18.11.2004 9:49:36)

Ne sej ni panike...nisem nič resn vzela...al pa sem bla glih v takem fellingu...kaj pa vem.
Važn, da zdej vem, da nam glih v Cavalliu oblečena....haha...JOKE!!!!

TARA in MAJ -> Oblečena ali slečena? (18.11.2004 10:51:28)

leah pa srečno
lp :rozica::rozica::rozica: so zate

Stran: [1]