|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   previjalna miza, ikea
5.8.2007 21:39:10   
anjaa
že od rojstva uporabljamo previjalno mizo od brevija, tisto ki ima banjico in 4 predale za potrebščine.. smo jo pač v toysrusu takrat kupili po ful ugodni ceni..
zdaj pa je tamala stara že skoraj 1 leto in mi je med pravijanjem začela razgrajat.. jo moram ful močno držat da mi ne pade dol.. in ker je že velika ji je ta previjalna že preozka in je ful težko karkoli ustvarjat na njej. na pralnem stroju je ne morem previjat ker mi je ful neudobno, na postelji ali na kavču tudi ne ker me potem boli hrbet+vse ostalo, pa sem malo razmišljala o tej ikeini previjalni mizi. me zanima če jo ima katera in če je to dober nakup? se mi zdi da bodo tele poličke ful prav prišle - za vodo postavit, kozmetiko, in tako naprej da je pač vse pri roki. dragi me prepričuje za tiste velike previjalne od izi mobila ( zgoraj previjalna podloga in potem 4 ali 5 predalov ) pa se mi zdi ful trapasto ker tistih predalov sploh ne potrebujem, poličke so pa zmeraj priročne. njene oblekice imam shranjene v najini omari.
no uglavnem me zanima če ima katera to previjalno? evo sem še slikico prilepila. kako stabilna mislite da je ta previjalna?

user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: previjalna miza, ikea
5.8.2007 22:11:20   
anjaa
ajoj kaj nobena ne uporablja tele previjalne?

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.8.2007 22:20:37   
Marogica
GLej, škoda je denarja, pri enoletnemu otroku še uporabljati in predvsem kupovati previjalno mizo. Otrok je vedno večji, težji, živahnejši...pri takem otročku je vsaka previjalna miza premalo.

Jaz sem moja oba začela previjati na veliki postelji. Au, hrbtenica...boš rekla. Ne. Sem se vsedla po turško oz. noge narazen vmes pa položila otroka in ga previla. Brez problemov in boleče hrbtenice. Samo stvar navade.

Enako lahko narediš tudi na kavču.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.8.2007 22:27:49   
Naja30
Naša je stara 8m in jo že dolgo previjam na kavču ali postelji, zadnje čase tudi na tleh (jo dam na mehko podlago, tisto snemljivo od previjalne mize). Si sploh ne predstavljam, da bi jo še previjala na previjalni zdaj, ko je tako živahna. Tako da po moje je brez veze kupovat novo previjalno.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.8.2007 22:45:13   
bskrle
Previjaj na kavču, spodaj daj podlogo. Za previjalno pa je škoda denarja, razen, če ne načrtuejte naraščaja, naša je  v uporabi neprekinjeno že 5 let.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2007 8:41:23   
BLAŽIKA
Mi imamo previjalko iz ikee samo ne te ampak tisto na predale spodaj. Stari pa smo dve leti in pol pa še jo sedaj uporabljamo po kopanju in preoblačenju(pleničk več nimamo) in si ne znam predstavljat da bi bili brez nje. Mislim da še jo bomo kaka pol leta sigurno uporabljali.user posted image
Kot so ti napisale stvar navade ampak jaz bi jo ziher kupila, če bi bila na tvojem mestu.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2007 9:24:38   
Olivija
Mi imamo po moje enako previjalno kot Blažika, je pa to taka, ki se potem spremeni v predalnik. Meni se zdi zelo praktična. Zdaj previjamo že 4 leta in pol in je vse zdržala. Je pa res ok, ker imata veliko oblek v tistih predalih spodaj.

Se mi pa zdi, da jo imajo še, ker sem jo zadnjič videla v Grazu. Sem našla podobno na internetu, naša ima spodaj 3 predale in zgoraj poličke in čisto izi se spremni v predalnik.

user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija -- 6.8.2007 9:28:29 >

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.8.2007 9:45:17   
AnaB.
Anjaa, midva sva hotela kupiti tole previjalno oz celo sobico za novorojenčka. Sam ko sva jo vidla v živo, sva se premislila. Predvsem se nama je zdela premajhna - za novorojenčka, kaj šele za eno leto starega otroka. Sva se raje odločila za predalnik s previjalno ploščo.

Mamica sem! Kako lepo!

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.8.2007 10:14:34   
zirafa76
Midva sva jo ogledovala v Ikei, to ki sprasujes zanjo, ne vem, se mi zdi premala..stabilna pa je..

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?