anjaa -> previjalna miza, ikea (5.8.2007 21:39:10)
|
že od rojstva uporabljamo previjalno mizo od brevija, tisto ki ima banjico in 4 predale za potrebščine.. smo jo pač v toysrusu takrat kupili po ful ugodni ceni.. zdaj pa je tamala stara že skoraj 1 leto in mi je med pravijanjem začela razgrajat.. jo moram ful močno držat da mi ne pade dol.. in ker je že velika ji je ta previjalna že preozka in je ful težko karkoli ustvarjat na njej. na pralnem stroju je ne morem previjat ker mi je ful neudobno, na postelji ali na kavču tudi ne ker me potem boli hrbet+vse ostalo, pa sem malo razmišljala o tej ikeini previjalni mizi. me zanima če jo ima katera in če je to dober nakup? se mi zdi da bodo tele poličke ful prav prišle - za vodo postavit, kozmetiko, in tako naprej da je pač vse pri roki. dragi me prepričuje za tiste velike previjalne od izi mobila ( zgoraj previjalna podloga in potem 4 ali 5 predalov ) pa se mi zdi ful trapasto ker tistih predalov sploh ne potrebujem, poličke so pa zmeraj priročne. njene oblekice imam shranjene v najini omari. no uglavnem me zanima če ima katera to previjalno? evo sem še slikico prilepila. kako stabilna mislite da je ta previjalna? [image]http://www.ikea.com/PIAimages/46991_PE143779_S3.jpg[/image]
|
|
|
|