|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otok Lastovo
3.8.2007 19:14:55   
citrončica
Letos planirava dopust na Lastovu...imate kako izkušnjo,informacijo?
Hvala...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otok Lastovo
3.8.2007 23:21:39   
darja72
Trajekt vozi iz Splita, otok premore (oz. je) cca. 20 km cest, nekaj privat smještajev in odmarališče za vojne invalide. To je bilo včasih, kako je sedaj, pač ne vem. Fajn je imet kakšen čolniček. Je pa sicer divje in lepo.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.8.2007 10:15:32   
citrončica
Hvala,
trajekt za tja iz Splita in za nazaj na Korčulo in od tam na Orebič,sva splanirala,
ja baje imajo 1hotel,a midva si bova apartma rezervirala,bolj me to mika,če je res še bolj divje...do sedaj sva Vis obiskovala,tu je še divje,se najde,posebej,ko že toliko poznava..cca12 letnih dopustov in 2x novo leto tam,a sva hotela še Lastovo videt,na Visu je vsako leto več turizma....

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2007 13:28:45   
Kanny
Helou. No jaz ti lahko kej malega povem. Na Lastovu sem bil pred dvema letoma. Prišli smo z jadrnico, tako da ne vem kako je s povezavami. Meni je tam lepo. Smo odšli s taxijem do centra...hiške so tako na hribčku, zgleda lepo.

V centru so ponekod ozke ulice za sprehajati. Drugače pa se ti zazdi, da se je tam čas ustavil...malo ljudi, mogoče so bili skriti v hišah zaradi vročine, malo trgovin, vsaj kar sem jih jaz videla. Tam se lahko res samo odpočiješ.

Če boš slučajno vzela taksi, se že v naprej zmeni za ceno, ker so zviti.

Lep dopust

Neposredna povezava do sporočila: 4
7.8.2007 17:26:53   
citrončica
Hvala!
izgleda,da bo to res pravi kraj za baterije nafilat,
taxija ne bova rabila-greva z avtom,pa vseeno hvala za informacijo,se pa že veselim miru,kajti tale direndaj non-stop....,bo prav pasalo izklopit...

(odgovor članu Kanny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.8.2007 8:31:10   
darja72
Vau, sta pa res Visoljubca, super. Uživajta na Lastovu, ker ti, bolj oddaljeni otoki so res pravo mesto za odklop.

Neposredna povezava do sporočila: 6
13.8.2007 13:01:16   
tea
Na Lastovem sem bila zadnjič pred 2 leti, prej pa.... ne štejem večuser posted image
Lastovo sestavlja več malih otočkov- mislim da 33, ali nekaj takega. Na otoku je res hotel- Solitudo v uvali Pasadur. Apartmajev pa je v zadnjih letih kar nekaj. Na otoku je res tako, kot bi se življenje ustavilo. Vse gre lepo počasi, nihče nikamor ne hiti, turistov je bore malo, nočnega življenja ni. Našla boš nekaj malega gostilnic (Pece, pa potem je ena  v Lučici, pa v Pasadurju, pa v selu sta tudi ena, ali dve)
Skratka, če se želiš odpočit, potem je to pravi kraj. Otok je priljubljen pri potapljačih in ribičih. Jaz sem vedno uživala, ker sem bila lahko cel dan sama, brez da bi videla živo dušo. Zjutraj sem se najedla, si naredila malico za na plažo, v torbo dala kako dobro knjigo, potem pa par minutk čez hribček in že sem bila v zalivu, kjer ni nič. Samo mir in tišinauser posted image  Če primerjam z Visom- bistveno manj turizma in bolj divje plaže.
Upam, da ti bodo informacije prišle prav, če te pa še kaj konkretnega zanima, pa kar povej! Skratka imej se lepo in uživaj, ter pozdravi moj otokuser posted image

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.8.2007 19:02:34   
citrončica
Tea,hvala,
bom pozdravila tvoj otok,
res je,na Vis sva se navadila,a je vedno več turizma,
se veselim mirnega otočka,kjer bova našla kak zalivček zase,septembra sva ga tud na Visu še,čez sezono pa ni šans!!
Saj bo kmalu!!!
Hvala vsem,lp

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.8.2007 8:04:06   
skuštrana
Za takle turizem je ok še otok Kaprije blizu Šibenika. Tam sicer še nisem bila, ampak sem pa ravno včeraj gledala na HTV eno reportažo in je res super. Sploh ni avtomobilov, turiste pa lahko prešteješ na prste ene rokeuser posted image  

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 9
16.8.2007 23:46:27   
Palčica*
Ojla Citrončica,

Tud midva sva bila pred 2 leti na Lastovem. Kot so Ti že mnogi napisali je Lastovo ena umirjena destinacija. Odvisno od tega kaj imaš rada. Če bi rada žurala tole ni pravi kraj.
Sama sem se tja odpravila resnično z batarijami na minimumu (fant je na Lastovem že bil,jaz sem bila prvič).Plan počitnic nama je naredil moj user posted image  in priznati moram,da so bile počitnice generalno gledane super.
En teden na Lastovem je mineval počasi in kot je že nekdo pred mano rekel-kot bi se ustavil čas. Trajekt pripelje mislim,da 2 krat dnevno.Moj je imel cel prtljažnik ribičije in ko je želel kupit dovolilnico, so mu na kapetaniji kjer jih prodajajo mirno rekli "da je kraj za ovu sezonu". Mojemu se je skor odpelo-je hotel kar na Korčulo po dovolilnico.Tko da če nameravata kaj lovit dovolilnico kupita v Splitu (ziher je ziher),velja itak za povsod,kazen če te dobijo brez nje je astronomska.Tko...lovit ni šel in mislim,da mi ni potrebno omenjat kako je klel vsakič ko je šel mimo ribiške opreme (pa roko na srce,pomoje tudi če bi dovolilnico imel ne bi nič ujel user posted image ). Naslednji podvig je bil-najet čolniček,kajti brez njega je na Lastovu dokaj dolgčas in upam,da jih imajo za rentat več kot pred 2 letoma.Midva namreč sva ga dobila šele zadnje 3 dni,pa še to sva ga dala nazaj 1 dan prej ker je šel dež.
Obala je čudovita,morje še bolj. Potapljala sva se na dah in videla leščurje,morske zvezde...moj je celo skoraj stopil na ribo (pravijo mu pauk,ne vem kako je v slovenščini) s strupenimi rožičkom,ki se je zadrževala v plitvini.
Za sprehode Lastovo ni ne vem kako primerno,vsaj nama se ni zdelo.Sem pa sama veliko rolala-od najinega apartmaja do pristanišča je super asfalt in ravno prav dolga pot,da se narolaš.Tko da če rada rolaš,vzemi rolarje sabo.
Midva sva si po tedni dni miru privoščila še 5 dni norišnice- Dubrovnik.Tega sva izkoristila za raziskovanje,fish piknike-skratka tudi tu sva se imela lepo. Imam občutek,da če bi ostala samo na Lastovem bi se začela malo dolgočasit. Kljub temu,da sva počitek ko sva prispela resnično potrebovala.
Upam,da se boš imela lepo.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.8.2007 18:54:34   
citrončica
Palčica,
hvala!!
Odlične info,mojmu se namreč zmeša,če nebi mogel lovituser posted image ,
bova se pozanimala,mi je všeč,kar si napisala,rabiva mir,za baterije nafilat!!Se že veselim,še 12dni....lp

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.8.2007 22:18:10   
ajja
Sicer so ti že punce pred mano vse povedale, jaz ti lahko samo še priporočam plaže v Skriveni luki, sicer pa mi najamemo apartma v Zaklopatici, če želiš, ti lahko pošljem tudi kontakt. To je res dopust za napolnit baterije.

Neposredna povezava do sporočila: 12
24.8.2007 22:22:06   
citrončica
Hvala VSEM,
sem si celo slike ogledala-super,
tudi meni so priporočili plaže v Skriveni luki,
apartma pa sva si že rezervirala preko neta,ne me vprašat,kjeuser posted image ..blizu Ublija baje,pa saj je vse blizuuser posted image ,
vseeno hvala!!

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.9.2007 18:48:52   
citrončica
Hvala še enkrat vsem za informacije,
dopust je mimo,
otok Lastovo je lep,sva bila 12dni,a ker je bilo nekaj dežja in se je shladila voda,sva predčasno odšla še za 3dni na Orebič k prijateljem,res je destinacija za odklopit,vendar se bova izgleda spet vrnila na Vis...kaj naj rečem,ko ti nekaj zleze pod kožo....user posted image ,je pa tudi res,da je veliko odvisno,kje si nastanjen,če so ljudi takšni,da te vzamejo za svojega,je vsaj meni ljubše,kot pa če si jim le še en turist..

Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?