|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V čem je fora?
2.8.2007 16:42:36   
ronja
Tudi jaz nisem navajena na to, ampak to je boj z mlini na veteruser posted image ... Naj govorijo, kak jim paše, navsezadnje, saj ne boli. Je pa smešno, to pauser posted image

pride po moje od tu, da je kake stvari težko povedat drugače - nočejo rečt ali dojiš?, ker zveni zelo usmerjeno nate, pa hočejo otroka vključit in obratno - v smislu, da vse kar je v zvezi z otrokom zadeva tudi mamo in tako vprašajo, ali spite, ali ste zrasli... Ne vem, mene še niso vprašali, ali smo zrasli, te stvari grejo direkt nanjo, ali se dojiva pa že - ampak tu sva res obe vpleteni...

Se pa čudim, ko povsod slišim, da nihče ne vpraša, kako se mami počuti - meni se zdi, da me vsak vpraša tudi, kako sem jaz... ne vem, ali poznam druge ljudi, ali sem manj občutljiva, ali kaj, ampak res, meni se zdi, da nekje med pogovorom vedno vprašajo tudi kako sem jaz... Valjda ne prvo, ker je pač zdaj otroček nekaj čisto novega in seveda vsak to najprej komentira, ampak vsekakor vprašajo tudi zame... Mogoče zato, ker toliko okoli letam, pa se bojijo, da jim bom tam skup padla, ko slišijo, koliko je od poroda, heheuser posted image

mi je pa strašno smešno, ko se naučijo it na kahlico, recimo, pa se pokakajo... Mislim, to mi je pa za crknit smešno! Ali delajo cirkus, ker nočejo v vrtec - kdo noče - mami in oči, hehe:)? Ampak me ne moti, samo na smeh mi gre non stopuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: V ČEM JE FORA?
2.8.2007 16:45:37   
ronja
Aja, da bi pa fant rekel, da sva rodila, bi ga pa nekam poslala - rodila sem samo jaz, on je bil zraven in je bil super in bi rada, da je pri naslednjem tudi in mu je bilo hudo, ko me je bolelo, ampak bolelo je pa samo mene in samo iz mene je prišla najina punčka... To je pač "ženski glagol"... pa slabo je bilo tudi samo meni, če bi rekel, da nama je slabo, bi ga kar pobruhala, po mojeuser posted image na srečo ni tak tip, da bi moral "vse delat z mano" v besedah.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.8.2007 16:55:10   
krfjolca
Sej to user posted image
Če bi pa jaz rekla, da sva avto popravila, bi se pa hitro oglasil, da ga je samo on user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.8.2007 20:41:15   
mirijam
No, glede hrane, jaz kar govorim za Tobijo posebej.

Ampak noseča sva pa bila - z možem. In tudi rodila sva. Pri obeh
situacijah sva kot eno. res je, da ta težji del pripada meni, ampak vseeno.
Mu kar pustim. user posted image  Konec koncev se je tudi za njega marsikaj spremenilo, tako z nosečnostjo
kot s porodom. Tam je bil pa itak zlati in mi je lepo pomagal. Tako, da jaz kar rada rečem, da sva oba.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.8.2007 22:50:10   
rumba
user posted image user posted image user posted image user posted image
Zanimiva razmišljanja.
Midve se dojiva. Dojim mi je nekako preveč enostransko.
Noseča sem bila samo jaz, čeprav se je tudi mož malo poredil. Pravi, da iz solidarnosti.user posted image
Rodila sem tudi samo jaz in pika.
Rastejo samo moji otroci. OK, meni pa ponos.user posted image user posted image  Tako, da bi sprejela tudi, da rastemo.user posted image
Redijo se samo oni, upam.
Jemo vsi, a vsak svoje. Če je samo eden, je le ta. .... ko bodo na vrsti kašice, se bom pa prištrulila.user posted image

(odgovor članu mirijam)
Neposredna povezava do sporočila: 30
2.8.2007 22:57:43   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

user posted image user posted image user posted image user posted image
Zanimiva razmišljanja.
Midve se dojiva. Dojim mi je nekako preveč enostransko.
Noseča sem bila samo jaz, čeprav se je tudi mož malo poredil. Pravi, da iz solidarnosti.user posted image
Rodila sem tudi samo jaz in pika.
Rastejo samo moji otroci. OK, meni pa ponos.user posted image user posted image  Tako, da bi sprejela tudi, da rastemo.user posted image
Redijo se samo oni, upam.
Jemo vsi, a vsak svoje. Če je samo eden, je le ta. .... ko bodo na vrsti kašice, se bom pa prištrulila.user posted image
Ja tko je tudi pri nasuser posted image user posted image user posted image . Pa spimo in zobke dobivamo skupaj, ker se mali jako muči in se hočeš nočeš poistovetiš z njim in prilagajaš njegovemu bioritmu. Da bi pa povsod v prvi os. množine govorila mi je pa tudi čudno.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 31
4.8.2007 8:58:28   
Vesna
user posted image sem se ful nasmejala ob tvojem postu,ne vem pa zakaj tako rečejo,tudi meni so,najbrž se poistovetijo.
lp

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 32
5.8.2007 15:40:23   
Mojca B
ma ja. Saj to POČNEMO povsem podzavestno in verjemi mi, da ne mislimo nič slabega. jaz pač smatram da sta otroka del mene in del naše družine - zelo pomemben del. In ker jih  spremljaš od rojstva naprej se poistovetiš z njimi. In jaz še sama rečem kolk sem srečna, ker se dojimo, ker spimo, rastemo, se slinimo.. drugič pa spet govorim raste, se slini... kaqkor pač pogovor nanese. Vsekakor pa v vsakem pogovoru slej ko prej vsak vpraša in kako si kaj TI? takrat misli osebno nate in ne vem no... meni je vse oki.. da je le dobronamerno....user posted image . mene vse prijateljice vprašajo a spite lepo? Tudi če vprašajo a se redite? Nikoli še nisem pomislila, da bi to letelo name. To sevda leti na moja otročka in me prav nič ne moti. Hvala bogu, da še koga zanima kaj se z nami dogaja in kako smo...

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.