Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Mene je pri vsem tem najbolj hm, motilo, no, malce mi je bilo čudno, ker prav nikogar ni zanimalo, kajo se JAZ počutum, vsi samo za deco sprašujejo, mene pa k.... gleda... Ampak zdaj sem baje že iz tahujšega, tako da se ne sekiram več joj, to je pa tudi mene pakrat pogrelo. Kot da sem jaz nula... Pa na to temo lahko hitro dva primera povem: 1. se pogovarjam z eno, ki je ravnokar rodila in jo prvo vprašam, kako je ona. Pa je kar malo utihnila in ni bila sigurna, če me res zanima, kako je ona, al sem mislila tamalo al kaj. Pa jo še enkrat malo drugače vprašam, kako se počuti... pa je v pol stavka povedala, da je ok, potem pa kar sama začela razlagati, kako je otrok. Pišuka, saj bom do otroka tudi prišla, mene pač zanima, kako si ti..... samo je folk že kar avtomat ratal, ker se vsi takoj navadijo, da sprašujejo, kako je otrok, za mamo pa vsem dol visi.... 2. enkrat me ena vpraša: ja kako pa ste? Glede na njen začuden pogled sem predvidevala, da je mislila Dito, ampak sem najprej (namenoma) razložila, kako sem jaz, potem kako sva midva z dragijem in šele potem, kako je Dita..... pa ji ni bilo nič jasno....
|