|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: žalostna
2.8.2007 18:45:24   
karmy
jaz pa ne razumem zakaj VI pustite da OTROK kontrolira vaše ljubezensko življenje????user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.8.2007 19:31:17   
Enolla
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Jaz,ko grem na obisk k očetu,ki ima drugo partnerko saj to je malokdaj,če je slučajno njena rodbina tam mi kao njegovi oroci nismo vredni nič.
Saj zaradi tega pa gremo redko tja čeprav pravi naj pridemo.Zakaj?
Da potem gledamo zraven kako se ona pogovarja z njenimi???
Pa me sicer to niti ne gane nevem kolko.

Ne, to pa je zelo grdo od nje, in strahopetno od tvojega očeta, da tega ni razčistil.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.8.2007 20:28:45   
Anonimen
Moje mnenje je,da gresta pač mož in njegov sin sama na dopust,ti pa tisti teden uživaj doma.Morš vedit,da te mali ne bo nikol sprejel ker si ti tista grda,ki je odpeljala očija stran..predvidevam da tud njegova bivša žena ne skače od veselja ko te vidi.In ne ne narobe razumet,nikogar ne obsojam,ker vem da ko je veza na mrtvi točki je treba pač stopit naprej,sam ne vem zakaj se tako trudiš,ko pa vidiš da ni učinka.Če se boš distancirala in mu bo tvoj mož pač rekel da greta sama na dopust ker maš ti pač druge plane,bo pa mogoče mali mal pomislil da ni bil glih angelček do tebe..

Slončica, saj to je postranskega pomena v tej zgodi in najprej nisem hotela odgovorit - a vseeno bom. Nisem jaz tista grda, ki je atija odpeljala stran, saj je ati živel že več kot leto dni stran od malega in mamice njegove še preden sem ga jaz sploh spoznala...tako da, ati ima pravico iti naprej in jaz sem naletela nanj user posted image  tako, da to ni opravičilo...zelo lepo je napisala purple, da je tujemu otroku težje postavljati avtoriteto...punce, včasih jo jaz celo še bolj kot partner...ker sem bolj "dotična"... mi pa je zelo pomagal mail od sunqueen, ker sem čutila, da pozna situacijo. In tu je včasih te zgodbe treba živet, da vidiš da niso vedno najenostavnejše. Se pa da preživet vse. Ne, za dopust se verjetno ne bom odločila za ločevanje, ker pač glede na današnji tempo je teden dni dopusta že ko zlato vreden...in si ga želim s partnerjem preživet. Nisem pisala tega sem gor, da bi kdorkoli obsojal ali otroka, ali mene, ali partnerja...le dušo sem si hotela malo olajšat. In "svetu2 povedat, da tudi nam ki smo v takšnih situacijah ni vedno najlepše. Večkrat nas obsojajo, da smo tiste grde, ki smo razdrle zakone - marsikdaj sploh ni tako. Marsikdaj nam je hudo, ker otroku daš neke vrste ljubezen, a veš, da ne boš nikoli dobil takšne topline kot bi za isto dejanje od svojega...včasih nam potem tej mali mulčki nagajajo...ampak da se vse....hvala punce za podporo in mnenja..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
2.8.2007 20:43:31   
atiM
Anonimna, če je zakon srečen, ga nobena ženska ali moški, ne morete razdreti!

Pogovori se s partnerjem, ne pusti, da vama otrok spreminja življenjske navade. Enostavno se mora tudi on prilagoditi vsem tem. Tudi sam imam sina, pa je bil na začetku mogoče res malo ljubosumen na mojo novo partnerko. Razložil sem mu kako in kaj, da mora oči živeti naprej, prav tako tudi mamica in da ga zaradi drugih nimava nič manj rada. Mali je nekako skapiral, kaj mu hočem dopovedat in je sedaj prav vesel moje sedanje partnerke, sploh pa obvezno mora vedno priti zraven, ko ga pridem iskat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.8.2007 20:58:39   
Anonimen
atiM hvala še za moško mnenje in tvojo izkušnjo. Glede parterstva imaš prav, to je tudi moje mnenje. Mislim, da se bo po več kot 2 letih skupnega bivanja moj dragi le moral vsesti s sinkotom in mu to razložit...saj mu je že, a očitno še ne dovolj na resen način. Saj na začetku, ko mali še ni vedel da sva par, ko me je spoznal kot njegovo prijateljico me je ful sprejel...spomnim se da me še prosil po nekem skupnem popoldnemu v parku naj ne grem stran...ko pa sem postala nekdo, ki z atijem živi, se ima rad....hmmm...je bil malo manj navdušen. A to fazo bo moral premagat, morda pridejo polbrtaci ali polsestrice, to bi bila še hujša "konkurenca" od mene, po svoje je bolje da "trenira" na meni...

(odgovor članu atiM)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
2.8.2007 21:56:54   
Slončica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Moje mnenje je,da gresta pač mož in njegov sin sama na dopust,ti pa tisti teden uživaj doma.Morš vedit,da te mali ne bo nikol sprejel ker si ti tista grda,ki je odpeljala očija stran..predvidevam da tud njegova bivša žena ne skače od veselja ko te vidi.In ne ne narobe razumet,nikogar ne obsojam,ker vem da ko je veza na mrtvi točki je treba pač stopit naprej,sam ne vem zakaj se tako trudiš,ko pa vidiš da ni učinka.Če se boš distancirala in mu bo tvoj mož pač rekel da greta sama na dopust ker maš ti pač druge plane,bo pa mogoče mali mal pomislil da ni bil glih angelček do tebe..

Slončica, saj to je postranskega pomena v tej zgodi in najprej nisem hotela odgovorit - a vseeno bom. Nisem jaz tista grda, ki je atija odpeljala stran, saj je ati živel že več kot leto dni stran od malega in mamice njegove še preden sem ga jaz sploh spoznala...tako da, ati ima pravico iti naprej in jaz sem naletela nanj user posted image  tako, da to ni opravičilo...zelo lepo je napisala purple, da je tujemu otroku težje postavljati avtoriteto...punce, včasih jo jaz celo še bolj kot partner...ker sem bolj "dotična"... mi pa je zelo pomagal mail od sunqueen, ker sem čutila, da pozna situacijo. In tu je včasih te zgodbe treba živet, da vidiš da niso vedno najenostavnejše. Se pa da preživet vse. Ne, za dopust se verjetno ne bom odločila za ločevanje, ker pač glede na današnji tempo je teden dni dopusta že ko zlato vreden...in si ga želim s partnerjem preživet. Nisem pisala tega sem gor, da bi kdorkoli obsojal ali otroka, ali mene, ali partnerja...le dušo sem si hotela malo olajšat. In "svetu2 povedat, da tudi nam ki smo v takšnih situacijah ni vedno najlepše. Večkrat nas obsojajo, da smo tiste grde, ki smo razdrle zakone - marsikdaj sploh ni tako. Marsikdaj nam je hudo, ker otroku daš neke vrste ljubezen, a veš, da ne boš nikoli dobil takšne topline kot bi za isto dejanje od svojega...včasih nam potem tej mali mulčki nagajajo...ampak da se vse....hvala punce za podporo in mnenja..

To je blo rečeno oz.pisano v ciničnem pomenu..

Sem napisala da ne obsojam,zato ti ni treba bit jezna na mene,če ne gre pač ne gre kaj češ..

Če pa ti je dopust oz.tist teden tuk pomemben in se rajši cel dopust žreš zakaj te mali ne mara pa tud prov..jst vem da bi rajš uživala za sebe kot pa se počutla kot 3 kolo,sam ljudje smo si različni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
2.8.2007 22:11:59   
Anonimen
prilagodili smo cele počitnice tako, da mu je bilo lepo, bili v tistih kampih kjer je želel..

Zakaj cele user posted image .

Počitnice so od vseh in vsem mora biti lepo, vsaj toliko, da ne prideš z dopusta žalostna.

Vključita naslednjič otroka že v odločitev o tem, kje in kako boste dopustovali. Naj začne že prej razmišljat in se tudi on prilagajat in ne, da se potem trudite samo okrog njegovih želja.

Saj otrok je pripravljen sodelovati...ampak mu je treba povedati, kaj se od njega pričakuje. Če mu nosite vse na pladnju, bo pa s pladnja vzel.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
3.8.2007 0:56:01   
Anonimen
Tudi pri nas je bila takšna situacija. Kar nekaj počitnic sem preživela skupaj s partnerjevim sinom. Tamali je precej razvajen, vendar moj partner ni želel ali bolje upal postaviti mej - grožnje bivše partnerke. Kljub temu smo imeli relativno dober odnos, predvsem zaradi mojega truda. Bivša je bila pa precej hudobna , npr. na morje je svojega sina klicala parkrat na dan, ko smo pred leti šli z avionom na dopust je tamalemu naročila kup kozmetike iz duty freeja, pa se tamal do letališča ni upal povedati itd.  Zavedala sva se, da otrok ni kriv, vendar je imel non stop pripombice, ki so bolele. Ko sem bila noseča smo šli tudi na dopust, na tem dopustu se je moj partner popolnoma posvetil sinu in mu razlagal vse živo in sta sama hodila na sprehod.... Po porodu pa se je situacija začela bliskovito spreminjati. Najprej je še hodil na obisk vendar dojenčka tudi pogledal ni. Obiski so zredčili, vendar je najraje telefoniral v času, ko smo dajali dojenčka spat ali ponoči z izgovori, da se uči in da kaj ne razume. Ko je naš dojenček zrasel, ga je njegov polbrat gledal tako sovražno, da me je bilo kar strah. Sčasoma tudi telefonskih klicev ni bilo več, na očetovo klice se pa ni odzival. Zdaj so stiki partnerja in njegovega sina omejeni na mesečno izmenjavo preživnine.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
3.8.2007 9:05:17   
jagoda77
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

jaz pa ne razumem zakaj VI pustite da OTROK kontrolira vaše ljubezensko življenje????user posted image

se strinjam, to tudi meni ni jasno. Pa ja oki, otrok je le otrok, samo ta otrok bo enkrat odrastel in kaj potem, bo oče ali pa mama ostala sama, ker je mali bil nesramen in ljubosumen na vsakega partnerja? Prilagajanje mora bit z vseh strani in tudi mali otroci marsikaj razumejo, če se jim razloži, pa tudi... tako pač je in ko bo sam velik, bo lahko sam odločal, kako in s kom bo živel, staršem pa ne more narekovat tempa življenja, vsaj z mojega vidika.

Je pa tu bistveni problem, ker se oba čisto preveč prilagajata otroku. Oče se naj pogovori z njim, tebi se pa tudi ni treba nenehno odmikat in pa s tem poniževat skoraj. Si del očetovega življenja, tako kot ti njega sprejmeš, naj bi tudi on tebe.

Moj je enkrat izjavil sledeče: Nikoli ne bom prilagajal svojega življenja zaradi otrok, jih imam rad, sem vesel, ko prideta, vendar čez par let bosta odrasla, lahko me bosta kdaj obsojala, mogoče me bosta razumela... pa vendar, naj čakam in bom sam? Tudi jaz moram živeti!

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 34
3.8.2007 14:35:21   
Anonimen
Ja v takih primerih imajo srečo tisti, ki nimajo stikov z otroci. Pa ne da to podpiram, ampak tko je!

Sem pa mnenja, da je otrokovo vedenje odraz materinega odnosa do očeta.

da pa zadevo normaliziraš moraš otroku pokazati kdo je šef. Med branjem teme, mi je najbolj padel v oči nasvet od srček saj je sama dala vse skozi.
In kot je rekla, če ji je kdo pustil, potem je skakala po glav. Če ne je bila pa pridna bubica. Mislim, da se iz tega lahko veliko naučiš!

Jaz vem, da se ne bi nikomur umaknila. Midva s partnerjem sva družina. In če jaz sprejmem njegovega otroka brezpogojno, zahtevam, da tudi on mene. Ne kot mamo, ker mi je to mem, niti kot mačeho, pač pa kot osebo. Ki je tam kjer je, ki ljubi  očeta in si je ustvarila družino z njim.

Pomoje boš njavečjo napako naredila, če se boš umikala. Fant prehaja v puberteto, čeprav je že pri 7 letih lahko precej zakomplicirano.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Medtem ko dojenček spi.
пеперутка16

Sami ste doma in dojenček spi. Kaj najpogosteje počnete?

Gledam TV. (0%)

Spim. (0%)

Berem. (11%)

Hišna opravila. (89%)

Telefoniram. (0%)

Lakiram si nohte. (0%)

Število vseh glasov: 9

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!