Slončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Moje mnenje je,da gresta pač mož in njegov sin sama na dopust,ti pa tisti teden uživaj doma.Morš vedit,da te mali ne bo nikol sprejel ker si ti tista grda,ki je odpeljala očija stran..predvidevam da tud njegova bivša žena ne skače od veselja ko te vidi.In ne ne narobe razumet,nikogar ne obsojam,ker vem da ko je veza na mrtvi točki je treba pač stopit naprej,sam ne vem zakaj se tako trudiš,ko pa vidiš da ni učinka.Če se boš distancirala in mu bo tvoj mož pač rekel da greta sama na dopust ker maš ti pač druge plane,bo pa mogoče mali mal pomislil da ni bil glih angelček do tebe.. Slončica, saj to je postranskega pomena v tej zgodi in najprej nisem hotela odgovorit - a vseeno bom. Nisem jaz tista grda, ki je atija odpeljala stran, saj je ati živel že več kot leto dni stran od malega in mamice njegove še preden sem ga jaz sploh spoznala...tako da, ati ima pravico iti naprej in jaz sem naletela nanj tako, da to ni opravičilo...zelo lepo je napisala purple, da je tujemu otroku težje postavljati avtoriteto...punce, včasih jo jaz celo še bolj kot partner...ker sem bolj "dotična"... mi pa je zelo pomagal mail od sunqueen, ker sem čutila, da pozna situacijo. In tu je včasih te zgodbe treba živet, da vidiš da niso vedno najenostavnejše. Se pa da preživet vse. Ne, za dopust se verjetno ne bom odločila za ločevanje, ker pač glede na današnji tempo je teden dni dopusta že ko zlato vreden...in si ga želim s partnerjem preživet. Nisem pisala tega sem gor, da bi kdorkoli obsojal ali otroka, ali mene, ali partnerja...le dušo sem si hotela malo olajšat. In "svetu2 povedat, da tudi nam ki smo v takšnih situacijah ni vedno najlepše. Večkrat nas obsojajo, da smo tiste grde, ki smo razdrle zakone - marsikdaj sploh ni tako. Marsikdaj nam je hudo, ker otroku daš neke vrste ljubezen, a veš, da ne boš nikoli dobil takšne topline kot bi za isto dejanje od svojega...včasih nam potem tej mali mulčki nagajajo...ampak da se vse....hvala punce za podporo in mnenja.. To je blo rečeno oz.pisano v ciničnem pomenu.. Sem napisala da ne obsojam,zato ti ni treba bit jezna na mene,če ne gre pač ne gre kaj češ.. Če pa ti je dopust oz.tist teden tuk pomemben in se rajši cel dopust žreš zakaj te mali ne mara pa tud prov..jst vem da bi rajš uživala za sebe kot pa se počutla kot 3 kolo,sam ljudje smo si različni
|