Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj je z mano???????? 30.7.2007 22:13:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Kompleksi, kompleksi....škoda se sekirat zarad tega, resno!!!
|
|
|
|
RE: kaj je z mano???????? 30.7.2007 22:26:11
|
|
|
|
Magi*
|
Anonimna, tvoja postava res ni problem. problem je v tvoji glavi. jaz sicer nikdar nisem bila ravno zakompleksana, ampak tako dobro, kot se počutim zdaj, ko imam kako kilco več kot v najstniških cajtih, tudi kaka gubica se že najde in celulit verjetno tudi (jaz ga ne vidim ), se nikdar prej nisem. zdaj se počutim prav lepo, seksi, močno žensko. nimam pojma zakaj, tako pač je. sem sprejela vse moje pluse in minuse in leta so prinesla zrelost. ti pa očitno ne moreš sprejeti same sebe, svojega telesa, sprememb, ki se dogajajo na vsakem telesu ... in imaš hude probleme za prazen nič. po mojem res rabiš pomoč, ker to ni hec. tvoja samopodoba je zelo izkrivljena in verjetno je, da tudi druge sprejemaš na malce popačen način. veš, vse okoli nas ni realnost in resnica, resnico lahko poiščeš samo v sebi, ne znaj sebe. pomoč si pa le najdi, ker bo zaradi tega trpel tudi otrok. otroci res vse vpijejo kot gobe, tudi naše nerazrešene komplekse.
|
|
RE: kaj je z mano???????? 30.7.2007 23:10:45
|
|
|
|
klepetka
|
164 cm ,55 kg? debela?....brez komentarja jaz iam pa na 164cm 70 kg in se niti malo ne zdim predebela.Ok.suha nisem ,sem pa zelo zadovoljna z mojo postavo glede na to ,da sem imela dve leti nazaj skoraj 100 kil.
|
RE: kaj je z mano???????? 31.7.2007 8:28:39
|
|
|
|
pety78
|
Oh, Anonimna, najlažje se je cmizdit in smilit sama sebi? Kaj te moti? Celulit? Preveč kilogramov? Koliko? 5? Ja, nekaj bo potrebno narediti, če že misliš, da je potrebno. Pazi na prehrano, pojdi v telovadnico na aerobiko, plavat, ...če bi imela tako močno voljo in željo, bi to uresničila. Res, da bi vse rade shujšale od danes na jutri, ampak z železno voljo se vse da. Sploh, če si s tem res tako zelo, zelo obremenjena. Mislim, da imaš PMS! Jutri bo že bolje.
|
RE: kaj je z mano???????? 31.7.2007 8:36:36
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 164 cm in 55 kg...punca, to so moje sanje. Imaš sanjsko postavo. ŠPORTAJ, na 101 način. Se strinjam. Mogoče se tolaži s tem, da je še mnogo mnogo žensk na svetu, ki so res debele, v pravem pomenu in ne ti, ki se sekiraš za brez veze. Muki, kaj razen sexa priporočaš .
|
|
|
|
RE: kaj je z mano???????? 31.7.2007 8:38:13
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka 164 cm ,55 kg? debela?....brez komentarja jaz iam pa na 164cm 70 kg in se niti malo ne zdim predebela.Ok.suha nisem ,sem pa zelo zadovoljna z mojo postavo glede na to ,da sem imela dve leti nazaj skoraj 100 kil. U, kdo bi si mislil, klepetka, še toliko kg ti ne bi prisodila, ko sem te zadnjič videla . Pa še tretjega otročka pričakuješ .
|
|
|
|
RE: kaj je z mano??? 31.7.2007 8:39:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Na tvojem mestu bi si poiskala pomoč. Enostavno moraš požreti ponos in se obrniti na dobrega psihologa. Vem, o čem govorim, ker sem bila sama na tem in mi je strokovna pomoč odprla oči. Zdaj sem srečna in zadovoljna sama s sabo, absolutno bolj, kot sem bila pred 10. leti, ko sem imela brezmadežno postavo, v sebi pa tega nisem videla. Vso srečo!
|
|
|
|
RE: kaj je z mano??? 31.7.2007 8:40:32
|
|
|
|
jagoda77
|
anonimna... pa kaj narediš v to smer, da bi imela manj celulita (ča ga imaš sploh) ali se samo gledaš v ogledalo in kritiziraš?
|
|
|
|
RE: kaj je z mano???????? 31.7.2007 8:40:41
|
|
|
|
klepetka
|
ja ,hvala ,srki .Ampak jih je res tolliko.Čeprav mi jih noben toliko ne prisodi.Hvalabogu
|
RE: kaj je z mano???????? 31.7.2007 8:47:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala punce za vse vaše odgovore. Največja težava je v moji glavi ko želim biti preveč popolna. To se vleče že iz otroških let. Ko sem bila najstnica sem imela na to višino 80 kg, res sem bila za svoja 12-16 leta močno močno predebela. Opazke ki sem jih poslušala na račun mojih kg vam verjetno ni potrebno ralagati. Vse sem bila le človek ne. Sošolci, prijatelji, znanci še celo najbližji domači so se delali norca iz mene in to v otroku raste in raste in preraste v večni boj po suhem, po želji da bi bila tudi jaz normalna. Ko sem bila stara 16 let sem čez poletje shujšala za 20 kg z telovadbo in nadaljnih 5-6kg še do konca leta. Čez noč dobesedno sem izgubila svoje šlaufe, rit, stegna,..... in kaj je bilo najbolj grozno!! Da v očeh drugih ostaneš še vedno kit, slon, .....še vedno obilna bajsa ki mora stati nekje v kotu da ne zasmradi drugih okrog sebe. Ja to vse sem doživljala v svojih najstniških letih, ko so se druge prilizovale in zapeljevale prve fante. Potem sem srečala svojega tedanjega moža in začela em pozabljati da sem obilna, ker takrat tudi nisem več bila, začela sem izgubljati tisto prepričanje da moram dajati halje nase da me kdo ne vidi v telo ker bo bruhal, ker so mi tako vsi govorili.....pozabila sem!!! Pomagal mi je da sem se videla normalno in ne več obilno, da sem se sprejela tako kot sem in da sem se počutila enkrat v življenju tako kot se ljudje počutijo vsak dan - ZAŽELENO in ne odrinjeno. No in sedaj prihaja nazaj tisti strah da bom s spreminjanjem postave spet doživela tista ponižanja, na cesti, v službi, povsod kamor pač bom šla. Nebi več mogla še enkrat čez vse to. In pety pazim se kaj jem že od majhnega, manj kot pojem si ne smem privoščiti ker bi potem res lahko govorili o anoreksiji. Gibanja je dovolj in več ga mi čas ne dopusti. Saj pravim da je vse v moji glavi, rada bi se znebila občutka manjvrednosti ki ga ljudje dajejo osebam ker so malo bolj okrogli. Družba te enostavno ne sprejme če nisi po standardu in te še celo obsoja s kretnjami, včasih še celo z besedami. Še enkrat hvala za vspodbudne besede!
|
|
|
|
RE: kaj je z mano???????? 31.7.2007 8:55:00
|
|
|
|
Taula
|
Družba te enostavno ne sprejme če nisi po standardu in te še celo obsoja s kretnjami, včasih še celo z besedami. Zamenjaj družbo in poglobi se vase. Zdi se mi tudi da imaš ti fiksno idejo...da če te nekdo pogleda, da verjetno misli kolk si debela, grda..itd. Tole tvoje nagibanje k popolnosti ni več zdravo, posebej ne obsedenost s hrano in ideja da si debela. Ker kakokoli boš lepa, suha...popolna za vse nas...sama s seboj nikoli ne boš zadovoljna. Mogoče bi šla v kakšno skupino za samopomoč-v Lj vem da so take skupine, ki so namenjene ženskam z motnjami prehranjevanja. Tam tudi veliko delajo na gradnji samozavesti.
|
|
RE: kaj je z mano???????? 31.7.2007 10:12:12
|
|
|
|
jagoda77
|
Družba te enostavno ne sprejme če nisi po standardu in te še celo obsoja s kretnjami, včasih še celo z besedami. O ja pa te... samo če sama sebe ne ceniš pa nimaš rada in se kritiziraš, potem ne moreš pa pričakovat od družbe, da te bo samo hvalila... zakaj... imam kolegico, ki je močnejša, vendar ona se je s tem sprijaznila, uživa, se kdaj poheca na svoj račun, jaz je sploh ne vidim debele, ker ona sama o tem ne razmišlja...
|
|
|
|
RE: kaj je z mano???????? 31.7.2007 12:41:01
|
|
|
|
piščanc
|
razlika je tudi v tem, da ko si najstnik je vse še vedno možno. nič še ni definirano, če imaš majhne prsi, si misliš saj bodo zrasle, koža je lepa, napeta... če si majhen si misliš, saj bom zrasel... potem pa odrasteš. in iluzije se razblinijo. postaraš se, nič več ni možno, dosegel si maksimum in staraš se. koža ni več prožna, prsi ne stojijo. hormoni so naredili svoje. pomagale ne bodo niti kreme, niti telovadba - tvoje telesno poslanstvo se je prevesilo na drugo stran tehtnice. vse kar te lahko tolaži je, da se to zgodi z vsakim človekom. enostavno si moraš dopovedati, da je telesna lepota minljiva, če ne boš končala kot vse nekdaj misice, ki so polne plastičnih posegov. lepota je minljiva, duša pa ostaja. bodi vesela, da imaš družino, sina in si najdi drugo preokupacijo v življenju kot telo. staranje je kar težak proces za ljudi in enkrat je treba preiti krizo, ali pa končaš kot elizabeth taylor
|
|
RE: kaj je z mano??? 31.7.2007 15:50:05
|
|
|
|
mojamura
|
vzemi persen in idi na sprehod
|
|
RE: kaj je z mano???????? 31.7.2007 16:58:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Družba te enostavno ne sprejme če nisi po standardu in te še celo obsoja s kretnjami, včasih še celo z besedami. Mogoče v najstniških letih, ja. Takrat se itak skoraj vsi ukvarjajo s svojim videzom. Ampak, ko odrasteš No ja, saj se najde kak psiho vsake toliko, ampak to ne smeš jemati kot družba. A je sploh kdo, ki je po standardu Kaj je standard Daj napiši, da vem, če sem po standardu.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?