|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj je z mano???
30.7.2007 19:59:04   
Anonimen
Nevem kako naj pravzaprav začnem. Moja težava in večno strmenje k popolnosti!!!!!!!!!! Ja drugo leto bom dopolnila 30, in vsak dan ko se pogledam v ogledalo se sama sebi zdim grozna, obupna, grda,..... Pred porodom svojega fantka sem bila vsaj malo zadovoljna sama s sabo, sedaj pa me vse mine ko pogledam v ogledalo in se vedno vidim debelo in celulitasto!!! Otroka sem si želela in zanj b dala vse na svetu, njega ne krivim za  svoje težave ali da bi ta moj vsakdanji videz ki se mi zdi obupen pripisovala njemu in porodu oz. nosečnosti. Ko potožim možu me vedno okara in pravi če bi bila morda rada podobna anoreksičnim ženskam in naj se ne delam norca. Vse kar jaz vidim v ogledalu on sploh ne vidi, pa nevem ali se mi laže samo da me odrajta ali sem težava res JAZ sama in moja domišljija.............nevem kaj mi je. Ko mi je omenil za drugega otroka sem se vstrašila kaj bo šele potem, koliko KG bom pridelala spet to nosečnost in mi ne bojo izginili, koliko celulita se mi bo nabralo pri drugi nosečnosti in ga tako kot tega nebom mogla odpraviti??? Pa sem mu povedala in spet ista pesem, kaj se grem in da sem zdrava za kak zdravniški posvet, saj po njegovem niti ne ve kaj gledam v ogledalo!!!

kAJ ZA user posted image SE DOGAJA Z MANOOOOOO, kaj mi je????????? Zakaj vse to vidim jaz in on ne??? Naj še povem za primerjavo da imam 164cm in 55kg, pa to itak ne pomeni nič, ker sama sebe vidim debelo in vsako gubico celulita opazim....kot bi bila kar naenkrat obsedena sama s sabo in svojo postavo

Je imela oz. ima katera podobne težave??? Kje naj začnem pri svoji glavi ali na telesu spreminjati sebe???? Obupana sem zato ker se bojim da se z mano res nekaj psihičnega dogaja če mož in jaz ne vidiva eno in isto???

Vaše izkušnje ali mnenja bi bila zelo vesela!!!

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 31.7.2007 8:17:33 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj je z mano????????
30.7.2007 20:01:07   
Anonimen
Malo si tudi živčna, po številu ločil sodeč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.7.2007 20:06:05   
Dejča
Resnično si obsedena s svojim izgledom in kljub temu, da najbrž res nimaš (več) idealne postave, vidiš vse dosti prenapihnjeno. Tudi sama sem bila vedno suhica, zdaj po dveh nosečnostih (2. porod še čakamo), pa je na stegnih vseeno precej odvečnega celulita, ki mi sicer ni v ponos, vendar se zaradi njega ne mislim obremenjevati. Ko se mi bo dalo (če se mi bo user posted image ), bom pač nekaj naredila v tej smeri. Če ne, pač ne. Najprej moraš biti všeč sebi, da si lahko drugim.

Predlagam ti le to, da se malo manj glej v ogledalu. Pomaga - preverjeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.7.2007 20:07:08   
iva01
a si že bila kaj na dopustu, dej malo se sprosti pa poglej kako veliko bolj okrogle ženske po svetu hodijo pa so zadovoljne z sabo in se dobro počutijo.
Tvoje telo se je z nosečnostjo spremenilo in sprejmi to dejstvo, lahko se zdej sekiraš in živčariš do nezavesti ali pa sprejmeš to dejstvo in probaš odpravit napake ki te tako hudo motijo, sam pomoje teh napak ni tak grozno velik glede na tvojo težo in kg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.7.2007 20:08:02   
karmy
pravjo da ko si jezen da se ti gubice delajo....se mi zdi da se moraš naučiti da ti je ravno....za vse... verjami... veliko lažje je živeti tako

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.7.2007 20:08:33   
Anonimen
moraš naučiti da ti je ravno....za vse... verjami... veliko lažje je živeti tako

Čista resnica.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.7.2007 20:11:22   
pika74
hmmmm... kaj naj napišem... sama imam podobne mere... morda kak cm manj in 4 leta več. Otrok še nimam. Sem pa od treh neuspelih IVF postopkov in nedavne hiperstimulacije v trebuh še vedno nekoliko napihnjena zaradi vseh teh hormonov. Ampak ko se pogledam v ogledalo, sem si prav všeč user posted image user posted image user posted image . Včasih sem bila bolj športno aktivna... zdaj - odkar se "ukvarjamo" z neplodnostjo pa je športa bolj malo... pa vidim celulit na sebi... pa se ne sekiram. Pa vidim kako kilo več na sebi, pa se ne sekiram... pa vidim trebušček, ki ni zaradi user posted image , pa se ne sekiram, čeprav bi si želela, da je zaradi user posted image ... ampak pustmo stat... tud to še pride.

Važno je, da se začneš cenit, pa magari se to sliši pocukrano iz reklame za nevemkatero kozmetiko že. Važno je, da se imaš rada.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.7.2007 20:14:07   
Anonimen
Po mojem imaš pa res psihične težave. Najbrž ti je grozno, ker nimaš kontrole nad svojim telesom ali kako je že pri puncah, ki imajo tovrstne težave. Kaj pa če bi o tem svojega splošnega zdravnika povprašala? Morda bi ti pa znl svetovati, kam se lahko obrneš po pomoč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.7.2007 20:16:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

pa vidim celulit na sebi... pa se ne sekiram. Pa vidim kako kilo več na sebi, pa se ne sekiram... pa vidim trebušček, ki ni zaradi user posted image , pa se ne sekiram, čeprav bi si želela, da je zaradi user posted image ... ampak pustmo stat... tud to še pride.

mi drzimo pesti.. se vedno.. :)) user posted image

dve pomembne zadeve v laifu.. baje indijanske..

1. Ne sekiraj se zaradi malenkosti..

2. Vse so malenkosti.. user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.7.2007 20:18:27   
pika74
Tjazy hvala user posted image

pa še neki si pozabu:

3. *** Svet je narejen preprosto! ***

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.7.2007 20:21:27   
Anonimen
Je že res da so mogoče to za nekoga malenkosti ampak če vam naprimer ni nekaj všeč potem to enostavno nimate, jaz pa nevem kako naj se spet imam rada, kako naj si spet postanem všeč. Svojega telesa res nemorem dat kar stran to je nekaj kar je z mano. Se pravi da se moram naučiti imeti sama sebe rada in si biti všeč to pa ni več samo malenkost kot hujšanje!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.7.2007 20:22:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Tjazy hvala user posted image

pa še neki si pozabu:

3. *** Svet je narejen preprosto! ***

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Je zakaj hudica.. ga tko kompliciramo aa??  he he.. ne vedno seveda.. samo tko.. kdaj pa kdaj.. 1x letno mogoce.. pa se to ne.. user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
30.7.2007 20:22:58   
pika74
Pa pejmo počas... po vrst, kot so hiše v trst...

Kaj ti ni všeč na tvojem telesu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.7.2007 20:25:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Svojega telesa res nemorem dat kar stran to je nekaj kar je z mano.

noo.. dal bi se... ampak rajs ne razmislji o tem.. user posted image user posted image

Lej.. jst bi najprej vse mal na hec obrnu.. pol pa te bojo ze RR-jevke zmasirale.. in celulit bo izginu.. Tist v glavi..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
30.7.2007 20:27:19   
Anonimen
Anonimna ali si imela kdaj težave z anoreksijo? Tole tvoje pisanje me spominja na dekleta s katerimi sem preživela nekaj mesecev ,ko so se zdravile za anoreksijo in bulimijo.Tudi, če so bile suhe, so se v ogledalu videle debele.To je bolezen in verjamem, da se res vidiš debelo, čeprav nisi. To je v glavi in zato rabiš pomoč.

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
30.7.2007 20:29:18   
Anonimen
Pa še to: upam, da se ne boste delali iz tega norca, ker to ni nič smešnega, to so hude stvari.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
30.7.2007 20:43:59   
Anonimen
In kaj bi jaz rekla ko imam 66 kg?Saj ne rečem,da sem debela se spravljam hujšat že dolgo ampak ob litru sladoleda zvečer pa čipsa negre.user posted image user posted image user posted image

In res Nežna ma čisto prav.Moja prijateljica je tako suha da se ji same kosti vidijo prav grda je pa še hujša,ker je baje predebela.Joj pa bleda kot stena.Nič prav ne je samo vodo pije vse brez sladkorja pa še kadi ko turk.
In pravi,da je debela pa nosi hlače št.34 stara pa je nekje 40 let.
In meni se zdi,da je tudi ona anoreksična.Tukaj pa treba pomoč strokovnjaka ne nas.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
30.7.2007 20:46:07   
muki1
164 cm in 55 kg...punca, to so moje sanje. Imaš sanjsko postavo.

ŠPORTAJ, na 101 način.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.7.2007 20:55:37   
Njuškalo
Meni se pa zdi, da nimaš nobenih posebnih problemov v življenju, pa si jih kar narediš ,da ti ni dolgčasuser posted image Ne se obremenjevat s takimi nepomembnimi stvarmi,kot je malo celulita..eh...

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.7.2007 20:57:58   
Anonimen
Celulituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v omari mam deset krem pa spreyev proti celulitu pa nič ne pomaga.

No ja če bi uporabljala mogoče bi v omari pa neuser posted image user posted image user posted image
Se ne obremenjujem več s tem.Saj nisem nobena manekenka ali zvezda,da bi mogla meti super popolno postavo.

Ja pa še EMŠO nas tudi daje.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
30.7.2007 21:35:25   
nabiralka
Kot so že zgoraj napisale: Imaš fajn postavo, zagotovo se je konstrukcija telesa spremenila, a ne verjamem, da tako zelo grozno. Skratka, problem vidiš samo ti. Glede na to, da ga tvoj moški ne in mislim, da ti lahko on pomaga. Namreč, kar se tiče "kilaže" sploh ni sile, ti pa primankuje veliko samozavesti. Tak da, malo manj stoj pred ogledalom in ne išči napak na sebi. Ne kupuj raznih revij za ženske, kjer so na naslovnicah le najstnice in sploh najlepše punce sveta, a to ni realna slika, itak je vse računalniško oblikovano in popravljeno. Saj kroži polno mailov, kakšna so dekleta z ličili, kakšna brez, kakšna so rač. obdelana...itd.
Počasi sprašuj partnerja, kateri del tvojega telesa mu je najljubši. Naj ti on pove, kaj si misli o tebi. Naj ti pove kako krasna se mu zdiš. Skratka, skupaj s partnerjem se spravita k sodelovanju. Pa morda včasih obleči kakšen bolj drzen kos garderobe ali kaj takega v čemer te ni vajen pa boš gotovo slišala pohvale. ali pa kaj takega daj nase, v čemer te on želi videti. Če si npr. bolj športen tip človeka si obleči oblekico ali pa obratno. Skratka polno variant, da dobiš pozitivno pohvalo.
Nihče pa ni popoln in vedi, da nas je polno takih ki imamo celulit, ampak pa kaaaaj. Le enkrat se živi in če bomo še takrat preveč stremeli k popolnosti. Ah, daj no. Skratka ti se posveti sebi, sprejmi se takšna kot si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.7.2007 21:45:06   
komarka
Ja, saj si sama dobro opazila, da TI tako vidiš. In mož ti več kot očitno to potrjuje. Podobo o sebi imaš zelo popačeno.

morda se lahko poskušaš z možem pogovrit o tem, da se ti tako počutiš (in da si taka-debela, grozna, grda)  in morda ti lahko pomaga s tem, da ti pove in pokaze kaj mu je na tebi vsec.

Pa sam moras tud zacenjat iskat na sebi stvari KI SO TI VSEC! user posted image

Gotovo ti bo tudi dvignilo moralo, če kaj narediš zase-kakšna aktivnost, morda šport ali pa čisto kaj drugaga, kar te veseli...

Če po vsem tem ne bo bolje, pa se opogumi in poišči strokovnjaka, ker je to resen problem in če sama sebe ne boš prenašala te bodo tudi drugi težko.

Ja in humor je ful zdrava zadeva! nabavi si ogledalo, ki zoža

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.7.2007 22:00:14   
Anonimen
Anonimna..mislim, da malo pretiravaš..
poglej..jaz imam 54 kg in sm visoka 168..torej ni velike razlike od tvoje postave. In tole na avatarju je moja postava, pomoje kaj velik drugačno ne morš met, če imava podobne mere..se ti ne zdi?

(odgovor članu komarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
30.7.2007 22:04:03   
Anonimen
Joj, anonimna, a veš, da imam jz popolnoma enake težave user posted image Za povrh se,kljub temu, da nosim konf. številko 36-38 v ogledalu vidim debelo user posted image ...
Nikakor ne morem sprejeti dejstva, da je moje telo po porodu postalo bolj "ženstveno". Daj piši mi na zs!

(odgovor članu komarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
30.7.2007 22:07:17   
visnjaaa
55 kg???? kje so že te kile????user posted image user posted image

Po treh porodih sem pristala na 70 kg in se prav nič se sekiramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej počasi vedno shujšam nazaj....9 mesec gor 9 dol!

Punca pa ti imaš idelano postavo.

Dej ti nov špegu kupi...no sej se ne bom nič norčevala, ker to je res bolezen.

Jaz ti predlagam, da malo več narediš na svoji samozavesti, ker ti jo očitno manjka.

Če pa se ti bo stanje še vleklo naprej in se boš še vedno sama sebi zdela debela, pa pridi k meni, boš vidla kako zgleda debel človek...user posted image user posted image user posted image user posted image ne sej se hecam, po zdravniško pomooč pojdi.

Upam, da boš premagala sama sebe in uvidela, da si prav fejst deklina s super postavco.user posted image

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?