eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR Jaz sem sicer bila na pregledu, samo mi je merila samo dioptrijo, če bi vedela, da bo tako, bi ji takoj povedala kakšno dioptrijo imam, pa bi samo leče nabavla. Na koncu mi je pa za eno oko še napačno izmerila, tako da sem potem drugič tudi za drugo oko kupila leče z dioptrijo ki jo imam na očalih in je sedaj vse ok. Jaz sem okulistu morala povedat, da naj naredi pregled in izmeri dioptrijo za leče, menda lahko pride do razlik. Ne vem, kako ti je lahko narobe izmerila? IZVIRNO SPOROČILO: Slončica Kaj pa če bi probala Ciba Vision Night and day,so mesečne,in jih ne rabiš vn devat,lahko spiš z njimi.Jst jih mam po cel teden not,sploh ne vem da jih mam,pol pa jih dam vn tok da jih sčistim pa nazaj not. Sama že leta nosim Johnsonove Surevue, mesečne, pa nikoli jih ne nosim čez noč, niti tistih, ki jih kao ni treba jemat ven, ne bi imela za spanje. Čemu pa jih rabiš med spanjem? Sem pa na začetku dobila 1 par zastonj, pa tudi enkrat vmes, ko v optiki niso imeli mojih leč, so mi dali zastonj en par Zeissovih...sem rabila par ur, da sem se privadila, potem je bilo ok. Drugače pa moraš pa pri nakupu leč povedat še BC, mislim, da je to bazna krivulja, to ti zmeri okulist, sta pa samo dve različici.