Olivija -> RE: Leče: jonsons vs. clarus (30.7.2007 12:42:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: filipinka IZVIRNO SPOROČILO: Slončica Kaj pa če bi probala Ciba Vision Night and day,so mesečne,in jih ne rabiš vn devat,lahko spiš z njimi.Jst jih mam po cel teden not,sploh ne vem da jih mam,pol pa jih dam vn tok da jih sčistim pa nazaj not.Res da je cena nekolk višja sam so vredne.Nosim jih pa že od svojga 15 leta..ja skor 11 let,šit staram se[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image] Z nobenimi lečami ni dobro sapt, čeravno gor piše -night-! Posledice se lahko pokažejo čez kar nekaj let! to glede posledic se že nekaj let sprašujem. Pa še zdaj nevem odgovora. Imam leče Johnsons-mesečne, ki jih ne prenesem najbolje, vmes sem probala Zeiss in je bilo še slabše. Na pregledih je pa vse ok. Zdaj pa bistvo, v najstniških letih sem imela Ciba Vision - letne leče, s katerimi sem bila res zadovoljna. Samo sem jih pa takrat večkrat tudi čez noč not pustila, sej veste nori najstniški časi, štoparski vikendi v Portorožu, in sem tudi z njimi spala ... Zdaj pa nevem, zadnje čase imam skoraj vsak dan očala, ker me leče motijo. Bom pa v naslednje po dolgem času spet kupila Ciba Vision in upam, da bo potem kaj bolje. LARA: jaz jih jemljem v tisti optiki, ki je v Globusu (2. nadstropje), imajo zdaj tudi preglede za leče.
|
|
|
|