|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj začne vriskati in glasno smejati?
28.7.2007 19:26:04   
petrinja
Pozdravček.

Včeraj smo imeli kontrolo in cepljenje pri 3 mesecih, in ko me je sestra po vprašalniku spraševala, ali že vriska in se glasno smeje, sem rekla , da vriska pač še ne, glasno se pa smeje, le če kaj sanja-torej v spanju.
In potem mu je še hotela dati ropotuljico v roke in jo še ni zagrabil.

Zdaj pa me zanima informativno, kdaj so pa vaši škratki začeli z vsem naštetim? Ker jaz mislim, da vse pride ob svojem času.

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj začne vriskati in glasno smejati?
28.7.2007 19:28:19   
Strawberrie Cherrie
Nič se bat, res pride vse ob svojem času. Nekatei prej, drugi kasnej, glavo je, da osvojijo.

Glasno in zavestno smejati - nekje okoli 3m. Vriskanje tudi tam. Saj bo, počakaj kakšen teden ali dva. Vem, da je naš to zelo dobro osvojil, ko smo šli prvič v Graz in je celotno pot domov (1,5h) vriskal in kričal user posted image user posted image Bilo je neznosno!

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2007 20:39:40   
srki
Res je, vse pride ob svojem času. Nič se ne sekiraj. V rokah je kakšno stvar obdržal pri enih 4 mesecih, za glasno smejanje in vriskanje pa ne vem.

No, nečak je bil danes pri nas in je star pet mesecev in sem mu dala nekega zajčka z velikmi ušeski in se je smejal kot nor.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.7.2007 21:32:35   
Naja30
Držati igračke je začela okoli 3m, glasno se je smejala tudi tam nekje, vriskala pa malo kasneje.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2007 23:14:18   
thaiss
smejat se je začel pri 8 tednih, glasno šele pri štirih mesecih, kriči pa šele dober teden.
stvari pa drži v roki od 3 m

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.7.2007 23:31:25   
Maggie
Vriskanje in glasen smeh pri nekako dopolnjenih 4 m, držanje stvari pa malo prej: se ne spomnim točno.

Ko opazujem druge, je res ful različno in vse ob svojem času. Tudi mene so na pregledu že prej spraševali, če že dela stvari, ki jih takrat še ni - malo prehitevajo, tako da kar brez skrbi!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?