kdaj začne vriskati in glasno smejati? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

petrinja -> kdaj začne vriskati in glasno smejati? (28.7.2007 19:26:04)

Pozdravček.

Včeraj smo imeli kontrolo in cepljenje pri 3 mesecih, in ko me je sestra po vprašalniku spraševala, ali že vriska in se glasno smeje, sem rekla , da vriska pač še ne, glasno se pa smeje, le če kaj sanja-torej v spanju.
In potem mu je še hotela dati ropotuljico v roke in jo še ni zagrabil.

Zdaj pa me zanima informativno, kdaj so pa vaši škratki začeli z vsem naštetim? Ker jaz mislim, da vse pride ob svojem času.

Strawberrie Cherrie -> RE: kdaj začne vriskati in glasno smejati? (28.7.2007 19:28:19)

Nič se bat, res pride vse ob svojem času. Nekatei prej, drugi kasnej, glavo je, da osvojijo.

Glasno in zavestno smejati - nekje okoli 3m. Vriskanje tudi tam. Saj bo, počakaj kakšen teden ali dva. Vem, da je naš to zelo dobro osvojil, ko smo šli prvič v Graz in je celotno pot domov (1,5h) vriskal in kričal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Bilo je neznosno!

srki -> RE: kdaj začne vriskati in glasno smejati? (28.7.2007 20:39:40)

Res je, vse pride ob svojem času. Nič se ne sekiraj. V rokah je kakšno stvar obdržal pri enih 4 mesecih, za glasno smejanje in vriskanje pa ne vem.

No, nečak je bil danes pri nas in je star pet mesecev in sem mu dala nekega zajčka z velikmi ušeski in se je smejal kot nor.

Naja30 -> RE: kdaj začne vriskati in glasno smejati? (28.7.2007 21:32:35)

Držati igračke je začela okoli 3m, glasno se je smejala tudi tam nekje, vriskala pa malo kasneje.

thaiss -> RE: kdaj začne vriskati in glasno smejati? (28.7.2007 23:14:18)

smejat se je začel pri 8 tednih, glasno šele pri štirih mesecih, kriči pa šele dober teden.
stvari pa drži v roki od 3 m

Maggie -> RE: kdaj začne vriskati in glasno smejati? (28.7.2007 23:31:25)

Vriskanje in glasen smeh pri nekako dopolnjenih 4 m, držanje stvari pa malo prej: se ne spomnim točno.

Ko opazujem druge, je res ful različno in vse ob svojem času. Tudi mene so na pregledu že prej spraševali, če že dela stvari, ki jih takrat še ni - malo prehitevajo, tako da kar brez skrbi!

Stran: [1]