|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice - zaradi neuspeha
26.7.2007 14:08:10   
Taula
Ene nikoli niso zrele. In ne bodo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
28.7.2007 16:41:55   
andreja2000
Tako je pač njeno mišljenje in nikar še ti ne misli tako.Tudi jaz sem bila mlada mamica in sem rodila še ne pri polnih 20,pa mi nikoli ni bilo žal,saj je otrok zame vse,več kot tiste višje šole.
Smo pač različni in različno mislimo-z njeno izjavo se jaz nikakor ne strinjam,a saj pravim,vsak ima svoje mišljenje in to še ne pomeni,da njeno mišljenje velja tudi za druge-zame definitino ne!Ne sekiraj se zaradi takih izjav!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 77
28.7.2007 17:04:16   
Anonimen
Jaz pa mislim, da s trudom in voljo se da vse......
imati družino (1,5 l otrok)
hoditi na fax
doma gospodinjiti
pedenati deca in otroka
se družiti s kolegicami vseh sort in rangov user posted image
supr izgledati, biti fit in v kondiciji
uživati in potovati
poprijeti tudi za kakšno delo
ter si vzeti čas tudi zase!

Torej, vse se da, verjemite....sama prav tako živim in sm prav srečna in zadovoljna user posted image  in mi ni do sedaj še nobena kaj podobnega rekla..samo čudijo se user posted image

Aja... mlada sm pa 23 let

(odgovor članu andreja2000)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
28.7.2007 22:51:09   
Micy
IZVIRNO SPOROČILO: žaži

Jaz pa mislim, da s trudom in voljo se da vse......
imati družino (1,5 l otrok)
hoditi na fax
doma gospodinjiti
pedenati deca in otroka
se družiti s kolegicami vseh sort in rangov user posted image
supr izgledati, biti fit in v kondiciji
uživati in potovati
poprijeti tudi za kakšno delo
ter si vzeti čas tudi zase!

Torej, vse se da, verjemite....sama prav tako živim in sm prav srečna in zadovoljna user posted image  in mi ni do sedaj še nobena kaj podobnega rekla..samo čudijo se user posted image

Aja... mlada sm pa 23 let

Evo tako bi tudi jaz napisala. Mlada sem pa avgusta bom 22. Imam pa 18 mesecev staro punčko.

Aja Loredana tebi pa tole povem. Jaz sem imela mnogo, mnogo fantov prej, ker sem prekleto dobro zgledala. Pa ne da bi se hvalila ampak , me je tvoj post malo presenetil oz. tvoje razmišljanje. Jaz se nisem vezala z mojim zato ker naj bi se bala da sem nezaželena in grda in ne vem kaj si vse še naklobasala, jaz sem se s svojim fantom za najino pikico, odločila zavestno in najina pikica je bila načrtovana. In nisem z njim zato ker naj bi bila grda pri 17 letih ko sem ga spoznala. Skupaj sva pa že 4 leta pa pol.

Love is in di er.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 79
28.7.2007 23:09:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Micy
Jaz sem imela mnogo, mnogo fantov prej, ker sem prekleto dobro zgledala.

No, ok stara si 22 let, skupaj sta 4,5 let, če mi matematika vsaj približno še gre, potem si imela 17 let, ko sta žačela hodit. OK, ampak kako pa do 17 leta "naštepaš" mnogo, mnogo fantov? Za eno noč, en dan, vikend???

Drugače pa je izjava, da se same grde, neuspešne,... mlade punce, dame, ženske odločajo za otoka čisto mimo!

(odgovor članu Micy)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
28.7.2007 23:26:04   
Micy
No, ok stara si 22 let, skupaj sta 4,5 let, če mi matematika vsaj približno še gre, potem si imela 17 let, ko sta žačela hodit. OK, ampak kako pa do 17 leta "naštepaš" mnogo, mnogo fantov? Za eno noč, en dan, vikend???

Joj kako ste pikolovski. Uredu bom namesto mnogo, napisala številko. Imela sem 16 fantov, moj sedanji in moj bodoči mož je ta 17 in je prvi s katerim sem spala, ko sem bila stara 18 let in dva meseca.
*"Naštepaš" sem si jaz zdaj predstavlala da misliš da sem spala z njimi. Daleč od tega.  Pač hodila sm s fanti, tako kot veliko punc, na pijačke v kino, ne vem po dva mesca, sm vidla da ni pravi zame in sm pač končala in kaj zdaj. Bi rad še kaj oziroma rada.

Love is in di er.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
28.7.2007 23:30:15   
Anonimen

. Jaz sem imela mnogo, mnogo fantov prej, ker sem prekleto dobro zgledala.

A to je bil razlog?
Ker jaz sem glih zaradi svojega "prekleto dobrega"user posted image  izgleda imela ravno malo malo fantov. Sem bla bolj izbirčna zaradi tega.
Ampak to nima zdaj veze z temo, ni važno. Samo na glas razmšljam.

(odgovor članu Micy)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
28.7.2007 23:31:44   
Anonimen

Joj kako ste pikolovski. Uredu bom namesto mnogo, napisala številko. Imela sem 16 fantov, moj sedanji in moj bodoči mož je ta 17 in je prvi s katerim sem spala, ko sem bila stara 18 let in dva meseca.
*"Naštepaš" sem si jaz zdaj predstavlala da misliš da sem spala z njimi. Daleč od tega.  Pač hodila sm s fanti, tako kot veliko punc, na pijačke v kino, ne vem po dva mesca, sm vidla da ni pravi zame in sm pač končala in kaj zdaj. Bi rad še kaj oziroma rada.

Aja ,okej to se zdaj drugače sliši. No, tega za pijačke pa v kino smo tak vsi meli na tone.

(odgovor članu Micy)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
28.7.2007 23:34:45   
Micy
A to je bil razlog?
Ker jaz sem glih zaradi svojega "prekleto dobrega" izgleda imela ravno malo malo fantov. Sem bla bolj izbirčna zaradi tega.
Ampak to nima zdaj veze z temo, ni važno. Samo na glas razmšljam.

Mater nivess no, a moreš nouser posted image .
Ne ni bil to razlog, pač jest sm to tko napisala, ker je Loredana tk napisala, kao so ble grde in niso imele fantov in se niso izživele, in so se zato pol mlade vezale.

Itak da nisem bla zdej z vsakim k me je lepo pogledu, sm bla pač s tistim ki mi je bil všeč ane.

Love is in di er.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 84
29.7.2007 7:30:02   
karmy

sploh ne vem zakaj tako gledate na preteklost? kot da ste ble ve anonimne ki najbolj kritizirate brezmadežne, skoraj nune ko ste ble mlade oz. v srednji šoli ali pa celo še na faksu..

meni tudi ni žal da sem mela tako mlada otroka, pri 18 letih, vendar imam tudi to velike minuse vendar zraven tudi velike pluse. z otrokom, se oseba ne more zresnit, to si mora sam poštimat v glavi ...

marsikdo je delal napake, in bedarije, samo zato pa pravijo da je mladost, norost, an?user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 85
29.7.2007 11:48:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: loredana

Jaz pa mislim da je nekaj na tem. Če pogledam svoje bivše sošolke, vse ki so se poročile takoj po srednji šoli, ali zanosile, s prvim tipom ki so ga sploh imele, so bile vse ...no ne bom rekla grde, ampak take da bi bile pa zelo zaželjene pa res ne.

A ti pa misliš, da si zelo zaželjena? Daj, spoštuj vse ženske, vse smo lepe, odznotraj in odzunaj, magari smo debele, suhice, velike, male, vse smo lepe na svoj način!!!

(odgovor članu loredana)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
29.7.2007 11:51:09   
Anonimen

Jaz sem imela mnogo, mnogo fantov prej, ker sem prekleto dobro zgledala.

Uuu, smo pa samozavestni user posted image

(odgovor članu Micy)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
29.7.2007 13:01:28   
digi
Sem se pri 21-ih odločila, da bomo delali na otroku, rodila pri 23-ih, študiram, za moje pojme sem kar se tiče izgleda lepauser posted image user posted image user posted image , sem zadovoljna, otrok je naš zaklad, imam marsikaj več kot moje znanke, ki kao študirajo in uživajo!!!!!

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 88
29.7.2007 14:43:16   
ronja
Po moje imajo ljudje z nižjo izobrazbo na splošno prej otroke predvsem zato, ker so prej samostojni, imajo svoj denar, živijo na svojem... in si ga lahko privoščijo. Študentje dostikrat ne upajo met otroka, ker pač še študirajo in je delat oboje hkrati težje, sploh pa hkrati še služit svoj denar - če eden že dela (navadno očka), durgi pa še študira in imata kam it, pa se kar pogosto zgodi, se mi zdi...

Zapravila svojega življenja sigurno nisi; glede na to, da te je pa to tako prizadelo, je očitno na tej izjavi nekaj, kar te gloda... Torej si odgovori, kar bi ti rada v življenju počela in to počni, saj se večino stvari da tudi z otrokom. Ni treba da ti je to, da imaš otroke edini cilj in edina naloga in če ti ni, si priznaj tudi druge in jih probaj uresničit...

Nekatere se res odločijo za otroka zato, da nekak pokrijejo praznino, ker jim recimo ne gre faks in že 100 let študirajo in potem rajši zanosijo, da imajo vsaj nek razlog, da je to tako... Kar se mi niti ne zdi zgrešeno, navsezadnje je res boljše, da delaš vsaj nekaj, že za samozavest... In tudi otrok ima lahko veliko od mame, ki ima ves čas zanj, ne pa da dirja od službe, do fitnesa, do krožkov in nazaj... (tu nikogar ne obsojam, da smo si na jasnem, zelo verjetno bom sama vsaj kdaj vsaj v eni od teh skupin...)

Se pa strinjam z viv, v vsakem obdobju se da uživat 100/h in sebe se mi zdi smiselno spozant pred otroci, sicer so ti bogi, da odraščajo medtem, ko se njihovi starši iščejo... in prav je, da se mamo lepo tudi samo s partnerjem, otrok ne bi smel biti pogoj za srečo v dvoje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
29.7.2007 18:15:53   
sandra85
jooooj so nekatere babe FOUŠ!!!
js tut mislim, da ti je sam fouš ta ¨kolegica¨če se ji lahko tako reče?!user posted image

stara sem 22 let, čez 1 mesec bova z mojim dragim postala najsrečnejša starša na svetu, saj se nama bo rodil user posted image
in ti povem, tudi če sem mlada-imam končano šolo, imam prelepega in ljubečega fanta, oba prihajava iz malo bolj premožne družine, ki nas obožujejo in PRAVI kolegi in kolegice nas imajo zelooooo radi in nam dajajo sam nasvete in nobene kritike!!!

tudi js sem slišala, da so mlade mamice neizobražene, revne, grde, neljubeče, imajo grdo preteklost....bla bla bla!!! pri meni ni tako!!!!!!!!!!

nisem samozavestna, ampak grda pa vem da nisem!

zaj sem se pa razkurilauser posted image user posted image

user posted image ne sekiraj se in uživaj s tvojo pikico!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 90
29.7.2007 22:56:58   
bobomica
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Ja ne vem no, če je prijateljica tako zgrešila. Če se punca sprašuje, a je to res a to ni res, potem verjetno ni najbolj zadovoljna s situacijo, v kateri se je znašla...

Veš kaj?

Pomoje ta tvoja prijateljica ni lepa ne na zunaj, ne na znotraj in ima zelo, zelo grdo notranjost, da ti je to rekla.

Sploh nikoli ne pomisli, da nisi lepa, ker je vsak človek lep.

Lepote izžareva iz notranjosti in ne iz zunajosti.

To ti je pomoje rekla zato, ker ti zavida.
Verjetno je tudi že sama pri sebi razmišljala o otrocih, samo jih nima imati s kom, ali pa jih noče nobeden imet z njo.

Nikoli ne razmišljaj o negativnih čustvih,  nikoli!

Jaz ne vem kako zgledaš, sem pa sigurna, da si lepa, simpatična in polna življenja.user posted image

< Sporočilo je popravil bobomica -- 29.7.2007 22:57:10 >

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 91
29.7.2007 23:03:44   
Anonimen
Meni dol visi za take bedaste izjave.--------------------------------------------user posted image user posted image

(odgovor članu bobomica)
  Neposredna povezava do sporočila: 92
29.7.2007 23:15:58   
bobomica
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Meni dol visi za take bedaste izjave.--------------------------------------------user posted image user posted image

Verjetno, ker še nimaš otrok, kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 93
29.7.2007 23:17:53   
Anonimen
Verjetno, ker še nimaš otrok, kaj?

user posted image user posted image user posted image Sploh veš kaj sem mislila s tem?Ne.
Nisem mislila na tvoj odgovor ampak na njeno prijateljico in njeno izjavo.
Ps.imam otroka ja.

(odgovor članu bobomica)
  Neposredna povezava do sporočila: 94
29.7.2007 23:37:29   
Olivija
Moja najboljša prijateljica je rodila pri 21 (nenačrtovano) in smo bile jaz in ostale sošolke tako navdušene, da smo že prvi dan letele pogledat njenega user posted image . In potem smo bile vedno na razpolago za kakšno varstvo (mali je pri meni prespal, ko je bil star 5 mesecev) čeprav smo ostale še študirale in takrat nismo premišljevale o kakšni družini.

Zato me res čudi reakcija tvojih kolegic. Jaz sem mojo prijateljico takrat občudovala, ker se je odločila proti splavu in ker je tako lepo skrbela za  user posted image (on pa tudi), sva pa res ostale prijateljice in trenutno jo pogrešam, ker se potepa po Korziki. Ko sva pa dobila najino prvo pikico, mi je bilo pa tako fino, ker sem jo vedno lahko vprašala za kakšen nasvet.

Ljudje smo si različni in imamo različne želje v določenih obdobjih. Ti si se odločila za zgodnje materinstvo, kakšna druga pa načrtovano sploh nima otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 95
30.7.2007 1:51:45   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Po moje imajo ljudje z nižjo izobrazbo na splošno prej otroke predvsem zato, ker so prej samostojni, imajo svoj denar, živijo na svojem... in si ga lahko privoščijo. .......

Mocno diskutabilno je ali so res samostojni s svojim denarjem, z resenim stanovanjskim problemom. Bolj se mi zdi stvar koncanega enega zivljenjskega ciklusa in prehod v naslednji zivljenjski ciklus.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 96
30.7.2007 10:09:40   
jagoda77
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

če ste rosno mladi in imate otroke - UŽIVAJTE. če niste več rosno mladi in imate otroke - UŽIVAJTE. če nočte met otrok - UŽIVAJTE. če še niste doštudiral in bi radi - UŽIVAJTE IN IZPOLNITE SVOJE SANJE. pa puste druge, da živijo po svoje.

pametno... jaz ne vem, kaj se res vsi tako obremenjujejo z mnenji drugih... mene folk sprašuje, kdaj bosta pa vidva kej mela, jaz ne čutim nobenga materinskega čuta, mam jih 30, pa ej se sploh ne obremenjujem. Pa potem rečem, ma mi ne bomo mel otrok, pa reče vsak pol, sej boš vidla, bosta mela sigurno... ja ne ne bova mela, ker moj ima tko že otroke, jaz pa nimam tiste žilce in ne bom se silila v nekaj, če mi ni. Pač nismo vsi za vse in nimajo vse ženske žilce za otroke. Mam otroke od mojga full rada, samo za svoje mi pa ni.

Eni so, drugi niso... vsak naj dela kar mu paše pa tako kot mu paše.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 97
30.7.2007 14:07:02   
ronja
Tudi mogoče, mišek. Prav gotovo igra vlogo tudi to, da ko nekaj dosežeš/zaključiš,... si pač zaželiš naslednjega cilja oz. se odpre niša (časa, denarja, česarkoli pač;) za dosego letega...

se pa tudi jaz podpišem pod magi.

jagoda, pametno, hihi, ti jih vsaj rodit ne bo treba, to je pa tudi en plususer posted image  (ni glih, da bi si rojevanje za hobi izbrala...)

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 98
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Vozicek
Tehtnica25

Kateri vozicek vam je bolj vsec, oz. katerega imate?

Vozicek s tremi kolesi (48%)

Vozicek s štirimi kolesi (52%)

Število vseh glasov: 492

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!