|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darilo za prvi rojstni dan
10.11.2004 19:12:54   
Špela
Prosim vas pojevte mi akjs te kupili svojim sončkom za prvi rojstni dan? Jaz sem popolnoma brez idej, ker toliko že ima. Miklavž je blizu, jaz pa obupana, 2. januarja ima pa rojstni dan. :torta::darilo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Darilo za prvi rojstni dan
10.11.2004 19:22:31   
Anonimen
Jaz priporočam konjička, kombinacija gugalnika in poganjalca... seveda, če ga še nima. Ali tricikel s palico za upravljanjem smeri vožnje. Potem je tu še tobogan. Toliko o "večjih" igračah. Ali pa tiste sanke, o katerih je zadnič govorila Bagy. Poglej v njen album. Ful fletne.

(odgovor članu Špela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Darilo za prvi rojstni dan
10.11.2004 19:53:59   
Špela
Tricikel že ima, 2 plastična, kovinskega"Amerikanski" pa dobi. O konjičku semtudi jaz premišljevala, prav tako o toboganu in hiški za zunaj. Hvala Bogu sva v hiši, tako da je dovolj vrta, za take stvari. Kdaj ste pa (če ste), kupili motorček na akumulator? Verjetno je škoda garancije, da bi ga že ene 2 leti prekmalu dobil in bi potem stal.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Darilo za prvi rojstni dan
10.11.2004 20:58:51   
Anja167
Pri malo večjih in veliko večjih je knjiga vedno najlepše darilo. Mogoče pa kakšno prvo slikanico? Je to za malega staromodno in nič kaj zanimivo?

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Darilo za prvi rojstni dan
10.11.2004 23:09:31   
Špela
Zelo lepa ideja, pravzaprav prve slikanice že ima, ampak sem pa pomislila da bi mu kupila veliko knjigo pravljic. KEr jih tako rad posluša, ko mu berem. Krasno!:bravo:

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Darilo za prvi rojstni dan
11.11.2004 10:18:22   
Anonimen
Če si blizu Ljubljane, v Lecrercu imajo eno fino, so vse ta glavne notri: Rdeča kapica, Sneguljčica, pa mislim da Volk in sedem kozličkov in podobne.

(odgovor članu Špela)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Darilo za prvi rojstni dan
11.11.2004 14:11:28   
cekrček
Men so pa ful všeč puzzle za otroke.Jaz sem jih kupila v Sparu (dela jih podjetje Kocka) in so res ful luškane in poceni.Ful je dobr ker so v slovenščini, pa še fajn se mi zdi , ko se lahko mama in otrok skupaj zabavata in jih zlagata.

lp Cekrček

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Voda za otroke.
пеперутка16

Mamice, koliko mesecev ste prekuhavale vodo za dojenčke?

6 (82%)

9 (0%)

12 (12%)

Več kot 12 mesecev. (6%)


Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!