|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Brez prsi
25.7.2007 13:51:57   
blazka
Živjo!
Tudi jaz sem imela po prvem dojenju košarico A. Me je skoraj na rit vrglo, ko sem šla po koncu dojenja kupovat modrc, ker so mi bili doma vsi preveliki. Takoj sem pomislila, še kakšen otrok, pa bom kar brez, ali bo pa samo nekaj kože in bradavičke. Sedaj ko drugič dojim, joške do Pakistana, pa vroče zunaj, pa se tiščijo skoraj trebuha, pa težke so, da se naramnice kar dobro odtisnejo na ramena. Ne hvala za velike joške. Komaj čakam, da dobim spet svoje mini joškice nazaj (čeprav zelo rada dojim, da ne bo pomote).
Saj vem da bom potem spet obupovala, pa težila mojmu Kalbotu, da mam majhne, pa kupovala podložene modrce. Ampak vsakič se bom spomnila, kako mi je bilo še težje z takimi velikimi, kot so sedaj.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

LP

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 26
25.7.2007 14:02:13   
kalbo
Saj vem da bom potem spet obupovala, pa težila mojmu Kalbotu, da mam majhne, pa kupovala podložene modrce. Ampak vsakič se bom spomnila, kako mi je bilo še težje z takimi velikimi, kot so sedaj.

In kalbo ti bo vsakič posebej povedal, da je nor na tvoje mini joškiceuser posted image

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.7.2007 14:03:17   
Taula
Get a room!user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.7.2007 14:04:28   
kalbo
Get a room!
Sej jo mavauser posted image , sam časa zmankujeuser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.7.2007 14:08:26   
Taula
A pol kar preko neta začneta z predigro?user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 30
25.7.2007 14:21:57   
kalbo
Ja, vednouser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 31
25.7.2007 14:52:19   
piščanc
še ena z majhno košarico. včasih je bilo nekaj jošk, pa nobene bradavice. no sedaj, po dveh otrocih, jošk ni več, so pa lepe bradavice user posted image .

najbolj pa ustrezajo terminu - čajna vrečka user posted image . če hočem večje si pač namontiram podložen nedrček, čisto dobro pa se počutim tudi brez. jaz ne bi šla nikoli na povečanje prsi, ker razen bolečine ne daje nobenega drugega 'užitka'

iz malega zraste veliko

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 32
25.7.2007 15:21:10   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem že razmišljala, kaj bi mi prinesla operacija, pa nimam ne denarja ne "jajc", da bi se spustila v to, poleg tega bi bilo samo sranje v hiši.

Ja prinesla bi ti umetne joške, kar je, če mene vprašaš, bljak .... dobro, če res ne gre drugače pridobit samozavest, ampak načeloma pa stran vržena investicija, tudi če bi sedel na denarju. Partner te sprejme tako kot si, ti pa njega - kaj bi si še želela lepšega? "Slinastih pogledov", ki jih omenja post za tabo, pa ne potrebuješ, verjemi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?