Vijoličarka -> RE: Brez prsi (24.7.2007 22:33:17)
|
Upam, da ti bo to v tolažbo: že od dvanajstega leta dalje imam velike prsi, prevelike pravzaprav in nisem čisto nič srečna zaradi tega. Ko sem brala tole tvojo izpoved, me je dobesedno zavist razjedala. Kaj vse si "zamudila" - večne vlažne poglede vseh mogočih slinastih pripadnikov nasprotnega spola - zgoraj omenjeni se pogovarjajo s tvojim dekoltejem in ne s teboj - hrbet te ne boli in naramnice se ti ne "vžigajo" v rame - nimaš problemov s podprsjem (rado se vname, sploh ko je vroče, pa še kakšne druge neprijetnosti zraven) - z velikimi prsmi enostavno izgledaš vsaj deset kil debelejša - skačejo s teboj in to boli - nositi moraš "oklepe" - gravitacija in še in še bi lahko naštevala. Ko sem bila mlajša sem si jih povijala, ker nisem prenesla, da se me tretira kot "joške na dveh nogah". Dedci se slinijo, njihove žene te pa grdo gledajo, kot da si ti kriva, če se oni slinijo. Zdaj nosim minimajzerje, pa še vedno so ogromne. Pa vse se mi v kožo vžira, ker mora biti res oklep, da dostojno stojijo. In prav naveličana sem jih. Razmišljam o zmanjšanju. Tebi pa sploh modrčka ni potrebno nositi? Nebesa! Ampak vseeno, če si jih bom kdaj dala zmanjšati, si jih bom zaradi praktičnosti, saj zdaj sem, hvala bogu že dovolj stara, da je veliko drugega, mlajšega mesa na ogled in vsaj s slinjenjem nimam več problemov. Kar se moža tiče, njemu je popolnoma vseeno ali stojijo ali visijo ali si jih dam zmanjšati ali pa tudi ne. Njemu so všeč, ker so moje in mu bodo všeč kakršnekoli, ker so moje. Podpira operacijo za zmanjšanje, ker se mu smilim, ko si ogleduje razne odtise od modrčkov, sicer pa naj se sama odločim. Tudi tvojemu možu je očitno vseeno, kakšne so tvoje prsi: velike, majhne, mikroskopske. Vseeno, tvoje so. Imaš glavo, oči, usta, boke, noge in rit in še marsikaj drugega, kar je prav gotovo všečno in očitno dovolj vzburljivo, da nima nikakršnih težav. Poleg tega sta že marsikaj skupaj dala skozi, ljubita se, to je več, kot par dek mesa. Sprejmi torej sama sebe, kakršna si. Vzljubi se. Povečanje prsi pomeni nek tujek v telesu. Bi ga sprejela? Pa zakaj? Če kdo bulji vate na plaži, je to njegov problem in ne tvoj. Kje pa piše, da moraš ustrezati lepotnim idealom zijal na plaži? Pa tiste majčke lahko nosiš, pa tope, pa ... koliko možnosti! Jaz pa komaj najdem bluzo, ki jo lahko zapnem. Zakaj misliš, da možu tvoje oprsje ni dovolj? Mislim, da se boš morala o tem z njim pogovoriti. Mogoče si preveč skoncentrirana na te svoje prsi, da si si začela že kar domišljati, da možu nisi privlačna.
|
|
|
|