|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Previjalna miza
10.11.2004 11:30:20   
julija*
Ali je praktično, da si daš naredit nastavek za previjalno mizo na pralni stroj? Prostorsko bi meni ugajalo, kaj pa če ravno stroj laufa, ti pa moraš malčka previt. Ali ima katera tako urejeno in če ji je tako OK?

Ne bi se rada prenaglila in naredila kakšne neumnosti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Previjalna miza
10.11.2004 12:55:11   
Urška*
Ojla!

Tudi midva z mojim sma se odlocila da boma imela tako. Ker previjalne nimama kam dati. Ce pa slucajno takrat stoj laufa, pa ga bom pac izkljucila, potem pa spet dalje vkljucila.

Verjemi, ne bos nobene neumnosti naredila. Vsaj jaz tako mislim.

Uzivaj in LP:)

(odgovor članu julija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Previjalna miza
10.11.2004 16:21:23   
smrček
Tudi mi bomo malčka previjali na pralnem stroju. Moj :love: bo naredil takšen okvir z robom, pa še blazino bomo kupili in zadeva bo rešena. :sloncek:

(odgovor članu julija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Previjalna miza
10.11.2004 16:37:12   
Pinja
Tudi mi bomo previjali na pralnem stroju, sem že dala naredit okvir :bravo:.

Predlagam vam samo, če imate prostor naredite mali večji okvir, ker je drugače bol mala površina (60 x 60 cm), pa tudi povijalne podloge v globino merijo nekje okoli 70 cm. Seveda si povijalno podlogo lahko same naredite iz pene in polivinil prta.

Mi imamo premalo prostora, ker je pralni stroj iz treh strani stisnjen ob steno, tko, da se bomo pač malo znašli :zmeden2:.

lp :sloncek:

(odgovor članu julija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Previjalna miza
12.11.2004 22:35:38   
ciciban

Vsem,ki nimate prostora v stanovanju,predlagam prenosno-zlozljivo previjalno mizo-znamke baby ok.Jaz sem bila z njo izredno zadovolna.

(odgovor članu julija*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Previjalna miza
13.11.2004 14:05:56   
@dasa@
jap mi mamo previjalno na za na pralnem stroju in moja sestrica prav uživa ko stroj pere ji je še bolj zanimivo

(odgovor članu julija*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Previjalna miza
13.11.2004 14:37:01   
Jančika_
V zvezi s previjalnimi mizami imam en sam nasvet - kjerkoli, ampak naj bo čimvečja! Meni sploh ni jasno, ako previješ otroka na tistih ozkih, ki so zdaj moderne...

Tudi jaz sem jo hotela imeti na pralnem stroju, pa sva potem dala delt centralno in je peč morala bit ravno nas strojem, tako da ni prostora. Moja mama je bila strašno vesela, ker mi je itak hotla kupit previjalno komodo :). No in zdaj jo imam, pride super prav, ker ima štiri velike predale in veliko površino - ampak mi jo bo mož še povečal. Mali je star 3 mesece in tako dela po previjalni, da vse okol leti:)-. Pa na obeh straneh imam obešene plastične posodice za pripomočke (vata, kremice, plenice..).

No, hotla sem povedat sam to, da naj bo čim večja, pol sem se pa tak razpisala:)-.

LP, J.:zajcek::zajcek::zajcek:

(odgovor članu julija*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Previjalna miza
13.11.2004 15:45:28   
Lu
Zdravo!

Tudi pri nama bova imela previjalno na pralnem stroju zaradi prostorske stiske. Bova pa imela na naslednji način. Od dragija brat nama bo naredil kot mizo in to bova dala čez stroj. Se pravi tudi če bo stroj delal, bo v bistvu ˝miza˝malo višja in ne bo direktno na stroju. Problem rešen.:bravo:

lp Lu in :duda:
26t 4/7:love:

(odgovor članu julija*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Previjalna miza
14.11.2004 8:02:01   
Lunca1
Če boš previjala na stroju, ti ni treba dat delat, ampak lahko tako s trdim dnom že kupiš. te blazine imajo na primer v Arielu.

Lp Lunca

(odgovor članu julija*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.