Previjalna miza (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

julija* -> Previjalna miza (10.11.2004 11:30:20)

Ali je praktično, da si daš naredit nastavek za previjalno mizo na pralni stroj? Prostorsko bi meni ugajalo, kaj pa če ravno stroj laufa, ti pa moraš malčka previt. Ali ima katera tako urejeno in če ji je tako OK?

Ne bi se rada prenaglila in naredila kakšne neumnosti.

Urška* -> Previjalna miza (10.11.2004 12:55:11)

Ojla!

Tudi midva z mojim sma se odlocila da boma imela tako. Ker previjalne nimama kam dati. Ce pa slucajno takrat stoj laufa, pa ga bom pac izkljucila, potem pa spet dalje vkljucila.

Verjemi, ne bos nobene neumnosti naredila. Vsaj jaz tako mislim.

Uzivaj in LP:)

smrček -> Previjalna miza (10.11.2004 16:21:23)

Tudi mi bomo malčka previjali na pralnem stroju. Moj :love: bo naredil takšen okvir z robom, pa še blazino bomo kupili in zadeva bo rešena. :sloncek:

Pinja -> Previjalna miza (10.11.2004 16:37:12)

Tudi mi bomo previjali na pralnem stroju, sem že dala naredit okvir :bravo:.

Predlagam vam samo, če imate prostor naredite mali večji okvir, ker je drugače bol mala površina (60 x 60 cm), pa tudi povijalne podloge v globino merijo nekje okoli 70 cm. Seveda si povijalno podlogo lahko same naredite iz pene in polivinil prta.

Mi imamo premalo prostora, ker je pralni stroj iz treh strani stisnjen ob steno, tko, da se bomo pač malo znašli :zmeden2:.

lp :sloncek:

ciciban -> Previjalna miza (12.11.2004 22:35:38)

Vsem,ki nimate prostora v stanovanju,predlagam prenosno-zlozljivo previjalno mizo-znamke baby ok.Jaz sem bila z njo izredno zadovolna.

@dasa@ -> Previjalna miza (13.11.2004 14:05:56)

jap mi mamo previjalno na za na pralnem stroju in moja sestrica prav uživa ko stroj pere ji je še bolj zanimivo

Jančika_ -> Previjalna miza (13.11.2004 14:37:01)

V zvezi s previjalnimi mizami imam en sam nasvet - kjerkoli, ampak naj bo čimvečja! Meni sploh ni jasno, ako previješ otroka na tistih ozkih, ki so zdaj moderne...

Tudi jaz sem jo hotela imeti na pralnem stroju, pa sva potem dala delt centralno in je peč morala bit ravno nas strojem, tako da ni prostora. Moja mama je bila strašno vesela, ker mi je itak hotla kupit previjalno komodo :). No in zdaj jo imam, pride super prav, ker ima štiri velike predale in veliko površino - ampak mi jo bo mož še povečal. Mali je star 3 mesece in tako dela po previjalni, da vse okol leti:)-. Pa na obeh straneh imam obešene plastične posodice za pripomočke (vata, kremice, plenice..).

No, hotla sem povedat sam to, da naj bo čim večja, pol sem se pa tak razpisala:)-.

LP, J.:zajcek::zajcek::zajcek:

Lu -> Previjalna miza (13.11.2004 15:45:28)

Zdravo!

Tudi pri nama bova imela previjalno na pralnem stroju zaradi prostorske stiske. Bova pa imela na naslednji način. Od dragija brat nama bo naredil kot mizo in to bova dala čez stroj. Se pravi tudi če bo stroj delal, bo v bistvu ˝miza˝malo višja in ne bo direktno na stroju. Problem rešen.:bravo:

lp Lu in :duda:
26t 4/7:love:

Lunca1 -> Previjalna miza (14.11.2004 8:02:01)

Če boš previjala na stroju, ti ni treba dat delat, ampak lahko tako s trdim dnom že kupiš. te blazine imajo na primer v Arielu.

Lp Lunca

Stran: [1]