|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas (137.nadaljevanje)
10.11.2004 7:08:38   
Bety
Opravičujem se vsem puncam, ker zopet odpiram novo nadaljevanje...nekam preveč dol je tisto 136. ...:ups:

Meni je resnično lažje, če vam potožim na tem forumu in vse skupaj je en dokaz, da človek zares rabi človeka za svoj obstoj...:love::love::love:

Danes grem G na pregled...imam krče v maternici, kot da bom dobila M in prsa nimam več napeta...hočem, da se ta stvar že enkrat konča in da začnem upati v nov postopek...
Začela sem na življenje gledati z drugimi očmi...verjetno sem tudi prej imela kakšen splav, samo to nisem vedela... zdaj sem se ustavila in verjamem, da se tudi meni lahko zgodijo neprijetne stvari... vse dobro, kar imam, moram njegovati, paziti... saj to se ne dogaja vsak dan... na poti je veliko dobrih in slabih dogodkov...:angel::hudicek::angel:...

Glede Vesne RR...hmmmmmm...verjetno je imela dober namen, le da ga mi razumemo drugače... preveč smo občutljive zaradi neuspehov in se počutimo še na tem ekranu odrinjene in nerazumljene...(govorim v MI poziciji, ker verjamem, da smo vse v "isti kaši")...
:rozica::rozica::rozica::rozica:
Škoda, ker ta srečanja organizirate ob uri, ki je za delovni urnik neprimerna...hmmmmm...jaz sem obljubila srečanje v PO, ko mi bo uspelo biti :nosecka:... in to tudi drži...in to kar v Minutki, na moje stroške...
Neni, oglasi se in povej, kako je z malčki :duda:x3?..
Darja?!...Kdaj delaš test???...Anitka??, je O že mimo?? ...Vse ostale, pa poročajte, kako je na stvari... ni odveč, če tudi ponovite vaše strahove, občutke... saj je to namen teh naših pogovorov...

Grem zdaj...:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza: Ni mi žal denarja, ki ga dam za porabo net-a... pomaga mi, da ti neporijetni občutki ne ostanejo in postanejo del mene... ta ekran je kot ogenj, okrog katerega se zbiramo vsak večer, mi, človeška vrsta, in si izmenjujemo izkušnje, strahove, potrditve...

NAJ ŠE NAPREJ GORI OGENJ RR...

Lepo vas pozdravlja Bety, ki bo kmalu :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
10.11.2004 7:56:18   
pupika
Betka jaz ti želim, da bi se vse dobro izteklo in upam, da si še vedno :nosecka:.Glavo pokonci in poskusi razmišljati na tvojo pikico , da je še vedno pod tvojim srčkom in da bo tam še ostala slabih 9 mesecev.

Naj tebe in tvojo pikico varujejo :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

:rozica::rozica::rozica::rozica:zate

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2004 8:01:14   
Darja*
Hallo Bety in ostale!

Joj kako si to lepo napisala,:rozica:zate.
Se mi zdi da sem že čist obupana,...sploh nimam neke volje, se mi zdi da mi upanje umira.
Ampak borili se bomo, ne?

Test delam 17.11. in srčno upam, da ne bom razočarana tako kot sem bila prejšnji mesec.

Delo me preganja,
lepo se imejte punce

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2004 8:10:58   
meeryana
:rozica: Pozdravljene punce! :rozica:

Da še jaz napišem nekaj malega, preden grem na teren :)
Danes je kar en tak fajn dan, se vam ne zdi? Sicer nimam posebnega razloga, ampak tako se počutim :) Si lahko mislite, da si še v službi nisem kave skuhala? :kava: Ker nisem mleka kupla :( Sem pa jabolko pojedla.....pa mi je taaaaaaak pasala. (ampak vseeno komaj čakam kavo potem, heheheheheeh)

Nisem navajena, da se v našem forumu piše z negativnim priokusom in da se kreirajo skupine glede na mnenja....ena je napisala...tu smo vse ENO, si pomagamo, se bodrimo, si zaupamo......tako, da mislim, da punci, ki sta se počutili prizadeto za izbris posta (Pia in Pika), zaradi tega ne bi smele zapustiti druščine kot je ta....kakorkoli. Škoda da dovolita, da en dogodek, ki je verjetno bil sad trenutnega razpoloženja ali kaj podobnega, razbije to na tak način. Ne zdi se mi prav...Samo toliko. Aja, pa samo še to....vse se da urediti, pogovoriti, predebatirati....to, da :kuza: :kuza: :kuza: in zapustiti družbo kot je ta, pa nima smisla.

Pa pustimo slabe stvari! Včeraj sva z možem šla na pivičko s prijatelji. Malo sva se zaklepetala, pa je bila ura 0.00, ko sva legla v posteljo. Danes pa spet :zaspan:

Nekaj me zanima? A se cepite proti gripi? Jaz se spomnim, da sem eno leto bila in bila takooooo bolana tisto sezono, da je groza. Pa še novo leto je blo. Tako, da, ko poslušam o tem...mislim, da nebom šla...

Kaj pa vi?

Nič, se še kaj tipkamo, lepo se imejte, pa želim vam leeeeepo sredo :rozica::rozica:

PA NOSEČKE NOSEČKE NOSEČKE 9nebesa9nebesa9nebesa

P.S. Aja....te dni (konec tedna) NE pričakujemo M:hudicek::hudicek:

:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2004 9:04:26   
koala
Hojla punčke!
Bety, razumem te, ko želiš končno vedeti na čem si. Ne obupaj, vse se bo uredilo, da takrat pa imaš nas.

Joj, vam morem povedat kako me je včeraj dragi presenetil. Ko sva se najedla me je vprašal,če je treba it v trgovino, pa sem mu rekla da sicer panike ni, da lahko grem jaz danes, lahko pa greva tudi skupaj. Nakar mi reče, da bi šel v trgovino. OK. De obujem in oblečem, sedeva v avto in odelje. V čudno smer, sem mislila da greva v Obija al pa kam, pa pelje kr mimo. In veste kam me je peljal?? Na Pohorje na sneg, ker ga obožujem. In jaz seveda neprimerno obuta, v petkah. Pa sem vseeno skakala po snegu, pa sva se kepala pa snežaka sva nardila. Najboljši je! Eno veliko modro :rozica: zate!!

Anitka kako kaj spermiogram??

Papa
Koala

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2004 10:54:08   
Lidy
Pozdravček

Sem se zopet oglasila tudi na vašem forumu.
Bety upam, da bo vse OK, žal sicer ne vem točno kaj naj bi se ti zgodilo, samo upa, da ne tisto najhujše.
Sem te že v ponedeljek iskala v 9nebesa pa sem mislila, da si tudi ti imela kakšne obveznosti in se nisi javila.
Držim ti pesti!!!!

Kako se pa kaj ostale držite? Upam, da se kmalu preselite na drug forum in potem bomo zopet skupaj :sloncek: .

Za vsako od vas eno :rozica: in enega :pujs: za srečo.

bivša sotrpinka Lidy

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2004 10:55:07   
Lidy
Ups :ups: sem na nekaj drugega mislila: bivša FOSILKA :hudicek:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2004 12:51:18   
Bety
No...to pri meni, pa postaja zelo napet "akcijski film" ...

grem v ambulanto...zaprta, ker je moj G na dopustu... v bolnico ne moreš brez napotnice in to samo v nujnih primerih z napotnico...:zmeden:...

in jaz, seveda, odkorakam v lekarno po test za nosečnost in ovulacijske teste (zanesljive, nemške)... in lejga ...:zmeden::zmeden:...OBA TESTA POZITIVNA!?!?!...SEM ŠE VEDNO NOSEČA IN IMAM OVULACIJO 100%... tako močnih črtic, nisem še zagledala...

PA TO JE NOOOOOOOOOOROOOOOOOOOOO!!!!!!!!!

In, zdaj pa grem lepo vprašati dr.Pušenjak-a, če mi lahko razvozla uganko...

Vseeno sem svojega zmotila pri spanju (iz nočne) in naredila enga :sloncek::sloncek::sloncek:...hopa cupa...da nisem test zastonj nardila..:)-...

Se nadaljuje....

Rada vas ima Bety

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2004 13:22:33   
anadejka
Ej Beti ne razumem.Če se prav spomnim si ti tista pubca ki si si kupila nosečniške teste v avstriji in ti je pokazal da si noseča,potem pa si ugotovila da test kao laže.
A zdej ti pa spet kaže da si noseča???Pa to j res noroooo.Ne narobe razumet sam tu je res nekaj sumljivega.Mogoče si pa res!Ne razumem pa kako si lahko noseča in imaš hkrati še O???A je to tut možno.
A sem prav razumela?
Ko razvozlaš uganko,sporoči,ker to je pa res izjemna zgodba.

:miska::angel::miska::angel:Lepe pozdravčke:angel::miska::angel::miska::angel:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.11.2004 13:40:28   
Bety
Hej Andrejka?!?! Jaz nisem tista, ki ji je test pokazal pozitivno, pa ni bila..ne...meni ste že vsi čestitali, ker sem zares "bila" nosečka...moj ljubi dobila za rojstni dan darilo = palčka CB...vendar se je takoj pojavil izcedek, potem pregledi hormonov in ugotovljeno je bilo da nosečnost PROPADA!!!, vendar so navodila, da naj pijem še naprej vitamine, ker se še nič ne ve!!!?????!!!!:zmeden::zmeden::zmeden:...
tako...in v "današnji nadaljevanki", sta oba testa pokazala POOOZITIIIIIVNOOOOOO!!!!! Pa takih črtic, nisem še zagledala...tako jasni in modriiiiiii...
No, bom sporočila, kaj je ugotovil naš :angel: dr. Pušenjak...Bog mu dej zdravja, sreče...:ups:...

pa pa

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.11.2004 13:53:33   
anadejka
Joooj bety oprosti ker sem te zamenjala z eno drugo punco.:ups:
Jaaaa pa tudi tebe se spomnim,k si glih za roj.dan svojega lubija presenetla:love::love::love:.Tok lepo!!!To si tut jest želim!

Joooj sam dej merki zdej na svojo pikico da ti ne bo ušla.Glih prej sem brala eno punco k je tut baje skos imela izcedke,ampak je njena pikica vztrajna tako da sta dali krizno obdobje čez.To želim tudi tebi,pa da bo vse uredu!!!:pujs::pujs:

lepe pozdravčke:angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.11.2004 14:58:31   
bambi
Joj Bety 1000 debelih :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: ti pošiljam, da so se zmotili in je :duda: v tebi in lepo in pridno raste. Koliko pa bi sedaj morala biti :nosecka:???

Bambi

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.11.2004 19:49:50   
Anitka
Hojla!

Ja v teh pretresljivih dneh se pa res nisem kaj dosti oglašala na naših nadaljevanjih. Sem bila danes pri frizerju, ker sem se morala pobarvat- je bil narastek že kar grozen.

Ja moj je bil včeraj na spermiogramu in izvid bodo poslali k moji G, jaz grem pa k njej šele 30.11., tako da bom še slabe tri teden v negotovosti :(. Takrat izvem za ta izvid, pa za prolaktin, za HSG pa več ali manj že itak vem. Bomo pa dorekli kako in kaj naprej. Jaz upam le na najboljše.

BETY tdui jaz močno stiskam :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da se :duda: še vedno pri tebi greje in pridno raste. Jaz srčno upam, DA TI SI naša srečka :nosecka: Moja O je pa že zdavnaj mimo, v nedeljo pričakujem že M, potem pa veselo na delo :sloncek::sloncek::sloncek::kuza::kuza:

MEERYANA:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da packe ne bo.

KOALA :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za tvojega dragega. Si te kar predstavljam kako v petkah divjaš po snegu :sloncek::sloncek::sloncek:

LIDY lepo, da si se oglasila. Čuvaj :duda: še naprej in rezerviraj nam mesto v 9nebesa;)

BAMBI a ti si pa spet polno zaposlena?;)

TIA a si M že brcnila v ta zadnjo?

BIBA77 a tebe tudi kaj zebe?

PIKA 74, PIA 73 :zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2::zmeden: A se res več ne vrneta?:((:(:((:(:((:(:((:(

GEA 1 in KLARISA lep pozdrav tudi vama.:rozica:

NENI tebi pa še enkrat čestitke in se spet ponujam za varstvo tvojim trem:duda::duda::duda:

Punce naj vas vse skupaj :angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo in lahko nočko vam želim!

Anitka:metulj:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.11.2004 20:10:28   
neni
Bety, še vedno :miska: za tvojo pikico. Čist možno, da je še vedno pri tebi. Čuvaj jo!!!!!!!!!

lp Neni:rozica:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.11.2004 7:37:08   
simonas
Pozdravljene punce!

Nič kaj se ne uspem javljat, ko pa imamo tako norišnico v službi...

Pri meni še nič novega. Čakam na novo obdobje O in potem upam, da ne bo :hudicek:, tako kot ponavadi... Poskušam se malo odklopit, pa vseeno ni tako enostavno, kot se sliši... pa bo že...

Bety tebi pošiljam enega :angel:, vsem ostalim pa želim, da čim prej zagledajo :modri:.

Lep dan!

Simona

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.11.2004 10:22:37   
biba77
Anitka, ti pa ohranjas vzdusje!

Jaz prihajam k sebi ob dogajanju na RR.

Ne, mene ne zebe. Tukaj je bolj toplo, kot pri vas doma in nic nismo imeli snega. Sicer je oblacno, samo (zaenkrat) nic ne piha, nic ne pada in je fajn.

Upam, da bodo vajini izvidi cimbolj ok in da bos dragemu v darilo decembra zavila eno tako LEPO novicko.

Jaz racunam, da bom konec naslednjega tedna zacela s Klomifenom in mogoce se ti celo decembra pridruzim. :)

Pridne bodite, babike in ne pozabite: Vse bomo uspele!

:miska:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.11.2004 11:00:50   
pika74
Ojla punce!

Jaz sem se včeraj zvečer odločila, da pridem nazaj. Anitka mi je poslala en doooooooolg sms, v katerem je povedala, da joka zaradi tega...:(.

Potem sem ji ponudila, da če neha jokat, ji obljubim, da pridem nazaj na RR. In evo: obljuba dela dolg. Ne maram, da kdo joka zaradi mene. Vse naredim, samo ne jokat Anitka.

Moram pa vam priznat, da sem takrat, ko sem pisala tisto sporočilo, mislila, da vas samo obvestim o tem. Niti pod razno si nisem mislila, da bo tak odziv. Vidim, da ste res punce od sile. Kapo dol. V taki družbi se človek vedno dobro počuti. Res nisem pričakovala tako velike podpore. Hvala vsem še enkrat.

Upam, da so se duhovi pomirili in da smo se vsi skupaj od tega nekaj naučili.

Drugače pa ... mislim, da nimam kaj več za dodati na to temo - okrog pravilnika. Menim, da je bilo dovolj rečenega in napisanega.

Punce, želim vam en lep dan - pa še nekaj, danes je martinovo - a ga bomo kej žingale :)-:)-:)-.

Jst ne morm brez vas.

Evo vsaki eno :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: za začetek in vsaki enga lupčka :love::love::love::love::love::love:

No, zdej mi je pa že mal narodn :ups::ups:.

Lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.11.2004 11:15:41   
pika74
Me veseli9nebesa.

A ste se nakidale (snega mislm)?:)-:)-:)-

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.11.2004 11:21:08   
biba77
Uh,
ves kaj, tukaj pa jaz nimam kaj za napisat, ker sem v tujini. :zmeden:
Tukaj ni bilo niti ene snezinke. Sem pa s skominami gledala slikice Pohorja na netu.
Kak lepooooo... :love: :love: :love: :love: :love: Komaj cakam, da se vrnem in... takoj gor!

:miska:

Ps: Mislis, da se bo tudi Pia odlocila ZA NAS? Drzim pesti, da ja!

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.11.2004 11:26:17   
pika74
Upam, mogoče je pa tud ona kej Anitki obljubila;).

Lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.11.2004 11:48:54   
tinkamiška
Pika!!!!
Vesela sem, da si tu!!!!

Tinka

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.11.2004 11:51:29   
pika74
9nebesa9nebesa9nebesajst tud9nebesa9nebesa9nebesa

;)

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.11.2004 12:07:00   
tia

JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Pika74 je med nami,sem pa vesela :):):):):):):):)-:)-:)-,sedaj samo še Pia73 naj pride nazaj!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

PIa73 pridi med nas,plosim plosim.....

LP
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tia

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?