Bety -> Za nas (137.nadaljevanje) (10.11.2004 7:08:38)
|
Opravičujem se vsem puncam, ker zopet odpiram novo nadaljevanje...nekam preveč dol je tisto 136. ...:ups: Meni je resnično lažje, če vam potožim na tem forumu in vse skupaj je en dokaz, da človek zares rabi človeka za svoj obstoj...:love::love::love: Danes grem G na pregled...imam krče v maternici, kot da bom dobila M in prsa nimam več napeta...hočem, da se ta stvar že enkrat konča in da začnem upati v nov postopek... Začela sem na življenje gledati z drugimi očmi...verjetno sem tudi prej imela kakšen splav, samo to nisem vedela... zdaj sem se ustavila in verjamem, da se tudi meni lahko zgodijo neprijetne stvari... vse dobro, kar imam, moram njegovati, paziti... saj to se ne dogaja vsak dan... na poti je veliko dobrih in slabih dogodkov...:angel::hudicek::angel:... Glede Vesne RR...hmmmmmm...verjetno je imela dober namen, le da ga mi razumemo drugače... preveč smo občutljive zaradi neuspehov in se počutimo še na tem ekranu odrinjene in nerazumljene...(govorim v MI poziciji, ker verjamem, da smo vse v "isti kaši")... :rozica::rozica::rozica::rozica: Škoda, ker ta srečanja organizirate ob uri, ki je za delovni urnik neprimerna...hmmmmm...jaz sem obljubila srečanje v PO, ko mi bo uspelo biti :nosecka:... in to tudi drži...in to kar v Minutki, na moje stroške... Neni, oglasi se in povej, kako je z malčki :duda:x3?.. Darja?!...Kdaj delaš test???...Anitka??, je O že mimo?? ...Vse ostale, pa poročajte, kako je na stvari... ni odveč, če tudi ponovite vaše strahove, občutke... saj je to namen teh naših pogovorov... Grem zdaj...:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza: Ni mi žal denarja, ki ga dam za porabo net-a... pomaga mi, da ti neporijetni občutki ne ostanejo in postanejo del mene... ta ekran je kot ogenj, okrog katerega se zbiramo vsak večer, mi, človeška vrsta, in si izmenjujemo izkušnje, strahove, potrditve... NAJ ŠE NAPREJ GORI OGENJ RR... Lepo vas pozdravlja Bety, ki bo kmalu :nosecka:
|
|
|
|