|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bojana26 se oglaša!
9.11.2004 21:18:18   
Anonimen
Rojstvo je začetek poti,
je začetek življenja,
niz neprestanih skrbi in želja,
polno upanja, hrepenenja in neraziskanih steza.

Najprej bi se zahvalila za vse lepe želje, vse čestitke in spodbudne besede.

Posebej bi se zahvalila Anitki, vsem mojim prijateljicam, ki so mi res stale ob strani do zadnje minute in naprej.

Najina Živa je trenutno v inkubatorju in potrebuje pomoč pri dihanju. Drugače je stanje zadovoljivo in vsi stiskamo pesti, da se izkaže za pravo borko in dokaže, da želi čimprej priti v objem mamice in očka.

Danes sem žal zapusila porodnišnico Maribor in se nahajam doma- BREZ MOJE MALE MIŠKE. Verjetno vam ni treba posebej razlagati kako mi je pri srcu. Edino kar me tolaži je to, da ji je tam dobro in da skrbijo zanjo.

Posebno zahvalo si pa seveda zasluži moj dragi, ki mi je stal ob strani dve noči in mi je v veliko oporo, ko se zavem, da je ni ob meni!

Hvala tudi osebju porodnišnice in sestram na pediatriji za nego nedonošenčkov, kakor tudi zdravnikom.

Res sem uradna in že zdaj jočem, da komaj vidim ekran!

Pogrešam našo malo Živo in komaj čakam, da jutri grem k njej. Objeti je ne morem sem pa srečna, če jo lahko ure in ure gledam. Naj ji angelčki stojijo ob strani!

:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

Še enkrat hvala,

Bojana 26
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bojana26 se oglaša!
9.11.2004 21:33:01   
PeterPan
bojan, ne skrbi, toliko jih drži pesti za tvojo punčico. vem, da se vsi v SBM borijo zanjo in za njeno dobro počutje. če te kaj tolaži je moja mama zaposlena na tem oddelku in že sem jo angažirala, da bo DOBRO in SKRBNO bdela nad tvojo štručko, ki ji dobro kaže. prava borka je in mislim, da ne bo v življenju imela problremov, saj se je že na začetku naučila kako se boriti zase.
držimo pesti zanjo, pošiljam:angel: zanjo, ki jo varuje noč in dan.
čao:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bojana26 se oglaša!
9.11.2004 21:37:53   
tia
Bojana
držim pesti :miska::miska::miska::miska:,da boš čimprej lahko svojo Živo stisnila k sebi.Pa naj jo :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo.

pa pa

Tia

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bojana26 se oglaša!
9.11.2004 21:54:29   
Anitka
Hojla raga moja BOJANA 26!

Lepo, da je s tvojo malo miško vse v redu in verjamem, da bo tako tudi ostalo, saj je verjetno prava borka kot njena mamica in očka. Mi je pa hudo, ker ne moreš biti zraven nje.. A verjamem, da bodo v MB dobro poskrbeli zanjo, da bo lahko kmalu prišla v njen domek, ki je že zdaj obdan z vajino ljubeznijo.

Bojana ti se kar zjoči in vedi, da sem s tabo, ob tebi in sem ti na razpolago. Pokliči, če kaj rabiš ali pa tudi kar tako. In naj mali borki ŽIVI stoji cela četa :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: ob strani!

Anitka:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bojana26 se oglaša!
9.11.2004 21:55:53   
kimi
bojana jaz te totalno razumem sem šla tud čez to samo da se je moj rodil v 32 tednu kar je tudi hudo baje bi blo bolje da bi se rodil v 7 mesecu in sva imela težave pri dihanju vsakič ko sem ga vidla sem:(( tako mi je blo hudo samo moram priznati da je borec in pol in upam da bo Živa ista pa sporočaj kako ji gre ko boš lahko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Bojana26 se oglaša!
9.11.2004 22:34:16   
anajmad
Želim tebi, tvojemu možu in mali Živi čimveč lepih trenutkov v življenju. Saj bo, boš videla. Ne obupat. Tudi jaz sem bila pred 3 meseci na tvojem mestu, ampak moj Vid je sedaj med :angel:
Upam, da mu je lepo. Zmeraj sem z njim, vsak trenutek.
Toda tvoja Živa je močna deklica, že ime samo pove. Drži se mi.
lp D.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Bojana26 se oglaša!
9.11.2004 22:38:02   
ladeja76
Bom mislila, mislila na tvojo :duda:, da ji bodo :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:ob strani!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Bojana26 se oglaša!
10.11.2004 6:12:12   
neni
Včeraj zvečer sem molila za tvojo Živo!
:angel::angel::angel:
Mamici pa :rozica::rozica::rozica:
lp ganjena Neni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Bojana26 se oglaša!
10.11.2004 7:47:25   
pupika
Bojana drži se, boš videla vse se bo dobro izteklo, kajti tvoja Živa je res borka in močna.

:angel::angel::angel::angel::angel:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:zate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Bojana26 se oglaša!
10.11.2004 8:13:20   
Neža81
NA NEBU JE NOVA ZVEZDICA. PAZILA BO NA ŽIVO!

:angel::angel::angel::angel::angel::angel:

NEŽA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Bojana26 se oglaša!
10.11.2004 8:37:44   
Alina
Vsi smo v mislih zraven tebe in držimo pesti za tvojo Živo. Boš videla, da jo nekje čuva angel varuh, tako, da jo boš lahko kmalu objela in poljubčkala.

Tebi:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:, Živi pa :angel::angel::angel::angel::angel::angel:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Bojana26 se oglaša!
10.11.2004 8:48:37   
enci
:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: NAJ BODO NAD VAMI IN VAS CUVAJO V TEH TRENUTKIH!!!
Upam, da bo cimprej z Zivo vse v redu in boste vsi skupaj doma!

Lp
enci:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Bojana26 se oglaša!
10.11.2004 8:51:25   
koala
Hojla Bojana26!
Vem, da bo z Živo vse OK, so mi angelčki prišepnili!
Naj vas :angel: :angel: :angel: :angel: čuvajo!

Koala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Bojana26 se oglaša!
10.11.2004 11:29:06   
simonas
Jaz sem malo v gužvi, pa vseeno ti pošiljam :angel::angel::angel:, da čuvajo tvojo :duda:.

Simona

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Bojana26 se oglaša!
10.11.2004 11:41:45   
L&F&B
:bravo::bravo::bravo:Za Živo in mamico!:angel:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Bojana26 se oglaša!
10.11.2004 13:51:12   
bambi
Bojana26, moj :angel: visoko nad nami bo pazil na tvojo Živo in obljibim ti, da bo kmalu s teboj doma in da jo boš kmalu lahko objela.

Z mislimi ob tebi

Bambi :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Bojana26 se oglaša!
10.11.2004 14:16:35   
saba
tudi moja dva :angel::angel: čuvata tvojo Živo in vem da bo vse o.k. in da jo boš imela v kratkem doma pri sebi.

en ljupček :love: za obe

lp
saba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Bojana26 se oglaša!
10.11.2004 17:13:55   
Sulfinija
Bojana!!!!!!!

Presrečna si,da si rodila hčerkico Živo,že samo ime pove,da se bo borila da te čez dobro leto poklicala prvič mama.Sočustvujem s tabo in verjemi nekje obstaja bog in angeli,ki srkrbo čuvajo tvojo majhno :duda:.Verjemi vse se bo uredilo in prav kmalu boš nam na naš forum sporočilo še eno veselo novico,da si svojo majhno dišečo stručko prinesla domov in je pri očku in mamici.

Želim tebi in očku ter vajini majhni Živi vse lepo v nadaljnem življenju!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Bojana26 se oglaša!
10.11.2004 19:50:49   
Anonimen
Pozdravljeni!

Hvala vam za dobre želje in naj se uresničijo! Danes sem imela naporen dan saj je potrebno urediti tisoč in eno stvar. Seveda sva šla obiskat našo štručko in teh 60 km se je ob tem groznem vremenu grozno vleklo. Sva pa bila presrečna ko sva jo videla, kako mirno počiva in da se ji je danes stanje malo izboljšalo, čeprav se mora še naprej "sončiti"!

Še enkrat hvala vsem! V prihodnjosti bom rabila pomoč saj si moram izkušnje nabrati žal najprej prek foruma!

Noč

Bojana 9nebesa9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.