Anonimen -> Bojana26 se oglaša! (9.11.2004 21:18:18)
|
Rojstvo je začetek poti, je začetek življenja, niz neprestanih skrbi in želja, polno upanja, hrepenenja in neraziskanih steza. Najprej bi se zahvalila za vse lepe želje, vse čestitke in spodbudne besede. Posebej bi se zahvalila Anitki, vsem mojim prijateljicam, ki so mi res stale ob strani do zadnje minute in naprej. Najina Živa je trenutno v inkubatorju in potrebuje pomoč pri dihanju. Drugače je stanje zadovoljivo in vsi stiskamo pesti, da se izkaže za pravo borko in dokaže, da želi čimprej priti v objem mamice in očka. Danes sem žal zapusila porodnišnico Maribor in se nahajam doma- BREZ MOJE MALE MIŠKE. Verjetno vam ni treba posebej razlagati kako mi je pri srcu. Edino kar me tolaži je to, da ji je tam dobro in da skrbijo zanjo. Posebno zahvalo si pa seveda zasluži moj dragi, ki mi je stal ob strani dve noči in mi je v veliko oporo, ko se zavem, da je ni ob meni! Hvala tudi osebju porodnišnice in sestram na pediatriji za nego nedonošenčkov, kakor tudi zdravnikom. Res sem uradna in že zdaj jočem, da komaj vidim ekran! Pogrešam našo malo Živo in komaj čakam, da jutri grem k njej. Objeti je ne morem sem pa srečna, če jo lahko ure in ure gledam. Naj ji angelčki stojijo ob strani! :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: Še enkrat hvala, Bojana 26
|
|
|
|