Bojana26 se oglaša! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> Bojana26 se oglaša! (9.11.2004 21:18:18)

Rojstvo je začetek poti,
je začetek življenja,
niz neprestanih skrbi in želja,
polno upanja, hrepenenja in neraziskanih steza.

Najprej bi se zahvalila za vse lepe želje, vse čestitke in spodbudne besede.

Posebej bi se zahvalila Anitki, vsem mojim prijateljicam, ki so mi res stale ob strani do zadnje minute in naprej.

Najina Živa je trenutno v inkubatorju in potrebuje pomoč pri dihanju. Drugače je stanje zadovoljivo in vsi stiskamo pesti, da se izkaže za pravo borko in dokaže, da želi čimprej priti v objem mamice in očka.

Danes sem žal zapusila porodnišnico Maribor in se nahajam doma- BREZ MOJE MALE MIŠKE. Verjetno vam ni treba posebej razlagati kako mi je pri srcu. Edino kar me tolaži je to, da ji je tam dobro in da skrbijo zanjo.

Posebno zahvalo si pa seveda zasluži moj dragi, ki mi je stal ob strani dve noči in mi je v veliko oporo, ko se zavem, da je ni ob meni!

Hvala tudi osebju porodnišnice in sestram na pediatriji za nego nedonošenčkov, kakor tudi zdravnikom.

Res sem uradna in že zdaj jočem, da komaj vidim ekran!

Pogrešam našo malo Živo in komaj čakam, da jutri grem k njej. Objeti je ne morem sem pa srečna, če jo lahko ure in ure gledam. Naj ji angelčki stojijo ob strani!

:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

Še enkrat hvala,

Bojana 26

PeterPan -> Bojana26 se oglaša! (9.11.2004 21:33:01)

bojan, ne skrbi, toliko jih drži pesti za tvojo punčico. vem, da se vsi v SBM borijo zanjo in za njeno dobro počutje. če te kaj tolaži je moja mama zaposlena na tem oddelku in že sem jo angažirala, da bo DOBRO in SKRBNO bdela nad tvojo štručko, ki ji dobro kaže. prava borka je in mislim, da ne bo v življenju imela problremov, saj se je že na začetku naučila kako se boriti zase.
držimo pesti zanjo, pošiljam:angel: zanjo, ki jo varuje noč in dan.
čao:sloncek:

tia -> Bojana26 se oglaša! (9.11.2004 21:37:53)

Bojana
držim pesti :miska::miska::miska::miska:,da boš čimprej lahko svojo Živo stisnila k sebi.Pa naj jo :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo.

pa pa

Tia

Anitka -> Bojana26 se oglaša! (9.11.2004 21:54:29)

Hojla raga moja BOJANA 26!

Lepo, da je s tvojo malo miško vse v redu in verjamem, da bo tako tudi ostalo, saj je verjetno prava borka kot njena mamica in očka. Mi je pa hudo, ker ne moreš biti zraven nje.. A verjamem, da bodo v MB dobro poskrbeli zanjo, da bo lahko kmalu prišla v njen domek, ki je že zdaj obdan z vajino ljubeznijo.

Bojana ti se kar zjoči in vedi, da sem s tabo, ob tebi in sem ti na razpolago. Pokliči, če kaj rabiš ali pa tudi kar tako. In naj mali borki ŽIVI stoji cela četa :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: ob strani!

Anitka:metulj:

kimi -> Bojana26 se oglaša! (9.11.2004 21:55:53)

bojana jaz te totalno razumem sem šla tud čez to samo da se je moj rodil v 32 tednu kar je tudi hudo baje bi blo bolje da bi se rodil v 7 mesecu in sva imela težave pri dihanju vsakič ko sem ga vidla sem:(( tako mi je blo hudo samo moram priznati da je borec in pol in upam da bo Živa ista pa sporočaj kako ji gre ko boš lahko

anajmad -> Bojana26 se oglaša! (9.11.2004 22:34:16)

Želim tebi, tvojemu možu in mali Živi čimveč lepih trenutkov v življenju. Saj bo, boš videla. Ne obupat. Tudi jaz sem bila pred 3 meseci na tvojem mestu, ampak moj Vid je sedaj med :angel:
Upam, da mu je lepo. Zmeraj sem z njim, vsak trenutek.
Toda tvoja Živa je močna deklica, že ime samo pove. Drži se mi.
lp D.

ladeja76 -> Bojana26 se oglaša! (9.11.2004 22:38:02)

Bom mislila, mislila na tvojo :duda:, da ji bodo :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:ob strani!!!!!

neni -> Bojana26 se oglaša! (10.11.2004 6:12:12)

Včeraj zvečer sem molila za tvojo Živo!
:angel::angel::angel:
Mamici pa :rozica::rozica::rozica:
lp ganjena Neni

pupika -> Bojana26 se oglaša! (10.11.2004 7:47:25)

Bojana drži se, boš videla vse se bo dobro izteklo, kajti tvoja Živa je res borka in močna.

:angel::angel::angel::angel::angel:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:zate

Neža81 -> Bojana26 se oglaša! (10.11.2004 8:13:20)

NA NEBU JE NOVA ZVEZDICA. PAZILA BO NA ŽIVO!

:angel::angel::angel::angel::angel::angel:

NEŽA

Alina -> Bojana26 se oglaša! (10.11.2004 8:37:44)

Vsi smo v mislih zraven tebe in držimo pesti za tvojo Živo. Boš videla, da jo nekje čuva angel varuh, tako, da jo boš lahko kmalu objela in poljubčkala.

Tebi:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:, Živi pa :angel::angel::angel::angel::angel::angel:

enci -> Bojana26 se oglaša! (10.11.2004 8:48:37)

:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: NAJ BODO NAD VAMI IN VAS CUVAJO V TEH TRENUTKIH!!!
Upam, da bo cimprej z Zivo vse v redu in boste vsi skupaj doma!

Lp
enci:metulj:

koala -> Bojana26 se oglaša! (10.11.2004 8:51:25)

Hojla Bojana26!
Vem, da bo z Živo vse OK, so mi angelčki prišepnili!
Naj vas :angel: :angel: :angel: :angel: čuvajo!

Koala

simonas -> Bojana26 se oglaša! (10.11.2004 11:29:06)

Jaz sem malo v gužvi, pa vseeno ti pošiljam :angel::angel::angel:, da čuvajo tvojo :duda:.

Simona

L&F&B -> Bojana26 se oglaša! (10.11.2004 11:41:45)

:bravo::bravo::bravo:Za Živo in mamico!:angel:

bambi -> Bojana26 se oglaša! (10.11.2004 13:51:12)

Bojana26, moj :angel: visoko nad nami bo pazil na tvojo Živo in obljibim ti, da bo kmalu s teboj doma in da jo boš kmalu lahko objela.

Z mislimi ob tebi

Bambi :rozica:

saba -> Bojana26 se oglaša! (10.11.2004 14:16:35)

tudi moja dva :angel::angel: čuvata tvojo Živo in vem da bo vse o.k. in da jo boš imela v kratkem doma pri sebi.

en ljupček :love: za obe

lp
saba

Sulfinija -> Bojana26 se oglaša! (10.11.2004 17:13:55)

Bojana!!!!!!!

Presrečna si,da si rodila hčerkico Živo,že samo ime pove,da se bo borila da te čez dobro leto poklicala prvič mama.Sočustvujem s tabo in verjemi nekje obstaja bog in angeli,ki srkrbo čuvajo tvojo majhno :duda:.Verjemi vse se bo uredilo in prav kmalu boš nam na naš forum sporočilo še eno veselo novico,da si svojo majhno dišečo stručko prinesla domov in je pri očku in mamici.

Želim tebi in očku ter vajini majhni Živi vse lepo v nadaljnem življenju!!!!

Anonimen -> Bojana26 se oglaša! (10.11.2004 19:50:49)

Pozdravljeni!

Hvala vam za dobre želje in naj se uresničijo! Danes sem imela naporen dan saj je potrebno urediti tisoč in eno stvar. Seveda sva šla obiskat našo štručko in teh 60 km se je ob tem groznem vremenu grozno vleklo. Sva pa bila presrečna ko sva jo videla, kako mirno počiva in da se ji je danes stanje malo izboljšalo, čeprav se mora še naprej "sončiti"!

Še enkrat hvala vsem! V prihodnjosti bom rabila pomoč saj si moram izkušnje nabrati žal najprej prek foruma!

Noč

Bojana 9nebesa9nebesa

Stran: [1]