|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Komisijska trgovina - katera?
9.11.2004 12:47:56   
BabyDoll
Tole vprašanje oz prošnjo sem postavila tudi na drugem forumu, pa vendar mogoče tudi tu pade kakšna ideja?
Pred enim tednom sem oddala oglas za voziček Hauck in moram žal napisat, da je bil odziv minimalen. Zdaj razmišljam, da bi ga dala v prodajo kakšni komisijski trgovini, ker je ful lepo ohranjen in sem prepričana, da bi se prej prodal, če bi ga lahko videli v živo.
No in tu nastane problem. Do sedaj nisem še nikoli bila v kakšni takšni trgovini in tako ne vem niti kje so, niti katerim se je mogoče bolje ogniti iz katerega koli razloga.
Mi lahko pomagate, prosim?

lp,
n.
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.11.2004 17:26:16   
Dolina
Ojla,

jaz vem za dve trgovini v Lj in eno v Medvodah. Nisem še sicer bila v nobeni, zato ti tud več ne vem povedat.

V Lj sta trgovina Mulc na Celovški 87 in trgovina Smrkolin na Celovški 179. V Medvodah pa je Šparovček, ampak ne vem naslova. Mal v iskalnik vpiši, ker sem jaz to tudi tukaj našla.

Drugače je pa ful lep ta voziček, ki ga prodajaš. :bravo:
Jaz še nisem pri nakupovanju tako, da še niti modelov ne poznam, pa še mojga ni ta teden, drugače bi ga pa prišla pogledat, ker vidim, da je bordo barve. A je tud za novorojenčkem al samo za mal starejše? A vidiš, kolk vem o tem. :)-:)-

Uspešno prodajo ti želim, Dolina 23t

(odgovor članu BabyDoll)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2004 20:49:41   
*
http://www.mladika-sp.si./

9nebesa

(odgovor članu BabyDoll)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2004 7:31:15   
TARA in MAJ
Sem si mal ogledala to komisisko trgovino ampak hude cene;)

(odgovor članu BabyDoll)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2004 11:03:34   
BabyDoll
Dolina živjo,

voziček je res zelo lepo ohranjen, tako da ga je v bistvu škoda prodajat za tak denar, ampak tako kot ti, sem tudi jaz v 32.tednu - :duda: pričakujemo konec decembra, ta voziček pa za novorojenčka v zimskem času ni primeren, ker je premalo zaščiten. Zato tega prodajam in kupujem novega.

Hvala za naslove!

lp,
n.

(odgovor članu BabyDoll)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2004 11:05:15   
BabyDoll
Ah, zdej vidim, da sem ti pozabila odgovorit na vprašanje, če je voziček samo za starejše otroke. Mi smo Aljaža prevažali noter od njegovega 5 meseca starosti.

lp,
n.

(odgovor članu BabyDoll)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dostava
nada56

V katerem času vam najbolj ustreza dostava naročenih artiklov?

zjutraj (20%)

dopoldan (26%)

popoldan (34%)

zvečer (12%)

vseeno (8%)

Število vseh glasov: 166

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!