Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Komisijska trgovina - katera? 9.11.2004 17:26:16
|
|
|
|
Dolina
|
Ojla, jaz vem za dve trgovini v Lj in eno v Medvodah. Nisem še sicer bila v nobeni, zato ti tud več ne vem povedat. V Lj sta trgovina Mulc na Celovški 87 in trgovina Smrkolin na Celovški 179. V Medvodah pa je Šparovček, ampak ne vem naslova. Mal v iskalnik vpiši, ker sem jaz to tudi tukaj našla. Drugače je pa ful lep ta voziček, ki ga prodajaš. :bravo: Jaz še nisem pri nakupovanju tako, da še niti modelov ne poznam, pa še mojga ni ta teden, drugače bi ga pa prišla pogledat, ker vidim, da je bordo barve. A je tud za novorojenčkem al samo za mal starejše? A vidiš, kolk vem o tem. :)-:)- Uspešno prodajo ti želim, Dolina 23t
|
|
|
|
Komisijska trgovina - katera? 10.11.2004 7:31:15
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
Sem si mal ogledala to komisisko trgovino ampak hude cene;)
|
|
|
|
Komisijska trgovina - katera? 10.11.2004 11:03:34
|
|
|
|
BabyDoll
|
Dolina živjo, voziček je res zelo lepo ohranjen, tako da ga je v bistvu škoda prodajat za tak denar, ampak tako kot ti, sem tudi jaz v 32.tednu - :duda: pričakujemo konec decembra, ta voziček pa za novorojenčka v zimskem času ni primeren, ker je premalo zaščiten. Zato tega prodajam in kupujem novega. Hvala za naslove! lp, n.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Dostavanada56V katerem času vam najbolj ustreza dostava naročenih artiklov? zjutraj (
20%)
dopoldan (
26%)
popoldan (
34%)
zvečer (
12%)
vseeno (
8%)
Število vseh glasov: 166Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!