Komisijska trgovina - katera? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

BabyDoll -> Komisijska trgovina - katera? (9.11.2004 12:47:56)

Tole vprašanje oz prošnjo sem postavila tudi na drugem forumu, pa vendar mogoče tudi tu pade kakšna ideja?
Pred enim tednom sem oddala oglas za voziček Hauck in moram žal napisat, da je bil odziv minimalen. Zdaj razmišljam, da bi ga dala v prodajo kakšni komisijski trgovini, ker je ful lepo ohranjen in sem prepričana, da bi se prej prodal, če bi ga lahko videli v živo.
No in tu nastane problem. Do sedaj nisem še nikoli bila v kakšni takšni trgovini in tako ne vem niti kje so, niti katerim se je mogoče bolje ogniti iz katerega koli razloga.
Mi lahko pomagate, prosim?

lp,
n.

Dolina -> Komisijska trgovina - katera? (9.11.2004 17:26:16)

Ojla,

jaz vem za dve trgovini v Lj in eno v Medvodah. Nisem še sicer bila v nobeni, zato ti tud več ne vem povedat.

V Lj sta trgovina Mulc na Celovški 87 in trgovina Smrkolin na Celovški 179. V Medvodah pa je Šparovček, ampak ne vem naslova. Mal v iskalnik vpiši, ker sem jaz to tudi tukaj našla.

Drugače je pa ful lep ta voziček, ki ga prodajaš. :bravo:
Jaz še nisem pri nakupovanju tako, da še niti modelov ne poznam, pa še mojga ni ta teden, drugače bi ga pa prišla pogledat, ker vidim, da je bordo barve. A je tud za novorojenčkem al samo za mal starejše? A vidiš, kolk vem o tem. :)-:)-

Uspešno prodajo ti želim, Dolina 23t

* -> Komisijska trgovina - katera? (9.11.2004 20:49:41)

http://www.mladika-sp.si./

9nebesa

TARA in MAJ -> Komisijska trgovina - katera? (10.11.2004 7:31:15)

Sem si mal ogledala to komisisko trgovino ampak hude cene;)

BabyDoll -> Komisijska trgovina - katera? (10.11.2004 11:03:34)

Dolina živjo,

voziček je res zelo lepo ohranjen, tako da ga je v bistvu škoda prodajat za tak denar, ampak tako kot ti, sem tudi jaz v 32.tednu - :duda: pričakujemo konec decembra, ta voziček pa za novorojenčka v zimskem času ni primeren, ker je premalo zaščiten. Zato tega prodajam in kupujem novega.

Hvala za naslove!

lp,
n.

BabyDoll -> Komisijska trgovina - katera? (10.11.2004 11:05:15)

Ah, zdej vidim, da sem ti pozabila odgovorit na vprašanje, če je voziček samo za starejše otroke. Mi smo Aljaža prevažali noter od njegovega 5 meseca starosti.

lp,
n.

Stran: [1]