|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   popadki
18.7.2007 20:28:15   
Anonimen
Noseča sem 40/3,danes sem imela zjutraj ctg in so me poslali domov!Še vedno ni bilo nič!Potem sem prišla domov in me je grozno začelo špikati v maternici spodnjem delu trebuha!Sedaj se mi bolečine pojavljajo na okoli 20do30minut!Mi lahko katera pove ali so to popadki ali je kaj drugega?
Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: popadki
18.7.2007 20:31:40   
Anonimen
Če te grabi v križu, potem je to to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2007 20:51:56   
Anonimen
Koliko imaš do porodnišnice?

Če imaš manj kot pol ure, počakaj, da bodo popadki kakšne pol ure na 5 minut.

Jaz sem v 1 nosečnosti imela teden dni popadke na 1-20 minut in so vedno okrog desete -enajste ure minili.

JAz sem eno uro čakala doma, ko so bili že na 5 minut, sem si še lase oprala in se zrihtala in sem rodila šele čez pol dneva.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2007 21:17:48   
tanara
Jest se popadkov spomnem kot mal hujših krčev pri mestruaciji. Pa ene jih čutijo bolj v trebuhu, druge bolj v križu, tako da je težko kaj bolj natančnega rečt. Če si imela amnio, je čist možno da se je začelo.
Drugače pa se lepo naštimaj, da ti bo udobno in se opazuj. Če bodo postali "popadki" močnejši in razmiki med njimi krajši, potema pa počasi v porodnišnico. A ne prej kot na 5 min, če pa si blizu, pa še na manj, ker čakat v porodnišnici je veliko težje kot doma

Veliko sreče!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.7.2007 9:46:26   
pikica*
Dokler popadki niso redni, itak ni kaj hodit v porodnišnico. Kot so ti že ostale povedale, počakaj, da se začnejo pojavljat na krajše razmake. Je pa res, da lahko zadeva zelo hitro steče. Pri meni so se takoj začeli na 7 minut, potem (po pol ure) so šli na 5, 4. Od prvega popadka do poroda pa je minilo 5h in pol. Zato bo najbolje, da se usedeš in pozorno spremljaš kaj se dogaja. No, mogoče pa si do sedaj celo že rodilauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?