popadki (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> popadki (18.7.2007 20:28:15)

Noseča sem 40/3,danes sem imela zjutraj ctg in so me poslali domov!Še vedno ni bilo nič!Potem sem prišla domov in me je grozno začelo špikati v maternici spodnjem delu trebuha!Sedaj se mi bolečine pojavljajo na okoli 20do30minut!Mi lahko katera pove ali so to popadki ali je kaj drugega?
Hvala

Anonimen -> RE: popadki (18.7.2007 20:31:40)

Če te grabi v križu, potem je to to.

Anonimen -> RE: popadki (18.7.2007 20:51:56)

Koliko imaš do porodnišnice?

Če imaš manj kot pol ure, počakaj, da bodo popadki kakšne pol ure na 5 minut.

Jaz sem v 1 nosečnosti imela teden dni popadke na 1-20 minut in so vedno okrog desete -enajste ure minili.

JAz sem eno uro čakala doma, ko so bili že na 5 minut, sem si še lase oprala in se zrihtala in sem rodila šele čez pol dneva.

tanara -> RE: popadki (18.7.2007 21:17:48)

Jest se popadkov spomnem kot mal hujših krčev pri mestruaciji. Pa ene jih čutijo bolj v trebuhu, druge bolj v križu, tako da je težko kaj bolj natančnega rečt. Če si imela amnio, je čist možno da se je začelo.
Drugače pa se lepo naštimaj, da ti bo udobno in se opazuj. Če bodo postali "popadki" močnejši in razmiki med njimi krajši, potema pa počasi v porodnišnico. A ne prej kot na 5 min, če pa si blizu, pa še na manj, ker čakat v porodnišnici je veliko težje kot doma

Veliko sreče!

pikica* -> RE: popadki (19.7.2007 9:46:26)

Dokler popadki niso redni, itak ni kaj hodit v porodnišnico. Kot so ti že ostale povedale, počakaj, da se začnejo pojavljat na krajše razmake. Je pa res, da lahko zadeva zelo hitro steče. Pri meni so se takoj začeli na 7 minut, potem (po pol ure) so šli na 5, 4. Od prvega popadka do poroda pa je minilo 5h in pol. Zato bo najbolje, da se usedeš in pozorno spremljaš kaj se dogaja. No, mogoče pa si do sedaj celo že rodila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Stran: [1]