|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako pobarvati predsobo oz. vezo
15.7.2007 15:12:57   
2mama
vhodna vrata so bele barve, po eni celi dolzini v predsobi bo vgradna omara (bukev). po tleh bodo belo - sive marmorne ploscice. ima kdo kako idejo, kako pobarvat predsobo? kaka barva vam deluje pozitivno, ko stopite v kako hiso?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako pobarvati predsobo oz. vezo
15.7.2007 15:29:08   
Balonchy
Pastelno oranžna ( dokaj močna)

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.7.2007 16:08:46   
pika30
Mi smo včeraj končali z beljenjem stanovanja,predsobo imam temno-lončeno (imenuje se toscana),zelo lepa barva.Hodnik imam pa oker pobarvano.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.7.2007 17:38:21   
2mama
zanimiva predloga.
pika30, imas kje kak link do toscane?

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.7.2007 17:39:05   
2mama
pika30, se to:
kako ste pobarvali ostale prostore? ce ni skrivnost..

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.7.2007 21:19:39   
frutka_
Jaz imam bele stene in na eni steni tri olivno zelene črte. Vsaka črta je malce ožja. Če želiš dam v album.user posted image

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.7.2007 21:21:17   
Anonimen
Mi imamo oranžno.

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.7.2007 21:27:45   
Anonimen
Jaz imam belo, eno steno pa živo rdečo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.7.2007 11:46:03   
pika30
2mama oprosti ker ti nisem takoj odgovorila,šele zdaj sem šla pogledat,upam da že niste prebelili.
Linka nisem našla ti pa lahko pomagam s številko barve,ki jo lahko pogledaš pri vsakem prodajalcu z barvami.
Temno-lončena je jupol gold 5582
temno-oker je jupol gold 2173
te barve imajo v trgovini na barvni karti in je mešana barva,meni je barvi za 10 minut zmešal in je točno taka kot je na karti oz. kot si jo ti želiš.
Obe barvi sta ful dobro izpadli na steni.
Predsoba je v temnolončeni barvi s stropom vred....noro pride.Hodnik pa oker tudi s stropom vred.iz hodnika imam majhen velb v kuhinjo in eno steno nadaljujem z oker naslednjo pa z lončeno in spet druga stena je oker.iz kuhinje v dnevno pa imam velik velb in naprej od velba je stena oker,druga stena ko je regal-natur pa temnolončena na drugi steni ko imam pa beli trosed pa oker.
Če bi videla kako lepo pridejo barve do izraza,regal na temno podlagi pride še bolj do izraza prav tako beli trosed in dvosed,ki je na oker podlagi.Super.
V kuhinji in v dnevni imam na stropu izdelan kvadrat iz okrasnih siporeksovih palic in imam v dnevni kvadrat pobarvan temnolončeno v kuhinji pa oker,vse okoli kvadrata imam beli strop.Za piko na i pa sem v dnevno dodala še na vse stene 7 cm obrobe-brošuro,ki se prilepi na steno in je vzorčasta z odtenki te barve ki jo imam na steni.Noooorrrroooo!!!!!
Aja pa okoli oken in koti v sobah in robovi velbov so brebarvani v belo-iz 2 cm roba smo naredili kar iz zaščitnega traka,ampak je res veliko dela da je vse ravno in tip top.
Končni rezultat pa je definitivno uspešen.......toplo priporočam naprej!!!
No upam,da sem ti kaj pomagala pri izbiri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.7.2007 11:49:51   
Mina1
Definitivno travnato oz. jabolčno zelena, tista zelena, ki je letos tako zelo IN.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.7.2007 12:05:54   
honey
Tudi midva sva prebarvala predsobo, hodnik in stopnišče z zeleno. Čeprav meni osebno ta barva ni ravno pri srcu, moram priznati, da zelo lepo izgleda.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.7.2007 14:05:46   
2mama
pika30, hvala za prijaznost in zelo natančen opis. mora biti res lepo. imaš kako fotko v albumu? mi bomo barvali čez kak mesec. imam pa tudi dva velba, manjšega iz kuhinje v jedilnico in ogromnega iz jedilnice v dnevno sobo. to, da ozadje za regalom prebarvas drugace je tudi meni ful vsec. samo dnevna soba pri nas letos se ne bo de facto. ej, zanima me, če ste velbe kaj posebej obrobili (barvno ali kako drugace).

zelena - zelo zanimiva. mi razmisljamo celo o zelo nezno zeleni fasadi. imamo pa v nulo obnovljeno 70 let staro hiso (pustili smo samo zunanje zidove).

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.7.2007 14:08:35   
orhideja75
daj kakšno slikco v album, da vidimo tvojo staro-novo hiško
glede barve pa predlagam svetlo marelično ali zelo svetlo zeleno.

< Sporočilo je popravil orhideja75 -- 17.7.2007 14:09:06 >

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.7.2007 14:20:16   
pika30
IZVIRNO SPOROČILO: 2mama

pika30, hvala za prijaznost in zelo natančen opis. mora biti res lepo. imaš kako fotko v albumu? mi bomo barvali čez kak mesec. imam pa tudi dva velba, manjšega iz kuhinje v jedilnico in ogromnega iz jedilnice v dnevno sobo. to, da ozadje za regalom prebarvas drugace je tudi meni ful vsec. samo dnevna soba pri nas letos se ne bo de facto. ej, zanima me, če ste velbe kaj posebej obrobili (barvno ali kako drugace).

zelena - zelo zanimiva. mi razmisljamo celo o zelo nezno zeleni fasadi. imamo pa v nulo obnovljeno 70 let staro hiso (pustili smo samo zunanje zidove).

ja obrobljeni so v belo, širine 2cm.ja res je lepo.
Pol imaš pa verjetno podobno razporeditev kot jaz ,mi smo tudi kupili 30let staro hišo in jo še obnavljamo.Spodnja etaža je v nulo zrihtana za zgornjo pa še rabimo €€€€€.Streha,okni in na grobo fasada je že nova,drugo bo moralo pa še malo počakati.Samo ni lepšega kot biti na svojem.user posted image
Bom probala kako sliko dat v album,bom javila.

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.7.2007 14:22:59   
tinkamiška
hojlauser posted image

jst bi tudi dala kakšno toplo oranžno barvo, ampak ne tiste kričeče, taka lončena bi znala res lepo prit...mislim, da bom tudi sama pobarvala predsobo v tej barvi. Bomo pa tudi mi imeli bela vrata, sivomodre ploščice(imitacija lesa, res noro zgleda, vsak se vpikne v te ploščiceuser posted image ) in rjavo visečo stensko omaro za obleko.
Tudi midva sva kupila približno toliko staro hiško in jo sedaj prenavljava, no živimo pa že v njejuser posted image

Lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.7.2007 20:31:43   
ashanty
živjo!

rumena barva deluje zelo pozitivno,sploh za kakšne otroške sobe,jaz imam prebarvano svojo sobo na rumeno in je res topla barva.user posted image drugače pa imam pohištvo tudi v bukvi in se mi zdi da zelo dobro paše skupaj.user posted image
še ena ideja...soseda ima v zelo majhnem prostoru kuhinjo-jedilnico in dnevno sobo,in ima vsako steno pobarvano drugače,luči so vse drugačne barve,tudi mize in stoli v istih barvah...pride zelo lepo.user posted image

lp,se vidimouser posted image (vasa varuska)user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.7.2007 12:52:00   
tinkamiška
Sem zadnjič rekla, da bomo prebarvali predsobo na lončeno oranžno, no na koncu je pa prebarvana na mesnato rdečo, haha
Pa pride dobro, čeprav je mali prostor, je ena taka posebna energija, ko stopiš v predsobo. Samo enkrat je treba še prebarvat, ker so bile prej stene pobarvane z oljno barvouser posted image in je težko tega hudiča prekrit...kaj češ, stare hiše...

lp,
tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

Neposredna povezava do sporočila: 17
24.7.2007 9:13:12   
bajsek
Čao!

Pika30 ali imaš kako sliko tvojega stanovanja, zanima me kako zgleda ta lončena barva z belimi robovi. Kokr si jaz predstavljam je full dobr, sam še dragija morm navdušit.
A ti ta barva ne nardi predsobe temne? Al pa hodnika?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 18
25.7.2007 9:07:04   
bajsek
Ojla!"

Sory, nisem nič v albume pogledala, sem že vidla in full dobro zgleda, je mojemu tudi všeč. Samo on pravi, da so ti beli robovi prec umazani (majhni otroci), ker so najbolj ipostavljeni! Jaz pa pravim, da jih bomo pač večkrat pobarvali in bo (no pobelili).

lp

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.7.2007 22:52:28   
k1
naša je 1/3 oranžna (korenček)- spodnji del, vmes bela štukatura, zgornja 2/3 pa rumena in na vrhu tudi zaključni rob bela štukatura. izgleda noro.  stropovi so beli, po tleh bež  granitogres ploščice.

(odgovor članu bajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?