pika30 -> RE: kako pobarvati predsobo oz. vezo (17.7.2007 11:46:03)
|
2mama oprosti ker ti nisem takoj odgovorila,šele zdaj sem šla pogledat,upam da že niste prebelili. Linka nisem našla ti pa lahko pomagam s številko barve,ki jo lahko pogledaš pri vsakem prodajalcu z barvami. Temno-lončena je jupol gold 5582 temno-oker je jupol gold 2173 te barve imajo v trgovini na barvni karti in je mešana barva,meni je barvi za 10 minut zmešal in je točno taka kot je na karti oz. kot si jo ti želiš. Obe barvi sta ful dobro izpadli na steni. Predsoba je v temnolončeni barvi s stropom vred....noro pride.Hodnik pa oker tudi s stropom vred.iz hodnika imam majhen velb v kuhinjo in eno steno nadaljujem z oker naslednjo pa z lončeno in spet druga stena je oker.iz kuhinje v dnevno pa imam velik velb in naprej od velba je stena oker,druga stena ko je regal-natur pa temnolončena na drugi steni ko imam pa beli trosed pa oker. Če bi videla kako lepo pridejo barve do izraza,regal na temno podlagi pride še bolj do izraza prav tako beli trosed in dvosed,ki je na oker podlagi.Super. V kuhinji in v dnevni imam na stropu izdelan kvadrat iz okrasnih siporeksovih palic in imam v dnevni kvadrat pobarvan temnolončeno v kuhinji pa oker,vse okoli kvadrata imam beli strop.Za piko na i pa sem v dnevno dodala še na vse stene 7 cm obrobe-brošuro,ki se prilepi na steno in je vzorčasta z odtenki te barve ki jo imam na steni.Noooorrrroooo!!!!! Aja pa okoli oken in koti v sobah in robovi velbov so brebarvani v belo-iz 2 cm roba smo naredili kar iz zaščitnega traka,ampak je res veliko dela da je vse ravno in tip top. Končni rezultat pa je definitivno uspešen.......toplo priporočam naprej!!! No upam,da sem ti kaj pomagala pri izbiri.
|
|
|
|