|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nove začetek tedna..
8.11.2004 8:06:30   
Neža81
Jutro!

...uaaaaaaa......:zaspan::zaspan::zaspan: kak bi še spala. Je blo zjutraj tak fajn toplo pod kojtrom, da se mi ni lublo ven. Ko sem se odkrila in se misla it oblečt, so se mi kocine na nogah kr pokonci postavile od mraza, zato sem takoj se k mojmu stisnla in še malo poležala :)-:)-:)-. Ko pa je že bil zadni cajt za vstajenje, pa me je moj zavil v kojter in reko naj grem taka v dnevno in si pržgem električno pečko, da me ne bo zeblo ko se bom oblačla. Zavita v zelooooo težki kojter kobacam do dnevne in naenkrat stopim na kojter. Tak me je zdevalo, da mam na rami plavi flek. :(

Evo, preživela pa sem le in zdaj že pridno delam v službi. In kaj ste delale med vikendom drage moje? Je blo kaj digi dagi :sloncek::sloncek::sloncek:? Pr nama v pojsli je vsak dan zanimivo in to zeloooooo zanimivo. :bravo::bravo::bravo:

A je kera nova srečka nosečka? Jaz čakam na O dneve , ki se začnejo komaj 13.11.04, ampak se pa nič ne obremenjujem več s tem, ker sem se odločila, da ko bo čas, se bo že primlo :miska::miska::miska:.

No, napišite mi kaj lepega,da se ne bom v službi dolgočasla.

LP, Neža
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nove začetek tedna..
8.11.2004 8:15:31   
meeryana
Halo Neža.....tut meni se je blo fuuuul težko vstat....:zaspan: Ampak kot si rekla....smo preživeli, pa že kavo spili :kava:, pa že pridno, delamo ne? No, al pa še bomo :)
Kaj tvoj dragi pa ne rabi vstat tak hitro? Ker to je meni ful grozno, če se jaz moram, on pa ne....pa na srečo je večkrat obratno....boooogiiiii.
Ja digi dagi je blo čez vikend seveda...:sloncek: Čeprav jaz ta teden (konec tedna) NE pričakujem M :hudicek:.
Ma veš Neža, tut jaz sem se sprijaznila....ko bo čas bo že .... pa sploh ne razmišljam o tem...in mi je sedaj do M fuuuul hitro minilo, skoraj prehitro, ker sva kar prešpricala malo O dneve....ampak o.k., nikoli ne veš, mogoče sva pa ravno pravi čas :sloncek:

Komaj čakam konec tega najdaljšega dne!
Lep pozdrav vsem RR-jevkam, pa se kaj tipkamo!

M:kava::zaspan::kava:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nove začetek tedna..
8.11.2004 8:32:37   
Neža81
Jutro Meeryana!

Ma moj lahko spi do 7.55, ker začne ob osmih. Pisarno pa ima pod najinim stanovanjem. :)-:)-:)- Veš, to so pa privatniki. :love::love::love: Ma, jaz pa se moram vstat ob 6.40. Oziroma takrat si uro naredim, vstanem pa se ob 6.50, delat pa začenem ob 7.30. Saj v soboto pa jaz lahko dooolgo spim, pa se mora on vstat. hiihihih Sicer je to redkokdaj, da se v soboto vstanem kasneje kot on, zato ker mu veeeedno naredim zajtrk. Kak sem vredi, a ne?:)-:)-:)-

Sicer pa sma to soboto prišla domov ob 6.00 zjutraj, ker sma bila na martinovanju, ampak vsak posebej. Domov sma pa prišla ob isti uri, kot da bi se zmenla. Zaspala sma kot hrčka. Ob pol devetih se je moj vstal in šel k delavcem jim neke navodila dat, potem pa prišel k meni nazaj spat. Spala sma do 14, pa še takrat naju je njegova sestra zbudila naj pridema na kosilo. Vglavnem sobota je bila "počivalna", včeraj pa sma šla malo v Evropark v MB (med drugim sma gledala tudi vozičke9nebesa9nebesa9nebesa), zvečer pa me je povabo v kino. Po kinu, pa je pred spanjem zapasal še en strasten digi dagi :)-:)-:)-, potem pa sma vsa utrujena zaspala.

Evo, to je bil opis vikenda. hehe

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nove začetek tedna..
8.11.2004 8:38:08   
pupika
Dobro jutro punce!

No, danes sem se tudi jaz zelo težko vstala, tako, da sem si malo podaljšala spanec za kakih 20 minut.

Ja saj čez vikend je skoraj največ digi dagijev.
Ja punci prav imata, ko bo čas se bo že prijelo, ko bo dala mati narava.
O meeryana, ta konec tedna je ne pričakuješ, upam da boš srečka :nosecka:.

Tusi jaz imam takrat O Neža kot ti, no pravzaprav 12. Bomo vidli kako bo čez kake tri tedne.

Želim vam čim krajši ponedeljek v službi.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nove začetek tedna..
8.11.2004 8:45:58   
Neža81
Jutro Pupika!

Medve imava približno isti čas O dneve. Sem opazla ja. No, po RR ovulacijskem koledarčku jih imam jaz ta mesec od 13 do 18. Mogoče pa bo kaj.

Sicer pa imam jaz danes G, tak da mi bo malo še povedala kako in kaj. Je odlična G, 3 krat je že dobila priznanje za najboljšo ginekologinjo v SLO. Ima fuuuuuul gužvo in ne sprejema več strank. Tako, da sem zelo vesela da mi bo danes spet kaj novega povedala in svetovala.

Babike, a imate gužvo v službi? Jaz je niti nimam.

:kuza: Neža

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nove začetek tedna..
8.11.2004 8:49:34   
martita
Jutro!

Tudi jaz sem se s težavo skobacala iz tople postelje....mam to srečo, da dragi vstane pred mano, tako da me na mizi že čaka topla :kava: in kruhec z nutello! :love:
Viken je bil super, malo smo tud mi :sloncek: :sloncek:, samo da mi še ni čist jasno al sva ulovila O dneve ali ne...odkar delava na bebici se mi je ciklus čist zmešal tko da nimam še naštudirane te nove matematike. :)- :)-
Bo kar treba počakat še kaka 2 tedna, da bomo vidli, če se je kaj prijelo....:grrr:

Lep pozdravček in lep začetek delovnega tedna,
Martita :muca:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nove začetek tedna..
8.11.2004 8:57:16   
pupika
Neža, katero ginekologinjo pa imaš. Jutri navsezgodaj pa poročaj kaj ti je rekla ginekologinja.

Mene pravzaprav jezijo te sestre, sicer je moja ginekologinja tudi dobra. Enkrat me je zelo bolelo, pa sem se hotela naročit, pa me ni hotela sestra naročit, češ da še ni minilo 3 leta od zadnjega pregleda. Ko pa sem bila v zadnjo na pregledu pa mi je G, rekla, če bom imela kdaj kakšne probleme, naj rečem sestram, da sem zmenjena z G in me bodo naročile.

Neža mislim, da bo ta vikend noro, in upam, da se bo obema prijelo.

Moj je rekel, da ko bom imela O, da bo vsaki dan 2 * na dan. Pa sem se mu nasmejala, ker je imel izraz na obrazu taki kot 5 letni otrok, ko ćželi nekaj imeti, pa niti ne upa povedat kaj bi.

Nič babure mejte se in uživajte.
Meni se pa danes niti nič ne da delat.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nove začetek tedna..
8.11.2004 9:04:16   
Neža81
Pupika, jaz imam Bandeljevo za G. Bom jutri poročala ja, kaj mi je svetovala. A še tebe kaj zanima, kar bi jo lahko v mojem imenu vprašala? Ma ona je ful vredi in ji bom jaz danes cel spisek vprašanj zastavila. Ona me sama naroči vsakih 6 mesecev na pregled (domov mi pošlje vabilo), tako da jaz samo poskrbim za to da se tam pojavim. Ta vikend bo veselo ja. Moj je tudi reko, da bo večkrat na dan med O dnevi. :ups::ups::)-:ups: in tudi on je zgledal tako semšen, ko mi je to rekel.

Meni se tudi ne da nič delat, zato pa čimveč pišite, da bom imela kaj za brat. :bravo:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nove začetek tedna..
8.11.2004 9:12:04   
pupika
Kj tale tvoja G je ginekologinja v Mariboru ali kje drugje, ker takih je pa res malo, ki bi te naročali po 6 mesecih. Zgleda da se res zavzame ta svoje paciente.

Ja veš kaj ti predlagam da jo vprašaj glede folne kisline, ker jo baje full priporočajo pred in med nosečnostjo.

Ni kej, dobra je tale tvoja G.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nove začetek tedna..
8.11.2004 9:21:11   
Poppy
Živjo punce ,
vidim da ste ravno take zvezdice zaspanke :)-kot jaz .... dons je pa še huje kot običajno,
je pondelek, pa še :hudicek: je dons tisti ta hud dan, z vsemi krči pa to...
Povrhu vsega me je pa še ledenica čakala, ko sem pršla v pisarno, se je baje eno stikalo odkloplo na kurjavi al kaj,a si predstavljate? Me je melo da bi se kar obrnila šla nazaj pod kovterček..
Ko mi prsti odmznejo se pa še kaj slišimo
:metulj::metulj:
Poppy

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nove začetek tedna..
8.11.2004 9:52:04   
Urša76
hojla, bejbe!
rise and shine :)-:)-:)-
nič več :zaspan:, čas je da začne-te (-mo) delat.
ponedeljek je sicer en prav čuden dan, ampak je hitro boljše, ko vemo, da pride torek, sreda... in petek!

danes mi seka na polno tale ponedeljek po glavi!

sem čist :zmeden::zmeden2::zmeden2::zmeden2: in še 1X :zmeden2:
bi se mal :muca: pa nimam glih priložnosti - sploh trenutno na šihtu ne!

želim vam en najlepšejši dan,
urša

p.s. pa rečte, da sem normalna danes...

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nove začetek tedna..
8.11.2004 10:26:01   
sade
;) še ena zaspana, pijem že 3 kavo pa še vedno :)- komaj gledam. Tudi jaz ne pričakujem :hudicek: v sredo 10. Sem nervozna, upam da mi je ta mesec :pujs: srečen. Saj imam 18.11 rojstni dan in to bi mi bilo naj :darilo::torta:

Znakov takih in drugačnih nimam, edino kaj sem opazila je to, da sem že 14 dni nervozna, kar pop.... za nič, pa mi ni to v krvi. Že moj mi je parkrat to povedal. Kaj je možno, da je nervoza znak za :roza::modri:??? Je že katera čula kaj takega???
No drugače pa en lep dan, naj vreme ne vpliva na nas. Čim več :sloncek: in :angel: da postanemo 9nebesa
Saj vemo upanje umre zadnje!!!!
Vsem :angel: in :rozica: za lepši dan.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nove začetek tedna..
8.11.2004 11:14:04   
Neža81
Sade ... držim pesti zate......
:miska::miska::miska::miska::miska:

LP, Neža

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Nove začetek tedna..
8.11.2004 11:27:07   
kimi
to neža važno da si preživela:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Nove začetek tedna..
8.11.2004 11:33:09   
urši77
HELLO BABE!
Me veseli, da vsaj enim uspeva :bravo: :bravo: :bravo:
Tudi mi je danes NE pričakujemo, če pa bo-pa v nove boje-začnemo s klomifenom-pol pa ziher bo, mora bit!!!
V glavnem en krasen dan vsem-pri nas piha kot za stavo!
Za vse eno :rozica:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Nove začetek tedna..
8.11.2004 11:34:25   
urši77
ups, sem malo zgrešila en kvadratek!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?