Neža81 -> Nove začetek tedna.. (8.11.2004 8:32:37)
|
Jutro Meeryana! Ma moj lahko spi do 7.55, ker začne ob osmih. Pisarno pa ima pod najinim stanovanjem. :)-:)-:)- Veš, to so pa privatniki. :love::love::love: Ma, jaz pa se moram vstat ob 6.40. Oziroma takrat si uro naredim, vstanem pa se ob 6.50, delat pa začenem ob 7.30. Saj v soboto pa jaz lahko dooolgo spim, pa se mora on vstat. hiihihih Sicer je to redkokdaj, da se v soboto vstanem kasneje kot on, zato ker mu veeeedno naredim zajtrk. Kak sem vredi, a ne?:)-:)-:)- Sicer pa sma to soboto prišla domov ob 6.00 zjutraj, ker sma bila na martinovanju, ampak vsak posebej. Domov sma pa prišla ob isti uri, kot da bi se zmenla. Zaspala sma kot hrčka. Ob pol devetih se je moj vstal in šel k delavcem jim neke navodila dat, potem pa prišel k meni nazaj spat. Spala sma do 14, pa še takrat naju je njegova sestra zbudila naj pridema na kosilo. Vglavnem sobota je bila "počivalna", včeraj pa sma šla malo v Evropark v MB (med drugim sma gledala tudi vozičke9nebesa9nebesa9nebesa), zvečer pa me je povabo v kino. Po kinu, pa je pred spanjem zapasal še en strasten digi dagi :)-:)-:)-, potem pa sma vsa utrujena zaspala. Evo, to je bil opis vikenda. hehe
|
|
|
|